Valla Fotomaç değil![]()
Valla Fotomaç değil![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Nonda kadroya girer mi peki....Kadroya alinip, son 20 ya da 30 dakikada skora gore oyuna dahil edilebilir bence...
İlk maçında bir oyuncunun oynaması bence mantıklı değil..Çok fazla örnek verebiliriz buna ama ilk maçtanda bir oyuncunun oynaması iyi olmaz...
Malum Türk medyası kötü oynarsa oyuncu ilk maçtan kariyerini bitirebilir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bence yedek olarak başlar ıkıncı yarıda gıdısata gore oyuna gırer.
Nonda da Linderoth da kadrodaymış.
Tam kadro gidiyoruz yani rahat alırız diyorum bu maç için ama Manisa bazen süprizler yapmıyor degil![]()
Manisa ile 4 maç yapmışız, 1 puan alabilmişler.. Çok rahat yeneriz.. Nonda'da hazır gelmiş herhalde, belki ikinci yarı şans bulur..
----------------------------
Hasan Şaş ve Okan kadroda yok!
Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında pazar günü Vestel Manisaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti.Sarı kırmızılı takımın Vestel Manisapor kadrosunda yeni transfer Nonda ve Slaven maçında sakatlanan Volkan Yaman ile sakatlığı düzelen Linderoth yer alırken, teknik direktör Feldkamp Hasan Şaş ve Okan Buruk'u kadroya almadı.
Bu arada sarı kırmızılı takımın Savunma oyuncusu Servet Çetin Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Servet, UEFA Kupası 1. turunda eşleştikleri İsviçre'nin FC Sion takımıyla ilgili yaptığı değrlendirmede, rakibi fazla tanımadığını belirterek, "Bu dakikadan sonra her takım zor. İyi konsantere olmadıktan sonra her takımın bize zor geleceğini düşünüyorum. İlk önce lig maçlarını bir atlatalım o maçı düşünecek daha fazla vaktimiz olacak" dedi.
Vestel Manisaspor ile de zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını vurgulayan savunma oyuncusu "Deplasmanda oynamak bizim için zor olacak. Hafta içi oynadığımız maçın ardından birazda yorgunluk var. İnşallah maça hazır bir yekilde çıkıp, yakaladığımız seriyi sürdürürüz" ifadelerini kullandı.
[quote=uAburak89;867296]..............Hasan Şaş ve Okan kadroda yok!.................
quote]
Bu adamların takımda bulunmasına bile karşıyım.!
Kalliye belli olmaz
Bugün Gs tv de idmanı izledim yaklasık 1 saatlık cekimdi nonda show yapıyor tek pasları güzel yapıyor hariketler falan hatta zor pozsiyonda cok sık bir asırtmalık attı...
Nonda sonra taraftara imza dagıttı..
Birde idmanda bouzid ve arda cok güzel paslar yapıyor...verkac yapıyorlar sürekli..
İdmana Lincoln ve ayhan cıktı yer yerinden oynadı...
İnşAllah puan kaybeder Gs.Umudumuz ve isteğimiz bu.
So what?
Saike
tekrarlıyorum bunu..eger kalli zamanında degişiklik yaparsa bu maçı çok rahat alırız..
60 tan sonra orta saha çok düşüyor ve o dakikalarda kalemizde tehlike yaşayabiliyoruz..eger kalli daha erken müdahele ederse bi sorunumuz olmaz..
her şartta yenebilecegimiz bi takım Vestel..
rahat kazanacağımızı düşünüyorum nondayı 2.yarı oynatabilir kalli belki...
ben t.d olsam hasan şaşa topu bile göstermem zaten.
ayhan bu arlar çok formda...pek sevme kendisini ama gerçekten bu aralar takımda en çok çalışan isim...geçen maç 87. dakikada 60 metre geriye koştu top çaldı o topla ücuma kalktı birde...helal olsun dedim ya...
maça gelince de bence galatasarayın puan kaybedeceği maç bu olmamalı...elbetteki zor maç ama kazanmamız şart...hele ki beşiktaşın puan kaybettiği bu hafta...
zor bi maç nonda kadroda olsa bile zorunluluk durumu olmadan oyuna sokmaz kalli bence
Nonda ve Linderoth kadroda.
Hasan Şaş yok.
Kaynak:Fanatik.
Berabere bitecek.En azından böyle umuyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu maçı kazanırsak çok güzel olacak. Hazır Beşiktaş da berabere kalmışken.
Karan, Manisa'ya gol atmayı seviyor. Bakalım bu maçta da atabilecek mi?..
Bence 2.yarıda oyuna girip Nonda atar.Maç 2-0 biter diye tahmin ediyorum Lincoln ve Nonda atar.
V.Manisaspor puan alacağını umuyorum.
Nonda inşallah oynar da bizler de görürüz. Ne zamandır izlemiyordum o adamı.
Nonda oynasa bile ilk mactan degerlendirmek yanlıs olur..Ben 5 mac sonra degerlendirmeye baslıyacam
Sanırım nonda yedek.
İlk maçı için tabiki ölçü olmaz..
sabri yerine barıs oynasa cok rahat kazanırız adam ligin en cok top kaybeden adamı yawyeter kalli gor artık su sabriyi
![]()
Nonanın gelşiyle förvetler bügün daha iyi iş yapcağini düşünüyorum formayı kapmak için o yüzden bu maçıda alırız
Sabri çizgi adamı degıl bu bir gercek:9
Adamı ön liberoya koy dehset oynar...
Bana kalırsa Sabri tam bir çizgi adamı. Sert ve isabetli ortalar açabiliyor.
Ben bu maçta bir golsüz beraberlik seziyorum. Galatasaray'ın golcüleri Nonda transferinden sonra biraz huzursuzluğa kapılmış olabilirler.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
sabri şuana kadakri maçlarda sadece koşarak mücadele ederek takıma katkı sagladı..onun dışında hem son vuruşlarda kötüydü hemde ortalarda..
ben bu maçta en az 3 gol olacağını düşünüyorum. çüünkü iki takmda ofansif oynuyor. manisa bu yüzden kalesinde çok gol gördü. bize linderothunda katılması savunmayı güçlendircek. lincoln attığı paslarda hakan bi gol atsa gerisi daha kolay olur hakan için. ben bu maçta sürpriz bi oyuncunun gol atacağını düşünüyorum