Kompany'nin hem parası fazla olduğu için hemde 24 ay taksitle ödediğim için vazgeçtim.Çok para gider.Bu arada Dani Alves elime para geçene kadar askıya alındı.![]()
Kompany'nin hem parası fazla olduğu için hemde 24 ay taksitle ödediğim için vazgeçtim.Çok para gider.Bu arada Dani Alves elime para geçene kadar askıya alındı.![]()
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
hayırlı olsun![]()
Piqueyle anlaşman iyi olmuş.Kaç paraya aldın.
22 Trilyona aldım. Bu arada Sağ beke yeni adaylar ekleniyor.İşte adaylar:
*Cristian Zaccardo
*Valon Behrami
*Vanden Borre
*Darijo Srna
Sizce Hangisini alıyım?
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
zaccardo tabıkı yada behrami
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
borre de ıyı adam ama kafa toplarında etkısız zaccardo yada behramı ısabet olur.
Bahramiyi al bence.
Behrami'yi Vermiyolar Srnayla pazarlık yapıyorum.Diğerlerinden daha cevap gelmedi.
Bence Zaccardoyu alma ortada daha iyi oynuyor o Borreyi tek geçerim kardeş onu al..
Valla Saolun yorumlarınız için.Ben kimse yorum yazmıyo diye üzülüyodum 100 mesaja yaklaştık.Bu arada Eddie Johnson İtalyada yılın genç oyuncusu seçildi.İnşallah kısmeti açılırda iyi paraya satarız:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Darijo Srna'dan vazgeçildi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şok Haber! Roma'nın Şu iki isimle anlaşma sağladı ve birine imza attıracağı belirtildi.Sizce hangisine imza attırılsın?:
*Vanden Borre
*Zaccardo
Zaccardo'yu hiç denemedim ama Borre iyi oyuncu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İkisinide tanımıom galba.Hangisi oyunda daha başarılıysaonu al.
Keşke Borre'yi alsaydın.
Arkadaşlar çok kötü bişey oldu.bizim takım kendi kendine 22 yaşında ganalı genç birini transfer etmiş.nerden geldi anlamadım.Böylelikle Tevez transferi iptal oldu.Ama büyük bir yıldızla anlaşmak üzereyim
oooov.Tevez kötü oldu.Ama yeni adam alcam demişin.İyi bi yıldız bekliyoruz![]()
Şimdi Sıkı Durun! Michael Owen Roma'da!
Yeni Gözdemiz Fernando Gago!
Real Madrid De Rossiyle ilgileniyo.Eğer alırlarsa bende Gago'yu Alcam onlardan
Ovv bombayı patlatmışın kardeş.Süper oldu bu transferler.
Owen'ın yeri ayrıdır. Ben de 12 maçta 9 gol 3 asistle oynuyor. Kesinlikle faydalı olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Pasanen Palermo'da!
Roma'da geçen sezon alınan ancak verim alınamayan Pasanen Zaccardo'nun yerine palermo'ya satıldı.
bence zaccardado owenda super adam.bu sene sampıyonlar lıgınde fınal beklıyorum
De Rossi Real Madrid'de!
Roma'nın Yıldız ortasaha oyuncusu De Rossi Real Madrid'le Anlaştı.
Roma De Rossi'den boşalan yere Zapater'i transfer etti!
De Rossi'yi kaç paraya verdin
de rossi yerine gago transferi olmadi galiiba ?? Bundan sonra takipcinim![]()
42 Tirlyona sattım.Gagoyla parada anlaşamadık.
Ve işte son bomba! Gamst Pedersen!
Roma sol kanat açığını kapatmak için Blackburn'lu oyuncu Gamst Pedersen'le anlaşmak üzere.
pedersen iyi bir tercih . Acigi kapatabilir.
Ucuza kapatırsan iyi olur.
Pedersen gereksiz transfer.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bence pedersen ıyı adam ama sola delporteyı yada downıngı alsan daha ıı olurdu.zapater benım zaragozadakı ogrencım okadar paran varken daha ıyısını alabılrdın bence.bı profılını koysana