10-0 lık seri yaptı adamlar
uc atıs kullancaz enderle
10-0 lık seri yaptı adamlar
uc atıs kullancaz enderle
Serbest atışalrda Dünya'nın en kötü takımıyız heralde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Macı kaybettik!!!!![]()
evt kaybettik![]()
hido memo niye oturyo.![]()
Slogar denilen 3.sınıf adam macı aldı![]()
Burada da üzüntü yaşıyoruz.Olmadı bu.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bu ceyrrek sayı atamadık![]()
Fark 15 oldu.Turnuvayada veda ettik artık.Fransa'yı zaten yenemeyiz İtalya yensek bile bişey değiştirmez zaten.
Elimizdeki maçı verdik 15 sayı fark yaa bi facia da burdan![]()
İkinci darbe..
elimizden kacırdık![]()
66-51 yenildik.12 dakikada 12 sayı atıp 30 sayı yedik.
iyi bari 50 yi gectik bu sefer
Yazık oldu.Kazanabileceğimiz bir maçtı.Çok iyi savunma yaptık ama sayı atamadık.Bu takımın neden hızlı hücuma çıkamadığını anlamak mümkün değil.Artık umutlarım bitti.Bence bundan sonra çıkamayız bu gruptan falan.
So what?
Saike
yazık oldu kötü oynadık ztn turnuva boyunca
Öne geçtikten sonra resmen yattık ve bir bölümden sonra sinirlenip maçı izlemedim iyikide izlememişim...Yahu sorarım size Kerem Tunçeri bu takımda niye olmaz Allah aşkına!!!
I'm back...
bence tanjevic biraz gururlu davranıp istifa etsin rezil oluyoruz ya... baska bi takım olsa on defa istifayı beklemeden kovarlardı
Bu gece Spor tarihimizin en kötü gecesiydi.
Olmuyor olmuyor olmuyor... Tanjevic'in tercihleri kötü oyuncular gerekeni yapmıyor olmuyor..
Bu takımın başına ya Oktay Mahmuti geçsin ya Aydın Örs geri gelsin yoksa o ruh geri gelmez...
Ben hiç sahada 2 tane point guard görmemiştim sağolsun gösterdi Tanjevic!!!
I'm back...
Ya ruhla alakası yok.Şansızdık.Yakın atışlar hep kaçtı.Ribauntlarda ezdik adamları ama sayıya dönüştüremedik.Bazı oyuncuların hiç katkısı olmadı.(Ersan,Ermal,İbo..)Buna rağmen öne geçtik adamlar bir mola ile kendilerine geldiler ve orada maç koptu.
So what?
Saike
gene döküldük desenize keşke geçen yıl gibi oyuncularımız başarıya aç ve dinlenmiş olasaydı.
Slovenya'dan 15 sayı fark!
25. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası finallerinde Türkiye, Slovenya'ya 66-51 yenildi.
Karşılaşmaya hücumda etkisiz başlayan ay-yıldızlılar, savunmasında da açıklar verince Slovenya ilk çeyreği 20-15 üstün geçti.
İkinci çeyrekte de hücumda sıkıntı yaşamaya devam eden Türkiye, faul problemine de girince oyunun kontrolünü eline alamadı ve devreyi 31-29 geride bitirdi.
3. çeyreğe daha etkili başlayan ay-yıldızlılar, savunmasında istediği başarıyı yakalayamayınca hücumda rahat sayı üreten Slovenya bu periyodu da 46-40 üstün geçti.
Son periyotta oyun disiplininden tamamen kopan Türkiye, rakibinin karşılaşmayı istediği gibi yönlendirmesine engel olamadı ve sahadan 15 sayı farklı 66-51 yenik ayrıldı.
09.09.2007
Kaynak: AA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dünya şampiyonasındaki Ersan yok ortada kaybolmuş...Bucks yaramamış ona.Geçen turnuvadaki en iyi blokçularımızdan Fatih Solak yok ve Ermal'de kendine gelmeli.Şemsi ruhla alakası yok diyosun.Ruhsuz oynadığımız İlk 2 maçtan birini kazansaydık şimdi şansımız çok yüksek olurdu ve moralimizde.
I'm back...
Yenilceğimiz belliydi ama az sayılı bi maç olmuş.
Bu maçı kaybetmemizin sebebi ruh değil dedim ben.
So what?
Saike
Memo ve Hido çok eleştirildiler ama takımın en iyileri bariz onlar.Çok iyi gidiyorduk 39-38 di maç.Slokar'ın o üçlüğü şansa girdi ve adamlar 41 yaptı ordan sonra koptu iş.Slokar kadar şanslı bir oyuncu görmedim ben.Artık benimde ümidim bitti çeyrek final için.