68-68
Son 20 saniye.
Hido 2 serbest atış kullanıyor.
İtalya Mola Aldı
68-68
Son 20 saniye.
Hido 2 serbest atış kullanıyor.
İtalya Mola Aldı
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Molayı biz almışızspiker yalan sölemiş.Şimdide onlar aldı.
Hido 2 de 2 attı.
70-68
Hadi çocuklar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hidonun 32.sayısı.
Bu hücumu savunmalıyız haydi çocuklar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 atış kullanıcak İtalya.
2 atış kullanıcak rakip
son 8 saniye ilki girdi.buda girdison 4saniye
Uzatmalara gitti![]()
Uzar.!!!..
Ahhh ya İbo atamadı onu.Off uzatmaya gitti..
[SIGPIC][/SIGPIC]
70-70
Uzatmalara gitti.
İBO bomboş 3'lüğü atamadı.
Uzadı maç...
İbo son saniye atışını kaçırmasaydı süper olurdu ama uzatmalarda alıcaz bu maçı.!
uzadı ya![]()
Son basketi atsak iş bitmişti neyse moralimizi yükselttik en azından
Belinelli başımıza bela oldu![]()
72-70 önde İtalya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
73-72 öndeyiz.![]()
Hidayet basket foul 34 sayı şu an.
Basket Faul.
Sonuç ne olursa olsun, Hidayet Türkoğlu'nun alnından öpmek lazım.. Harikaydı gerçekten..
Takıma faydasından çok zararı olan Mehmet Okur'u ısrarla oyunda tutan Tanjevic'in de işine son verilmesi lazım.. Sinir krizi geçirtti bana.. Ayrıca Mehmet Okur resmen bulutlarda geziyor, bu hali ile ona bu takımda yer olmamalı..
Son olarak Hakem denilen şahısa eski gözlüğümü göndermek istiyorum, çifte standart nasıl olur bize en güzel şekli ile gösteriyor kendisi..
75-74 Öndeyiz
Uzatmalarda son 3 dakika.
76-75 İtalya önde![]()
76-75 öndeler
Mac bitti artık yenildik![]()
77-75 Son 2 dakika.
Memo batırdı takımı.
79-75 Gerideyiz
Son 1.30 dakika.
Öndeler ya79-75
![]()
Memo 5'ledi.
Maç BiterKaybetçez :
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
81-75 :mad üfff