Ben suan alternatifi olmadığı için Hakan Şükür'ü savunuyorum..Pivot Santrafor dediğimiz bir oyuncu yok Bu Gökhan ünal olabilir ama ümit karan olamaz
Ben suan alternatifi olmadığı için Hakan Şükür'ü savunuyorum..Pivot Santrafor dediğimiz bir oyuncu yok Bu Gökhan ünal olabilir ama ümit karan olamaz
Nihat Hakan tipinde bir forvet değildir.
Hakan oynamayacaksa Halil, o da olmazsa Gökhna oynasın.
Ama ilk tercih Halil olmalı bence..
Pivot santrafora ihtiyacımız yok ki.Kısa paslaşmalarla ortadan girerek bir oyun oynarız.Asıl buna cok uygun adamlarımız var.Emre,Arda,Yıldıray orta sahda bu taktıkle cosar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İbrahim'in neyi var Allah aşkına ya.Bi hırsı var gerisi boş.Volkan teknik,süratli iyi orta acıyor tam Milli takım kapasitesinde bir dl orda da Volkan oynayacaktır Terim bazı şeylerden vazgecerse.2 sene öncede defans Fb'den olusuyodu cok büyük övünc kaynagı san ki ayrıca ben Terim'İn Toraman değil de Servet'i oynatcagını düşünüyorum Servet'ten vazgecemez o![]()
Arkadaşlar milli takımda oynayan her oyuncu bizim oyuncumuzdur.Ayrıma gitmemek lazım.Yoksa bu böyle uzayıp gider.
Ki bir şey eklemek istiyorum.Yunanistan maçıydı herhalde İbrahim sakatlanıp yerine Volkan girene kadar hanginiz Volkan'ı tanıyordu?
Kıskanmyalım lütfen
Kim ne derse desin Deli İbo Türkiye'deki en iyi sol bek.Euro 2008'de ise orda Volkan olabilir.2 frikik attı diye adamı kral yaptınız.Hakan Şükür konsunda ise bana göre de Fatih hoca bu sevdadan artık vazgeçmeli.Gökhan-Nihat-Halil-Fatih Tekke gibi süper forvetlerimiz var.Formda bir Ümit Karan da banko oynar bu milli takımdaAma Fatih Hoca geçen sene gol kralı olan Ümit'i değil de gol bile atamayan ununu elemiş eleğini asmış,'eski' kral Hakan Şükür'ü oynattı
![]()
Hakan Şükür 90 dk oynar, golünü de atar.. Bazıları da çatlar sinirinden..
Adam formda, Ümit Karan dökülüyor.. Hangi mantıkla Karan oynasın diyorsunuz ki.. 7 metreden gol atamayan adam nasıl ilk 11'de oynar.. Ümit Karan Galatasaray'da bile ilk 11'de oynamamalı, kafasını toplayana kadar..
Sol bekte Volkan Yaman öne çıkıyor, ilk tercih olmalı.. Sağ kanatta kesinlikle Mehmet Topuz oynamalı.. Sabri sakatlıktan yeni çıktı..
O eski hızı artık yok Kerem hızlı sayılır yine ama eski hızı yok.
Hakan Şükür nasıl savunuluyor anlamyorum.Hakan yüzünden Ümit Karan,Fatih Tekke,Halil gibi oyuncuları kaybediyoruz.Burak gol atıcak varsa gelsin atsın demişin Terim oynatsa bi bu adamları gol atcaklar ama oynayamıorlar.
Nihat, Halil, Gökhan Ünal, Ümit Karan..
Hepsi şans buldu, hepsi zamanında oynadı Milli takımda.Ama ne oldu demekki Hakan Şükür gol atar, onlar seyredermiş..
Ayrıca İbrahim Üzülmez hızını ve mücadele gücünü kaybetti.Hırsını ortaya koyabildiği zaman işe yarıyor..
Fatih Terim ortalama bir kadrosu bulunan Galatasaray'ı devlerin arasından alıp UEFA Kupası Şampiyonu yaptı.Türk futbolunu hepimizden iyi tanıyor..
Ayrıca kazandığımız maçlara bakın, hepsinde Hakan Şükür'ün adı ve katkısı var..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ya saçmalamayın yaa Hakan Şükür tarzında bir oyuncu söyleyin bana yaaa ne nihatı ne halil ne ümiti yaa
Fatih Terimin bu sistemle KATIR gibi yunanistan defansını nasıl çözdüğünü gördük.PİVOT SANTRAFOR lazım her takıma
Hangisi?.Moldova başka.Macaristan Tuncay attı,Aurelio asist.Malta Nihat,Tümer attı Hakan asist bişi yok.Yunanistan macı Gökhan,Tümer,Tuncay,Gökdeniz attı Hakan ayana takılıpta Gökhan'nın önünde düşen topta asisti var.Norvec macı berabere Hamit aldı.ee hangi macı almıs Hakan Moldova'dan başka.
Hakan Şükür ismi bile yeter, onu durdurmak için savunma adamları özel önlem alıyor.. Yanındaki adamda boş alan buluyor.. Ayrıca bilgisini küçümsediğiniz Fatih Terim bu ülkenin en iyi teknik direktörüdür.. İmparator bizden iyi biliyordur futbolu herhalde..
Duygusal olsa, Galatasaraydan bu kadar oyuncu almazdı.. Fatih Terim'in her takıma eşit mesafede olduğunu düşünüyorum... İsme değil, performansa baktığına da eminim..
Hakan'in yerini ben bile doldururum, yeri doldurulamayacak oyuncu degil.
pivot santrafor önemlidir ama bazen Gs de Milli Takım da aynı hataya dusup hakan uzerine oyun kuruyor bu hataya dusmemek lazım