Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben suan alternatifi olmadığı için Hakan Şükür'ü savunuyorum..Pivot Santrafor dediğimiz bir oyuncu yok Bu Gökhan ünal olabilir ama ümit karan olamaz

Nihat Hakan tipinde bir forvet değildir.
    Hakan oynamayacaksa Halil, o da olmazsa Gökhna oynasın.
    Ama ilk tercih Halil olmalı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Volkan Yaman oynar solda.İbrahim'den cok cok daha iyi bir oyuncu.
    Sana göre iyi bana göre değil , daha dün iki frikik golü attı bugün ibo'dan iyi oldu değilmi? Geçin bunları yine İBRAHİM ÜZÜLMEZ oynayacaktır ,yani 3 savunmacımızda banko milli takım oyuncusudur . Yani defans beşiktaşlıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Ben suan alternatifi olmadığı için Hakan Şükür'ü savunuyorum..Pivot Santrafor dediğimiz bir oyuncu yok Bu Gökhan ünal olabilir ama ümit karan olamaz
    Pivot santrafora ihtiyacımız yok ki.Kısa paslaşmalarla ortadan girerek bir oyun oynarız.Asıl buna cok uygun adamlarımız var.Emre,Arda,Yıldıray orta sahda bu taktıkle cosar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Sana göre iyi bana göre değil , daha dün iki frikik golü attı bugün ibo'dan iyi oldu değilmi? Geçin bunları yine İBRAHİM ÜZÜLMEZ oynayacaktır ,yani 3 savunmacımızda banko milli takım oyuncusudur . Yani defans beşiktaşlıdır.
    İbrahim'in neyi var Allah aşkına ya.Bi hırsı var gerisi boş.Volkan teknik,süratli iyi orta acıyor tam Milli takım kapasitesinde bir dl orda da Volkan oynayacaktır Terim bazı şeylerden vazgecerse.2 sene öncede defans Fb'den olusuyodu cok büyük övünc kaynagı san ki ayrıca ben Terim'İn Toraman değil de Servet'i oynatcagını düşünüyorum Servet'ten vazgecemez o

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar milli takımda oynayan her oyuncu bizim oyuncumuzdur.Ayrıma gitmemek lazım.Yoksa bu böyle uzayıp gider.

Ki bir şey eklemek istiyorum.Yunanistan maçıydı herhalde İbrahim sakatlanıp yerine Volkan girene kadar hanginiz Volkan'ı tanıyordu?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İbrahim'in neyi var Allah aşkına ya.Bi hırsı var gerisi boş.Volkan teknik,süratli iyi orta acıyor tam Milli takım kapasitesinde bir dl orda da Volkan oynayacaktır
    Kıskanmyalım lütfen
    Kim ne derse desin Deli İbo Türkiye'deki en iyi sol bek.Euro 2008'de ise orda Volkan olabilir.2 frikik attı diye adamı kral yaptınız.Hakan Şükür konsunda ise bana göre de Fatih hoca bu sevdadan artık vazgeçmeli.Gökhan-Nihat-Halil-Fatih Tekke gibi süper forvetlerimiz var.Formda bir Ümit Karan da banko oynar bu milli takımdaAma Fatih Hoca geçen sene gol kralı olan Ümit'i değil de gol bile atamayan ununu elemiş eleğini asmış,'eski' kral Hakan Şükür'ü oynattı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kıskanmyalım lütfen
    Kim ne derse desin Deli İbo Türkiye'deki en iyi sol bek.Euro 2008'de ise orda Volkan olabilir.2 frikik attı diye adamı kral yaptınız.Hakan Şükür konsunda ise bana göre de Fatih hoca bu sevdadan artık vazgeçmeli.Gökhan-Nihat-Halil-Fatih Tekke gibi süper forvetlerimiz var.Formda bir Ümit Karan da banko oynar bu milli takımdaAma Fatih Hoca geçen sene gol kralı olan Ümit'i değil de gol bile atamayan ununu elemiş eleğini asmış,'eski' kral Hakan Şükür'ü oynattı
    Kıskanmak mı?Bizim solda Carlos var neyini kıskancam?Sen Gs maclarını izlemiyorsun heralde.Volkan freekickten başka neler yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Şükür 90 dk oynar, golünü de atar.. Bazıları da çatlar sinirinden..

Adam formda, Ümit Karan dökülüyor.. Hangi mantıkla Karan oynasın diyorsunuz ki.. 7 metreden gol atamayan adam nasıl ilk 11'de oynar.. Ümit Karan Galatasaray'da bile ilk 11'de oynamamalı, kafasını toplayana kadar..

Sol bekte Volkan Yaman öne çıkıyor, ilk tercih olmalı.. Sağ kanatta kesinlikle Mehmet Topuz oynamalı.. Sabri sakatlıktan yeni çıktı..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kıskanmyalım lütfen
    İbrahim Üzülmez'i neye dayanarak en iyi yaptın? Açıklar mısın?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Hakan Şükür'ün yerini doldurabilecek, onun gibi gol atabilecek forvet varsa şu anda buyursun gelsin Milli takıma..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    İbrahim Üzülmez'i neye dayanarak en iyi yaptın? Açıklar mısın?
    Orta yapması hariç herşeyiyleTecrübesi,hırsı,mücadele gücü,hızı...
    Peki Hakan Şükür'ü savunanlar da neden savunduklarını açıklasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür'ün alternatifi olmadığıngan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O eski hızı artık yok Kerem hızlı sayılır yine ama eski hızı yok.
    Hakan Şükür nasıl savunuluyor anlamyorum.Hakan yüzünden Ümit Karan,Fatih Tekke,Halil gibi oyuncuları kaybediyoruz.Burak gol atıcak varsa gelsin atsın demişin Terim oynatsa bi bu adamları gol atcaklar ama oynayamıorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ümit Karan dökülüyor.. Hangi mantıkla Karan oynasın diyorsunuz ki.. 7 metreden gol atamayan adam nasıl ilk 11'de oynar.. Ümit Karan Galatasaray'da bile ilk 11'de oynamamalı, kafasını toplayana kadar..
    Eğer bana diyorsan;ben formda bir Ümit Karan oynar demiştimGeçen sene formdaydı yine de gol bile atamayan Hakan Şükür oynatıldı dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl alternatifi yok ya deliricem.Bi şans verse Terim diğer adamlara herkes görcek diğer adamları ama şans bulamıyor ki yıldızlarımız Hakan yüzünden.Ayrıca önceden de dediğim gibi Hakan oynadıgı zaman sistemimiz olmuyor.Şişirme toplarla oynuyoruz durmadan.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Alternatifi bolİlla pivot santrafor oynamak zorunda mıyız diyorum ben de sana?Nihat,Gökhan,Halil,F.Tekke,Ümit Karan,U.Bulut bunların hepsi rahatlıla oynar.İlla pivot santafor lazımsa Nobre var

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Nasıl alternatifi yok ya deliricem.Bi şans verse Terim diğer adamlara herkes görcek diğer adamları ama şans bulamıyor ki yıldızlarımız Hakan yüzünden.Ayrıca önceden de dediğim gibi Hakan oynadıgı zaman sistemimiz olmuyor.Şişirme toplarla oynuyoruz durmadan.
    Nihat, Halil, Gökhan Ünal, Ümit Karan..

Hepsi şans buldu, hepsi zamanında oynadı Milli takımda.Ama ne oldu demekki Hakan Şükür gol atar, onlar seyredermiş..

Ayrıca İbrahim Üzülmez hızını ve mücadele gücünü kaybetti.Hırsını ortaya koyabildiği zaman işe yarıyor..

Fatih Terim ortalama bir kadrosu bulunan Galatasaray'ı devlerin arasından alıp UEFA Kupası Şampiyonu yaptı.Türk futbolunu hepimizden iyi tanıyor..

Ayrıca kazandığımız maçlara bakın, hepsinde Hakan Şükür'ün adı ve katkısı var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat, Halil, Gökha Ünal, Ümit Karan..

Hepsi şans buldu, hepsi zamanında oynadı Milli takımda.Ama ne oldu demekki Hakan Şükür gol atar, onlar seyredermiş..
    Nihat atıyordu sakatlandı.Gökhan buldu şans iyide oynuyor zaten.Halil ve Ümit hiç şans bulmadı 80 den sonra oyuna girdiler gol atmalarını beklemeyın bu adamlarım 80 den sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya saçmalamayın yaa Hakan Şükür tarzında bir oyuncu söyleyin bana yaaa ne nihatı ne halil ne ümiti yaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya saçmalamayın yaa Hakan Şükür tarzında bir oyuncu söyleyin bana yaaa ne nihatı ne halil ne ümiti yaa
    Samet çıldırttın beni.Hakan tarzı adama ihtiyacımız yok.Kısa adamlarla hızlı futbol oynarız.Orta sahamız zaten cok hızlı adamlardan kurulu.Tam bu sistemde oynayabilecek takmımız var ama Terim bey bazı görüşlerinden vazgecemıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terimin bu sistemle KATIR gibi yunanistan defansını nasıl çözdüğünü gördük.PİVOT SANTRAFOR lazım her takıma

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Allah allah ya şart m onun tarzı bi adamı?Pivot santrafor diye tutturdunuz..Ben Hakan varken milli takım maçlarında hiç zevk almıyorum meselaBıraksa da kurtulsak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca kazandığımız maçlara bakın, hepsinde Hakan Şükür'ün adı ve katkısı var..
    Hangisi?.Moldova başka.Macaristan Tuncay attı,Aurelio asist.Malta Nihat,Tümer attı Hakan asist bişi yok.Yunanistan macı Gökhan,Tümer,Tuncay,Gökdeniz attı Hakan ayana takılıpta Gökhan'nın önünde düşen topta asisti var.Norvec macı berabere Hamit aldı.ee hangi macı almıs Hakan Moldova'dan başka.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Şükür ismi bile yeter, onu durdurmak için savunma adamları özel önlem alıyor.. Yanındaki adamda boş alan buluyor.. Ayrıca bilgisini küçümsediğiniz Fatih Terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür.. İmparator bizden iyi biliyordur futbolu herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terimin bu sistemle KATIR gibi yunanistan defansını nasıl çözdüğünü gördük.PİVOT SANTRAFOR lazım her takıma
    Senin görüşün bu.Yunanistan defansını Hakan actıgına katılmıyorum.O macda iki uzaktan sut attık kaleci hatalıydı.Birinde Sabri düzgün vuramadı Hakan'ın önüne geldi top.Diğeride Gökdeniz'in kişisel çabalarıyla gol oldu.Başkada pozisyonumuz yktu adam gibi zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayrıca bilgisini küçümsediğiniz Fatih Terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür.. İmparator bizden iyi biliyordur futbolu herhalde..
    Duygusal davranıyo olamaz mı
    Sonuçta eski öğrencisi ve Uefa kupasında en büyük payı olanlardan biri
    Ayrıca artık kimsenin Hakan'dan korktuğunu falan sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Duygusal olsa, Galatasaraydan bu kadar oyuncu almazdı.. Fatih Terim'in her takıma eşit mesafede olduğunu düşünüyorum... İsme değil, performansa baktığına da eminim..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Allah allah ya şart m onun tarzı bi adamı?Pivot santrafor diye tutturdunuz..Ben Hakan varken milli takım maçlarında hiç zevk almıyorum meselaBıraksa da kurtulsak
    Çekememezlik araya giriyor bu noktada..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Duygusal davranıyo olamaz mı
    Sonuçta eski öğrencisi ve Uefa kupasında en büyük payı olanlardan biri
    Ayrıca artık kimsenin Hakan'dan korktuğunu falan sanmıyorum.

O nedenle tek adam bırakmıyorlar onun karşısında..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hakan'in yerini ben bile doldururum, yeri doldurulamayacak oyuncu degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

pivot santrafor önemlidir ama bazen Gs de Milli Takım da aynı hataya dusup hakan uzerine oyun kuruyor bu hataya dusmemek lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Hakan'in yerini ben bile doldururum, yeri doldurulamayacak oyuncu degil.
    Tiyatro bölümünde yetenekleriniz aynı olabilir, haklısın..

Sayfa 3 / 16 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri