Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Tam Ölüyorum Derken

Hybrid View

Oy oy oy Chelsea devrilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Abi bravo gerçekten iyi gidiosun bence..Takipçinim!..

Ewet güzel giidiyorsun başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

hoş bir kariyer olmuş başlangıç zaten süper.Devamını bekliyorum.

Güzel gidiyor.
    Ligde de yükselişe geçmişsin süper olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Takımda Öne Çıkan İsimler

1- Steffan İversen

Ligde Oynadığımız 18 Maçta 13 Gol 6 Asist Yaparak En Çok Göze Çarpan Oyuncu Oldu. Gerek Kafayla İndirdiği Toplar İle Takım Arkadaşlarına Attığı Paslarla Gerekse Attığı Gollerle Takım Arkadaşlarına Güven Verİyor. Bu Formunu Sürdürmesini İstiyoruz.

2- Kevin Doyle

İversenden Aşağı Kalır Yanı Yok. 19 Maçta 12 Gol 6 Asistle Takımdaki En İyi Oyunculardan Biri Olduğunu Herkeze İspatladı. İversenin Attığı Pasları Mükemmel Vuruşlarıyla Gol Yapmayı Başardı. Eminim 2 Yıl Sonra Bütün Klüpleri Peşinde Koşturacak.

3-James Harper

Ortasahanın Arkasında Elinden Gelen Herşeyi Yapıyor. O Olmasaydı Bu Takım Bu Kadar İyi Oynayamaz Şuanda Olduğu Yerde Olamazdı. Eğer O Ligde Sakatlansa Yerini Doldurbilecek Adam Şuanda Takımımızda Yok Ancak Böyle Onun Yedeği Olabilecek 1 Oyuncu Transfer etmeye çalışacaz.

Trnsferler ne zaman?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kariyer super chelsea ye dersini wermişsin tebrikler

Default süpper kariyer

wallahi bravo manchester ı yenmişin kupada chelsea yı saf dışı bırakmışın ara sıra yenilmişin ama ara sıra yenilmen mümkün yani her zaman yeneceğin halin yok ya biraz sevinsin garibanlar dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

İlk Dönemin Son Maçı Sonrası Basın Toplantısı:

Muhabir: Herkez size bu sene küme düşecek diye düşünürken şuanda ligde 5. sıradasınız bu mükemmel sonucu neye bağlanıyorsunuz?
    Ben: Bizimde ilk hedefimiz düşmemekdi ancak takımımın hırsılı oyunu şuanda bizi buraya taşıdı.2. dönemde böyle oynarsak avrupa visesi alırız diye düşünüyorum.
    Muhabir: Carling Cupda yarı final rakibiniz Blackburn oldu Onlarıda geçip finale çıkabilecekmisiniz?
    Ben: Ben ve takımım bu maçtada elimizden geleni yapacaz ve adımızı yarı finale yazdırmak için çalışacaz.
    Muhabir: Transfer çalışmalarınız nasıl gidiyo ilgilendiğiniz oyuncuları bizle paylaşırmısınız?
    Ben: Öncelikle bu oyuncuların adlarını size vermeyeceğim. Ancak Transfer etmek isteğimiz mevkiler bir defans oyuncusu bir defansif özellikleri iyi olan ortasaha birde ofansif özelikleri iyi olan ortasaha oyuncusu alacaz bu transferlerle bir zat kendim ilgileneceğim. Bütçemiz doğrultusunda en iyi oyuncuları almaya çalışacağım.Bu transferler içinde önce Norveç e sonra Uruguaya sonra Türkiyeye sonrada Fransa ve Almanyaya gideceğim.Eğer istediğim transferleri yapabilirsek hem bu sene 5.lik için değil 4. lük için oynarız.

ooooo ıyı bakalım transferlerı beklıyoruz

Supersin Devami Gelsin Basarilar Transferde Artik Bomba Sov Yap

guarin,adu,yasin karaça ve d'alessandro(dmc,amlc,amrlc,amlc)

Carling Cup'ı alırsın. Lig kupaları genelde kolay oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Barclays Premiership 20. Hafta

Barclays Premiership 21. Hafta

Barclays Premiership 22. Hafta

Çok acayip bir düşüş yaşadım bunu en yakın zamanda düzeltmem lazım böyle oynamaya devam edersek 5.liği anca rüyamızda görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son 3 maçtaki düşüşün kötü olmuş gerçekten ama moralini bozma Sinan.

Suan Kacincisin Evet Toparlanman Lazim Basarilar

Son üç maç iç açıcı deil ama.İnşallah Toparlanırsın...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Marcelo Sosa Reading le Anlaştı!!!

Bonservisi elinde bulunan Sosa Reading ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninden sonra Sosa

''Buraya bu sene Reading i Uefa ya katılmasını sağlamak için geldim. Sinan Eren le bir çok görüşmemiz sonrası beni ikna etti ve bu klübe gelmemde önemli rol oynadı. En büyük Reading Şampiyon Reading'' diyerek konuşmasına son noktayı koydu.

Steve von Bergen Reading de!!!!

Genç Zürichli defans oyuncu Reading takımı ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Oyuncu nun büyük gelecek vaad ettiği biliniyor.Sinan Eren bu transferle bir zaad kendisi ilgilendi. Bergende aynı Sosa gibi '' Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sinan Eren le çalışacağım için çok şanslıyım'' dedi.

Sosa'dan umutlu deilim ama Van Bergen İyi işler yapabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by xxgokhanxxgs View Post
    Sosa'dan umutlu deilim ama Van Bergen İyi işler yapabilir...
    Bence de Sosa, riskli bir seçim olmuş. ama Jonathan Blondel benim beğendiğim bir oyuncu...
    başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Jonathan Blondel Reading de!!!!

Blondel 800 K karşılığında Reading takımında. Blondel Reading e geldiği için çok mutlu olduğunu burada büyük başarılara imza atacağını söledi.

BU ARADA LİGİ BİTİRDİM 1 SAAT VE YA 30 DK SONRA TOPLU SONUÇLARI LİG TABLOSUNU KOYACAĞIM.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bekliyoruz puan durumunu...hade artık

Ewet bekliyorum ben de puan durumunu Bakalım tahminim tutmuşmu

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ewet Ligi Bitirdim Ancak Avrupa Kupalarına Gidemedim Avarajla Kaçırdım.Ligde 7. oldum. Carling Cup finalinde Man. Utd. ye 1-0 yenilerek kaybettim. Fa Cup da Arsenal e 6. turda elendim. En kötüsüde bunlar böle olunca tabiki çıldırdım.

İşte Fikstür ve Sonuçlar;

Ve Lig Tablosu ;

Lig de takımımın en iyi oyuncusu İversen oldu.

Bu da takımımla ilgili ligde gösterdikleri performansı birazda olsa gösteren tablo

---Haftasonu Evde olmayacağım Reading i getirebileceğim en iyi yeregetirdiğime inanıyorum. Pazartesi inşallah yeni kariyerimle karşınızda olacağım bu seferki Allah nasip ederse uzun soluklu olacak. Herkeze iyi günler.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yorum yapan herkzede çok teşekkür ederim.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri