Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 489 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | V.Manisaspor-Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla Fotomaç değil
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nonda kadroya girer mi peki....Kadroya alinip, son 20 ya da 30 dakikada skora gore oyuna dahil edilebilir bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Nonda kadroya girer mi peki....Kadroya alinip, son 20 ya da 30 dakikada skora gore oyuna dahil edilebilir bence...
    Kalli Nonda'yı gelir gelmez oynatcak adam degil.Dogrusuda bu...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk maçında bir oyuncunun oynaması bence mantıklı değil..Çok fazla örnek verebiliriz buna ama ilk maçtanda bir oyuncunun oynaması iyi olmaz...

Malum Türk medyası kötü oynarsa oyuncu ilk maçtan kariyerini bitirebilir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence yedek olarak başlar ıkıncı yarıda gıdısata gore oyuna gırer.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nonda da Linderoth da kadrodaymış.
    Tam kadro gidiyoruz yani rahat alırız diyorum bu maç için ama Manisa bazen süprizler yapmıyor degil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Manisa ile 4 maç yapmışız, 1 puan alabilmişler.. Çok rahat yeneriz.. Nonda'da hazır gelmiş herhalde, belki ikinci yarı şans bulur..

----------------------------

Hasan Şaş ve Okan kadroda yok!
    Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında pazar günü Vestel Manisaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti.Sarı kırmızılı takımın Vestel Manisapor kadrosunda yeni transfer Nonda ve Slaven maçında sakatlanan Volkan Yaman ile sakatlığı düzelen Linderoth yer alırken, teknik direktör Feldkamp Hasan Şaş ve Okan Buruk'u kadroya almadı.

Bu arada sarı kırmızılı takımın Savunma oyuncusu Servet Çetin Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Servet, UEFA Kupası 1. turunda eşleştikleri İsviçre'nin FC Sion takımıyla ilgili yaptığı değrlendirmede, rakibi fazla tanımadığını belirterek, "Bu dakikadan sonra her takım zor. İyi konsantere olmadıktan sonra her takımın bize zor geleceğini düşünüyorum. İlk önce lig maçlarını bir atlatalım o maçı düşünecek daha fazla vaktimiz olacak" dedi.

Vestel Manisaspor ile de zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını vurgulayan savunma oyuncusu "Deplasmanda oynamak bizim için zor olacak. Hafta içi oynadığımız maçın ardından birazda yorgunluk var. İnşallah maça hazır bir yekilde çıkıp, yakaladığımız seriyi sürdürürüz" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[quote=uAburak89;867296]..............Hasan Şaş ve Okan kadroda yok!.................
    quote]

Bu adamların takımda bulunmasına bile karşıyım.!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalliye belli olmaz

Bugün Gs tv de idmanı izledim yaklasık 1 saatlık cekimdi nonda show yapıyor tek pasları güzel yapıyor hariketler falan hatta zor pozsiyonda cok sık bir asırtmalık attı...

Nonda sonra taraftara imza dagıttı..

Birde idmanda bouzid ve arda cok güzel paslar yapıyor...verkac yapıyorlar sürekli..

İdmana Lincoln ve ayhan cıktı yer yerinden oynadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşAllah puan kaybeder Gs.Umudumuz ve isteğimiz bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tekrarlıyorum bunu..eger kalli zamanında degişiklik yaparsa bu maçı çok rahat alırız..

60 tan sonra orta saha çok düşüyor ve o dakikalarda kalemizde tehlike yaşayabiliyoruz..eger kalli daha erken müdahele ederse bi sorunumuz olmaz..

her şartta yenebilecegimiz bi takım Vestel..

rahat kazanacağımızı düşünüyorum nondayı 2.yarı oynatabilir kalli belki...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben t.d olsam hasan şaşa topu bile göstermem zaten.

ayhan bu arlar çok formda...pek sevme kendisini ama gerçekten bu aralar takımda en çok çalışan isim...geçen maç 87. dakikada 60 metre geriye koştu top çaldı o topla ücuma kalktı birde...helal olsun dedim ya...

maça gelince de bence galatasarayın puan kaybedeceği maç bu olmamalı...elbetteki zor maç ama kazanmamız şart...hele ki beşiktaşın puan kaybettiği bu hafta...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

zor bi maç nonda kadroda olsa bile zorunluluk durumu olmadan oyuna sokmaz kalli bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nonda ve Linderoth kadroda.
    Hasan Şaş yok.
    Kaynak:Fanatik.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Berabere bitecek.En azından böyle umuyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bu maçı kazanırsak çok güzel olacak. Hazır Beşiktaş da berabere kalmışken.
    Karan, Manisa'ya gol atmayı seviyor. Bakalım bu maçta da atabilecek mi?..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence 2.yarıda oyuna girip Nonda atar.Maç 2-0 biter diye tahmin ediyorum Lincoln ve Nonda atar.

V.Manisaspor puan alacağını umuyorum.
    Nonda inşallah oynar da bizler de görürüz. Ne zamandır izlemiyordum o adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nonda oynasa bile ilk mactan degerlendirmek yanlıs olur..Ben 5 mac sonra degerlendirmeye baslıyacam

Sanırım nonda yedek.

İlk maçı için tabiki ölçü olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sabri yerine barıs oynasa cok rahat kazanırız adam ligin en cok top kaybeden adamı yaw yeter kalli gor artık su sabriyi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Nonanın gelşiyle förvetler bügün daha iyi iş yapcağini düşünüyorum formayı kapmak için o yüzden bu maçıda alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabri çizgi adamı degıl bu bir gercek:9

Adamı ön liberoya koy dehset oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bana kalırsa Sabri tam bir çizgi adamı. Sert ve isabetli ortalar açabiliyor.

Ben bu maçta bir golsüz beraberlik seziyorum. Galatasaray'ın golcüleri Nonda transferinden sonra biraz huzursuzluğa kapılmış olabilirler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bana kalırsa Sabri tam bir çizgi adamı. Sert ve isabetli ortalar açabiliyor.

Ben bu maçta bir golsüz beraberlik seziyorum. Galatasaray'ın golcüleri Nonda transferinden sonra biraz huzursuzluğa kapılmış olabilirler.
    Ne ortası yapmaya son 4 macta toplam isabetli ortası 3..

Cok kritik ortaları harcıyor..

Sabrinin en iyi macını Liverpool karsısında gördüm..Cok güzel fasolu ortalar yapmısdı..

Zaten sabirinin hızı cok iyi ortasıda iyi olsa Chelsea da oynar ne işi olr türkiyede

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ne ortası yapmaya son 4 macta toplam isabetli ortası 3..
    Cok kritik ortaları harcıyor..
    kesinlikle sac bas yoldurtuyor halbuki barıs ilk mac superdi neden kesti sonra anlamadım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    banko manisa
    şampiyon manisa

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sabri şuana kadakri maçlarda sadece koşarak mücadele ederek takıma katkı sagladı..onun dışında hem son vuruşlarda kötüydü hemde ortalarda..

ben bu maçta en az 3 gol olacağını düşünüyorum. çüünkü iki takmda ofansif oynuyor. manisa bu yüzden kalesinde çok gol gördü. bize linderothunda katılması savunmayı güçlendircek. lincoln attığı paslarda hakan bi gol atsa gerisi daha kolay olur hakan için. ben bu maçta sürpriz bi oyuncunun gol atacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    ben bu maçta en az 3 gol olacağını düşünüyorum. çüünkü iki takmda ofansif oynuyor. manisa bu yüzden kalesinde çok gol gördü. bize linderothunda katılması savunmayı güçlendircek. lincoln attığı paslarda hakan bi gol atsa gerisi daha kolay olur hakan için. ben bu maçta sürpriz bi oyuncunun gol atacağını düşünüyorum
    Arkadaşım Manisa'nın teknik direktörü Ersun Yanal değil artık.Bayağı bir gündemden geri kalmışsın herhalde.Manisa geçen sene gibi ofansif oynamıyor.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri