Secimler guzelde, insallah taktik secimleri de guzel olur Fatih Terim'in
Secimler guzelde, insallah taktik secimleri de guzel olur Fatih Terim'in
Gecen seneye bakarak yaptigim bir yorum degil bu benim. Defansif ortasaha oyuncusu illa milli takima Fenerbahce'den secilecek diye birsey yok. Ayhan, Koray, Serdar Kurtulus, Mehmet Topuz, hatta Huseyin'in kumasi bile Deniz'den daha kaliteli ve saydigim butun bu adlar su anda formda. Ne kadar formda olursa olsun elimizde daha kaliteli oyuncular bulundugu muddetce Deniz'in milli takimda pek bir yeri yok benim gozumde.
Deniz 11'de kesin oynayacak demedim ki. Ayhan ve Mehmet Topuz zaten kadroda. İlk mesajıma bakarsan Serdar Kurtuluş da kadroda olmalı dedim. Topuz'un önlibero olarak oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer Aurelio seçiliyorsa, sezon başından beri ondan daha iyi oynayan Deniz'in de seçilmesi doğrudur.
Ben sezon başından beri maçları izliyorum ve gözlemlediğim bu. Sende Fenerbahçe maçlarınn tamamını izlediysen ve Deniz yetersiz diyorsan diyecek lafım yok. Senin görüşündür. Bence haketti, sence haketmemiştir ama Deniz seçildi. 11'de oynar mı derseniz sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Aurelio'dan daha formda diyince ben direk o anlami cikarttim. Fenerbahce'nin cogu macini izledim bu sene evet, ama yinede Deniz'in futbolunu begenmiyorum. Son Anderlecht macinda yaptigi asist disinda insiyatif alan bir oyuncu degil. Neyse bakalim Fatih hoca nasil bir takim surucek sahaya.
Deniz`i sezon basindan beri cok begeniyorum,gercekten kendini cok gelistirmis,cok iyi oynuyor,sahada müthis savasiyor,bazen ataklari baslatan isim oluyor,sahanin her yerinden top aliyor.Gercekten Milli takima cagirilmasina sevindim.
Ayhan Akman icinde söylediklerim gecerli.Milli takima bu formuyla cagirilmaliydi,ama 1 gün önceden söyledikleriyle celismesi abes kacmis
Serdar Kurtulus cagirilmali Milli takima.Cok formda,Fatih Terimin bunu görmesi gerekiyor !
Sabri cok formsuz ve Milli takima cagirilmamali bence,onun bölgesinde Mehmet Topuz veya Serdar Özkan gayet iyi oynuyorlar.
Geçen seneyi boşverin. Bu seneye bakarsak Deniz Barış şu an Serdar Kurtuluş ile beraber Türkiye'nin en formda ön liberosudur.
Aurelio çok formsuz, Deniz ondan daha formda. Deniz defansta savaşıyor, yapmadığını bırakmıyor, ofansta da harikalar yaratıyor. Fizik gücü de üst düzey olduğu için kafa toplarına da hakim ve fiziğiyle çok rahat top kapabiliyor.
Ayhan Fatih Terim'i bombaladı, sonra çark etmiş demek. Merak ettiğim, Ayhan Milli Takım kampında Aurelio'nun yüzüne nasıl bakacak acaba? Bu tarz kötülemeler olmamalı. Sonuçta ikiniz de ay yıldızı forma için savaş veriyorsunuz. Kavganın ne gereği var?
Kadro da hangi oyuncu oLursa oLsun takım taktiği ve sahaya diziLişi doğru aktarmadığımız ve Fatih hoca artık kendine geLmediği sürece işimiz zor.En kritik virajdayız.Burda yapıLacak hataLarın dönüşü ve teLafisi oLmayacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zorunlu Açıklama: Ayhan Akman
Futbol Ekstra dergisinden Tahir Kum ile yaptığımız söyleşi, hem dergide yayınlanan röportajın başlığında, hem de içeriğinde ne yazık ki çarpıtılmış ve dolayısıyla söylediklerimden başka anlamlar çıkartılmasına neden olarak, bugün birçok yayın organında alıntılarla ya da tamamıyla yer bulmuştur.
“Ağzımla kuş tutsam…” ifadesinin bana ait olmadığını ve Marco Aurelio ile ilgili olarak söylediklerimin yanlış yorumlanacak şekilde çarpıtıldığını, söyleşide Marco’yu eleştirmediğimi, kendimizi eleştirmemiz gerektiğini söylediğimi özellikle belirtmek isterim.
Milli Takımımız için çok büyük önem taşıyan Malta ve Macaristan karşılaşmalarının aday kadrosuna beni de davet ederek bu büyük onuru yaşama fırsatını veren Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’e teşekkür ederim.
Spor kamuoyuna saygılarımla,
Ayhan Akman
Galatasaray Futbol A.Ş.
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu
Bu kadar da olmaz yahu, Aurelio'yu kötülemeler, o laflar, adam upuzun röportaj vermiş, hepsi de mi sallama? Çark etti resmen, söylediklerinin arkasında ol bari.
Ayhan Akman sözlerini inkar etti. Tam Saha dergisi kaseti ortaya koydu.
Ayhan Akman sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Galatasaraylı futbolcu kendisini Milli takıma alan Terim'e teşekkür etti.
Akman bunları söylüyor ama röportajı yayınlayan Tam Saha dergisi haberinin arkasında..
Sarı kırmızılı futbolcuya 'hodri meydan' diyen Futbol Ekstra Dergisi Genel Yayın Müdürü Tahir Kum, röportaj kaydını isteyen herkese verebileceğini duyurdu.
Kum, Akman'ın son açıklamalarına tepki göstererek, ''Ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. Sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani Ayhan'ın milli takım ve Fatih Terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır.
Toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir'' diye konuştu.
Ayhan ne demişti?
Ayhan, Tam Saha dergisine verdiği röportajda "Fatih Hoca ağzımla kuş tutsam beni milli takıma almaz. Bunun nedeninin şimde değil futbolu bırakınca açıklayacağım. Aurelio'nun milli takıma çağrılması utanç vericidir" demişti.
Ayhan Şimdi Ne Diyecek ?
Suan da Ayhan da en iyi önliberolar arasında hemde en cok formda olan oyuncu....birbirimiz kırmayalım Terim yine aurellio oynatır..
Ayhanın emeginin karıslıgıda verin....Hiç mac izlemeyen biri suraya baksa ayhan ck kötü sanar![]()
Burda önemli olan performans değil, Ayhan'ın söyleyip, sonra çarpıtıldı dediklerinin gerçek çıkma ihtimali.
Bence açıklamasında çarpıtıldı değil de dediklerim için Fatih Hoca'dan özür dilerim, ben hatalıydım, çalışana formayı veriyormuş Fatih Hoca gibi açıklamalar yapsa daha iyi olurdu.
Mutlaka Fatih Terim'le konuşmuştur bu olayı, Terim basın toplantısında bunu da açıklayacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Serdar Kurtulus'un Milli takıma gitmesi için daha ne yapmalı ne bekliyor Fatih Terim ?Ronaldinho hareketlerimi yapsın...
Ayhan klasik önliberoda oynamadı orta sahada 3 lü nün solunda çok başarılıydı.Yani Milan'da Seedorf'un yerinde bir tek son Ankaragücü maçında Linderoth'un yerinde oynadı.
Tam Saha dergisi bildiğim kadarıyla TFF'nin çıkardığı bir dergi... Böyle bir derginin yalan haber yapacağını sanmıyorum.
8 sayfa röportaj, 53 dakika... Bu röportajı sallama yapmaz herhalde, az bir demeç olsa hadi neyse de...
Ayhan karaktersizin tekiydi, bir kez daha belli etmiş oldu.
Ayhan Galatasaray'da ön libero değil, orta sahanın sol içinde oynuyor.
Ayhan yerine Serdar Kurtuluş alınmalıydı bence ön liberoya, çok daha faydalı bir iş yapılmış olurdu.
Terim bu kafayla giderse.Hiçbişey yapamaz Milli takım gidip 35 yasındaki 32 oyuncuları oynatcagına gencleri alsa daha iyi olur.(Buna Üzülmez'de dahil)
serdar kurtuluşun a milli takıma seçilmesi için hamitten iyi oynaması gerekirbence şunu düşünmüştür a milli takımda hamit kesin sağ bek oynayacak dimi serdarı a milli takıma alsa oynatamayacak onun içinde serdarı ümit milli takıma alıp orda oynatıyorlar mantıklı değilmi bu? bi kaç arkadaşta serdar türkiyedeki en iyi önlibero demiş ama bu adamın asıl yeri sağ bek sezon başından beride burda iyi performans sergiliyor niye elimizde gerçekten önlibero oynayan formda futbolcular varken serdarı orda kullanalımki?
bence iyi kadro çıkarmış
gayet iyi bir kadro çıkarmış Fatih hoca ..Deniz Barış konusunda tereddütlerim var..anderletch maçının en iyisiydi ama orta sahada çok istikrarlı bir futbol oynamıyor genel anlamda..
Ayhan sadecesol iç degil sahada heryerde yani mevkisi sabit degil sürekli kosan basan ataga cıkan biri
Ayhan ve deniz barıs içinde haklı hakeden herkez cagrıldı oyüzden ayhan niye cagrıldı laflarını bırakın bugünkü macı iyi izleyin ayhan yine cok güzel oynayacak
Serdar kurtulus sag bek için cagrılabilirdi çünkü önliberoda cok abisi var ona hemen sıra gelmez
Volkan yaman sakat degil bu aksamki macta oynayacak volkan yerine hayrettin cagrılması beni cok sasırttı volkan suan iyi sol beklerden biri kesin cagrılması lazımdı...
Hakan arıkan hariç iki kalecimiz formsuz kalede hakan oynar insallah
Hakan sükür-tuncay-hamit-arda-zan-toraman-ibrahim gibi oyuncular banko oynar hakanda formda![]()
Kaleci Hakan kesinlikle hak ediyor bence.
So what?
Saike
Koray Avcı Türkiye'de ki en iyi üstüne basa basa söylüyorum herşeyiyle en iyi(kesme,oyun kurma,hücuma katılma,kondisyon,savunma ile hücum arası köprü olma)önliberodur...
Oda Fatih Terime sallasın biraz alınır belki...
Serdar Kurtuluş'un sağ bekte forma giyme şansı %1.
Hamit Altıntop, Mehmet Topuz, Sabri Sarıoğlu gibi Fatih Terim'in sürekli kadroya çağırdığı adamlar arasından sıyrılıp da oynaması zor görünüyor.
Serdar Kurtuluş ön liberoda Ayhan'dan daha faydalı olur, çağrılması lazımdı.
Koray da yine aynı şekilde çok formda, o da alınabilirdi kadroya.
Hey gidi gençlik hey!Deniz'e bak helal olsun![]()
Terim bu maçlarda kesinlikle genç oyuncuları sürmeli. gençleri oynatmaktan neden korkuyor anlamıyorum