Beyler karar açıklandı bile boşa tartışıyosunuz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=50301
Beyler karar açıklandı bile boşa tartışıyosunuz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=50301
Gago, TS'li taraftarın sahaya girmesini TS'li oyuncular da istemezdi elbet.Ondan dolayı Taraftarın yaptığını oyuncuların emeklerine mal etmemek lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şeytanın avukatlığını yapayım. Ligin son maçı, Fenerbahçe ve Galasaray aynı puanda. İkili averajları da aynı.
Galatasaray'ın averajı daha iyi. Ve son maçını 2-0 önde götürüyor. Fenerbahçe de 1-0 önde. Maçlar bu şekilde biterse Galatasaray şampiyon olacak. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için 4-0 kazanması gerekiyor.
Son maçta bir şekilde Fenerbahçe maçında duraklamalar daha fazla oluyor ve Fenerbahçe maçının bitmesine 3 dakika kala Galatasaray maçı sona eriyor. Fenerbahçe de kalan 3 dakikada 3 gol atacak oyun oynamıyor.
Ve taraftar sahaya atlıyor, olaylar çıkıyor maç yarım kalıyor. Fenerbahçe bu alınan kararı örnek gösterip maçın tekrarını istiyor. Tekrar edilecek maçı 4-0 kazanıp şampiyon oluyor.
Sence şimdi bu ne kadar doğru olur? Federasyon örnek teşkil edebilecek bir karar almıştır. Bu örnek umarım ileride başlarını ağrıtmaz.
Ayrıca mesajlarınızı 2 kre okuyup öyle atın. Yoksa uyarı almak durumunda kalabilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
Vay Serkan senin bu aklına gelen hakkaten Şeytan'ın aklına gelir mi bilmem
Bu gerçelten olabilirliği %1 olan bir ihtimal.
Peki Serkan sence nasıl bir karar daha uygun olurdu?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Takımlara takılma, onlar bir örnek. Kümede kalma mücadelesi veren takımlar da olabilir.
Rizespor 15., Kasımpaşa 16. sırada olabilir. İlk maç 1-0 Kasımpaşa yenmiştir. Ligin son haftası maçı 1-0 Rizespor kazansa ikili averajları eşit olacak ve genel averajı daha iyi olan Kasımpaşa kümede kalacak. Son dakikada Rizespor taraftarı sahaya giriyor ve maç tekrar ediliyor. Tekrar edilen maçı Rizespor 2-0 kazanıyor ve kümğede kalıyor Kasımpaşa düşüyor.
Olay aynı değil mi? Verilen 5 maçlık cezaya gelirsek. Ucunda küme düşmek var, o nedenle maç tekrar edileceği için 10 maç kapanacağını bilme bile iner taraftar sahaya.
Tabi bu benim düşündüklerim fanteziden şu anda. Gerçekleşir mi bilinmez, hatta inşallah gerçekleşmez ama alınan bu karar bunların gerçekleşebilme ihtimallerini doğurdu...
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi ornek guzel, ama ben federasyonun 3 hafta beklemesine anlam veremiyom.
Senin ornegindede bekleseler 3 hafta, ne olacak halimiz, ligin $ampiyonunu gormek icin 3 hafta beklicez gibi olur
Valla ne olursa olsun, bana göre verilebilecek en dürüst karar oldu.
1 sonraki mesajımda da yazmıştım senin bu yazdıklarını görmeden fantezi olduğunu.
Ama söyle olur mu? Olursa birilerinin hakkı yenir mi?
Kararı vermek güç, ortada Trabzonspor'lu oyuncuların emeği var. Maç 60. dakikada yarım kalsaydı muhtemelen kalan 30 dakika tekrar oynanırdı ya da maç Sivas'a verilirdi.
Federasyon maçtan ertesi gün bu kararı alsaydı, bu kadar tartışılmazdı. Bu kadar zaman bekleyince ister istemez insanın aklına Trabzonspor baskı yapmış olabilir diye geliyor.
Bana kalırsa öncelikle o sahaya girenleri çok ağır ceza vereceksin. Hatta tutuklayacaksın. Siciline işlenirse bak bakalım başka kimse bu riske girebiliyor mu? Maç sonucu hakkında alınacak karara da bu konuda uzman veya yeterli bir bilgiye sahip olmadığım için şöyle olmalı, böyle olmalı diyemem...
"YÜCE ATATÜRK"
Allahınızı seversiniz Trabzonspor'un yönetimden çektiğini biliyorsunuz.Bu iş bilmez,beceriksiz,herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran yönetim mi tehdit edecek federasyonu.Yapmayın Allah aşkına daha marketten becerip 2 kilo patates alamayan insanlardan bahsediyoruz.Başkan Mehmet Ali Yılmaz olsa anlardım bu tavrınızı ama Nuri Albayrak ve ekibinden bahsediyoruz..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
yazıklar olsun böyle federasyona...ancak bu kdr yanlış bir karar alınabilirdi...
ya 3-0 sivas a verilmeliydi maç
yada 85 ten itibaren yeniden oynanmalıydı...
bunun örnegini ispanyada görmüştük..
Sivas'ın hakkının yendiği ortada.
Neden 85'den itibaren ?
Sonuç olarak sahaya inip futbolculara saldırıldımı ? Saldırıldı . Ayrıca kim kimi linç etti taraftarlar arası bir arbede olmuş olabilir. Sen kendini tutup sahaya girmeyeceksin madem takımını düşünüyosan , taraftarlar arası kavgaya para cezası verilebilir ama sahaya inip futbolcu dövmek ne para cezasıyla nede maç tekrarıyla halledilir . MAçın hakkı hükmen yenilgi olmalıydı .
Şaka mı yapıyorsun sen görüntüleri izlemedin mi?Adam dayak attı tamam suçlu ama güvenlik var orda.5-6 Sivaslı tekme-tokat girişti adama.3'ü ceza aldı olayın aktörleri ceza almadı.Sizin adillik anlayışınız buysa bişey diyemem.Bide Mehmet Yıldız maç sonu diyorki 'Satırla vurdu heralde kafama' yalanında bu kadarı.Palavraları ardı ardına sıralıyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bence maçın son 30 saniyesi oynanmalıydı.Burda kulübe ceza verilmiş saha kapama ve para vs.ancak oyuncuların emeği çalınıyor böyle olunca
Sivasin hakki deniliyoda, hak, hakedilen biseydir, yani emek sarfederekten alinir.
Bende mactaydim, taraftarin tepkisi tamamen Musaya'idi. Maci izleyen ler icin soylim, bi ara pehlivan gibi bi adam girdi sahanin obur tarafindan, o adami biz ikna etmek icin neler denemedik, ama sonradan tekrar futbolcular tartisinca kimse tutamadi onu.
Ben Musanin buyuk ceza almasini istiyorum, cunku tahrik in tek sorumlusudur
Ya ne dayak yemis bu SivasLi oYuncuLar anLamiyorm nasiL izLiyosunuz siz bu goruntuLeri en dogru karardi bu o da veriLdi Bazi arklar diyorki dakka 90 girip sahaya adam doveLim sebeb ne peki !! ama dusunsene bi ben gideyim fb-ts macina bakicam ts yenilio fener formasiyla atlicam sahaya ee nolcak sora trabzon 3-0 galip peki millet enayimi o zaman herkes kendi takimi kimle oynuyorsa onun formasiyla atlar sahaya peki bunun onune nasil gececeksiniz !! 5 mac ceza fazla asLinda en buyuk cezayi sahaya girene vereceksn diger taraftarlarn sucu yoq tabi uLkede cezalar caydirici oLmadigi icin herkes istedigini yapiyor azcik parasi olan tribunleri savas alanina ceviriyor yetmiyor sahaya giriyor sen ver bakim cok agir bi ceza uygula bunu bakaLm o zmn noLuyor
Sivas'a yapılan büyük haksızlık..
Yazık böyle federasyona.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.