Evt oynuorz dediğim adamı aldm Enyeama da listede!!Almak üzeriyim!!
Evt oynuorz dediğim adamı aldm Enyeama da listede!!Almak üzeriyim!!
tuncay ı al
alex i al
carlos u al
![]()
arkadaşlar ben sizi bilgilendiriyim şimdi biz bu gün 12.30 da başlıcaktık ama atakan arkadaşımız gelmeyince herşey değişti atakan oynamıyo tottenham şu anda kimsenin takımı değil ondan dolayı tottenham favoriniz değil emre arkadaşımız totenhamdan everton a geçti siz yeni favoriler seçin bu arada bizimde transferlerimiz war ama onları maçlardan sonra koyucaz
yorumlarınızı bekliyoruz en geç yarın sabah ss ler gelecek
necastle gibisi yok
sezon basladı dier arkadaslarım transferlere basladı.Yardımcılarımla yeterı kadar butce olmadıgı ıcın nokta transfer yapmayı dusunuoruz...Suanlık listemizde 2 super futbolcu war ama öncelikle 2-3 futnolcumuzu satılık listemize koyucaz aksama.İnanıorum ki yarın karsınıza bomba gibi 1-2 transferle doneceğime inanıorum... Dm arayıslarım dewam edior.Ucuz yada kiralanabılen futbolcu bılen warsa fikirlerini paylaşabilir...
Sayqılarımla...![]()
işte WESTHAM UNİTED geldiler!!!
Nicolas Mıllan
[IMG][img=http://img205.imageshack.us/img205/9815/adszff7.th.png][/IMG]
çok genç bi oyuncu gelecek için saklıcam
Srna
[img=http://img159.imageshack.us/img159/9416/adszza8.th.png]
defansın sağ ve solunda oynıcak çok iyi bi oyuncu
Veermer Kenneth
[img=http://img162.imageshack.us/img162/7793/adszgi3.th.png]
kalecilerimiz sakat bu oyuncu çok da ucuz
Scott Parker
bu adam süper ama akşam imzalıcak kesin aldım
arkadaşlar özür dilerim çünkü resimleri direk koyamıyorum sadece siteyi girebiliyorum yardımcı olur musunuz ss leri akşam koyucaz hepimiz birlikte
o kim bea..
Transfer calısmalarımız son hızıyla dewam edior henüz aradımız türde bir futbolcu bulamadık..! isimle cok yakından ilgilenioruz...
Scott Parker WestHam United de !!!
7.5 euro+
HAYDEN MULLİNS ile antlaştı!!!Bundan Sonra scott Parker Westhamda ter dökücek!!!
Kulubumuzun transfer butcesı yetersız oldugu için 3 futbolcumuzu satılık listesine koyduk...
Ricardo Vazte ' nin fiyatı 10 mılyon $ olarak acıklandı...
David Thompson 'nun fiyatı ise 5 milyon $ olarak acıklandı...
Idan Tal ın fıyatı ise suanlık 6 mılyn $ oldugu acıklandı....
vaz te satılır mı?!..
Bütün takım satılır vaz te, anelka satılmaz![]()
Adada herkes bu takası konusyor Bolton ile Newcastle arasında suren gorusmeler sonuclanmak üzere işte bu takas[/B]
EMRE BELÖZOĞLU na karsılık RİCARDA VAZ TE....
bu transfer her an bıtebılır....
Altunlu Newcastle ilk Maçını İntertoto da Kayserispora karşı yaptı
İlk maç Newcastle:1 Kayseri:0
ikinci Maç:Newcastle:1 Kayseri:1
Altunun Maç sonrası yorumu:
İlk maç İyi mücadele ettik Sibierski kutlarım!
Ama 2.maça da 11 eksikle çıktık maça zor bir maç oldu yediğimiz golde frkikti zaten Takım tam kadro çok başarılı olucak buna inanıyorum!!!
Kayseri İlk Maç
Maçın yıldızı:Antonie Sbierski
Kayseri 2.Maç
Maçın yıldızı:Steven Taylor
işte WESTHAM ın forvet sorununu çözdüğü isim
Steffen Iversen
http://imageshack.us][/URL][/IMG]
arkadaşlar transferler tamamen bitince ss'yi koyucam bu arada bi hazırlık maçı yaptık EVERTON_WESTAM olarak arkadaşlarımın tahmini everton un ezeceğiydi ama öyle olmadı skor
EVERTON 1-5 WESTHAM
güzel transferler colin kazim i alman iyi olmuş newcastle iyi gidiyor
Emre adayı salllıyan takas iddası ile ilgili sunları söledi...
Öcelikle basın mesubu arkadaşlarım bu bir iddaa olmakdan cıktı acıkca görüşmelerimiz sürüor.Samet hocam beni aradı ve şöle dedi 'Emrecim sana ihtiyicam var ' dedi ben de zaten newcastle mutlu deilim yeni qelen menejer Onur ALTUN ' la aramızda sorunlar war.Boltonda kariyerimi tekrar canlandırmak istiorum.İstediğim tek şey artık Bolton ' un başarısı.İnş. buqun bu takas gercekleşir...
Onur Altun ve Erman Toroğlu arasındaki Çarpıcı Sohbet!!!!
-Sevglİ Onurcuğum Öncelikle Merhaba!
Galibiyetle Başladın sezona ama Kayseri seni biraz sıktı.Traftar evinde ki maçtan mennun ama deplasman daki maç siliktiniz biraz!!Bunun Nedeni Ne Canım kardeşim
-Merhaba Sayın Hocam!
Şimdi Öncelikle bu ilk maçta eksikler daha azdı!2. maç da toplam 11 as yedek oyuncu sakat yada seçilemiyor.Kayseri de Saolsun son maçta yine sakatladı bir adamamımı!!
Ama bütün bu olumsuzluklara Rağmen elemesini bildik!!!!
-Peki Sevgili Onurcuğum!Baştan transferde 2 tane önemli ortasaha adamıyla yollarını ayırdın!Scott Parkerın gitmesi sanki orta saha da biraz sorun yaratacak gibii!!
-Evt haklısınız sayın hocam!Ama elden ne gelir transfer bütçesi çok kısıtlıydı!Aynı zamanda da Westham çok iyi bir teklif verdi!!Emre ise zaten yedek oynuyodu.Ama kalitesine hiç bişe denmez.Bolton da başarılar!!
-Peki Onurcum Emrenin teklifi neydi yani neye anlaştınız??
-Hocam Boltonun bir forvet oyuncusu var sağ kanatta da oynuyo!Onunla Takas yaptık!!
Ricardo Vaz Te yani gazete deki haberler doğru!!
-Peki Onur Ne Diosun Bu ligedeki amacın ne yani hedeflerin??Bide Diğer teknik adamlar için ne söyleyebilirsin??
Sevgili hocam ilk 5 olmak amacım.Çok zor bir derece.İlk dört belli zatn belki aralarında değişiklikler yapılırsa yapılır!5 de tottenham iddalı ama bizde iddalı olucağımız bir kadro kuruyoruz.Bide Westham iyi bir kadro kurdu.Maçları izlenebilir!!
Bolton da nokta atışı yapıyor.İzlemeniz gereken maçları boltonın!!
Everton da Kötü başladı ama doğru taktiği bulursa eminim o kadroyla başarılı olup karşımıza çıkıcak!!
Teşekkürler Onurcum bu röportaj için Sana kolay gelsin!!!!
Kapanmıştır..