Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 316 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G | 2.Hafta | CSKA - Fenerbahçe SK

İşte muhtemel 11'ler!
    Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, son çalışmasını karşılaşmanın yapılacağı Lokomotiv Stadı'nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Zico, ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan son antrenmanda futbolcularına taktiksel çalışmalar yaptırdı.

Brezilyalı çalıştırıcının, CSKA Moskova karşısında, FC Inter ve Turkcell Süper Lig'deki Ankaragücü maçlarında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapmaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin, CSKA Moskova karşısına Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex ve Kezman'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.

CSKA Moskova'nın Fenerbahçe karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11 ise şöyle:

Mandrykin, Alexei Berezutski, Ignashevich, Vasili Berezutski, Eduardo, Dudu, Krasic, Rahimic, Zhirkov, Jo, Vagner Love.

Lokomotiv Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak CSKA Moskova-Fenerbahçe maçını Alman hakem üçlüsü Knut Kircher, Kai Voss ve Thorsten Schiffner yönetecek.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin son antrenmanını, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kafileyle gelen çok sayıda Fenerbahçe kongre üyesi de izledi.

Bu arada, Türkiye Moskova Büyükelçiliği'nin bu akşam Fenerbahçe heyetine özel resepsiyon vereceği öğrenildi.
    01.10.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu maç için Feneberhcenin işinin zor oldugunu düsünüyordum..

Artık fenerbahce yenilmez diyorum...Crvalho sakat+cska busene cok formsuz..fenerbahce bu sans..En az beraberlik alır....

Nesil
    2006

http://www.uefa.com/competitions/ucl...188/index.html

Maç için kısa bir fragman yapılmış.

Sheriff Misafir

Zorlanacağımızı fakat galip geleceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İnter'e oynadığı gibi oynasın CSKA'yı siler süpürür Fenerbahçe ancak Rize Oftaş Beldiye maçlarındaki oyun rast gelirse Allah sonumuzu hayır etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fikir değiştirdim Fenerbahçe kazanacak.Cska bu sezon çok formsuz ve önemli eksikleri var.En kötü beraberlik.Bu maçta alınacak bir galibiyet gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Son 4 sezonda 3 şampiyonluk 1 2.liği var CSKA'nın,bunu görünce bu sezon ki performansı kötü geliyor..
    25 maçta 5 kez mağlup olmuşlar sadece 1'i kendi evinde..Şu anda ligin Saturn ve Rostov ile birlikte en çok berabere kalan takımı(11 kere)..Bu sezon ki sorunları maç kazanmakta zorluk çekiyorlar ama zor maç kaybediyorlar.Kendi evinde ki 13 maçın 5'inde puan kaybetmiş,8'inin kazanmış.Kendi evinde en az gol yiyen takım ayrıca..Yani Rusya'da Fenerbahçe'ye öyle çok formsuz basit bir takım beklemiyor.Kadrolarına baktığımda dikkatimi stoper Sergei Ignashevich çekti.Onun dışında yine herkesin tahmin edeceği gibi Jo ve Wagner Love..Diğerleri yine ortalama üstü oyuncular ama çok da büyütmeye gerek yok sonuçta Şampiyonlar Liginde oynuyorsun.
    Fenerbahçe'yi soldan durdurmak çok zor.Yine Roberto Carlos-Wederson(öyle olacakmış galiba) ikilisi oynarsa CSKA düşünmek zorunda..İnter maçında ki gibi istekli oynarsa Fenerbahçe kaybetmeden döner.Doğrusu Rusya'da kazanması zor ama kolay kolay da kaybetmez diye düşünüyorum ama tahminim bol pozisyonlu,zevkli bir maç izleyeceğiz.Yine Kezman'ın oyaladığı defansı ara ara Alex ve Deivid arkadan bindirmelerle yoklarsa galibiyet için güzel bir şans olabilir.
    Yalnız tahminim özellikle ilk yarı CSKA gol bulmak isteyecektir ve saldıracaktır.İlk maçı da kaybettikleri için ilk yarı da Fenerbahçe kalesinde yoğun bir baskı kurabilirler.Burda da iş Deniz ve Aurelio gibi adamlarda bitecek..
    Bir Beşiktaşlı olarak ezeli rakibime başarılar diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

CSKA'nın çok önemli starları var. Kezman - Ignasevich eşlemesinden Ignasevich galip çıkacaktır. O yüzden Fener'in Alex'in önünde çift forvetle sahaya çıkması gerekiyor. Bu şekilde rakibi darman duman edebilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu macta ben Kezman´dan çok şey bekliyorum, benim yanım sıra tüm camia´da. Artık bir patlama yapması gerekiyor. Zor günler geçirdiği apaçık ortada gol atarsa bu maçta kendine geleceği düşüncesindeyim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

iyi oynamayıp yenilicez gibi bir his var içimde

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Jo,Vagner Love.

Kezman,Alex.

Bu 4 isim belirler maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

bence macin kilit adamlari bizim acimizdan deniz ve aurelio diye dusunuyorum bu iki oyuncu ortasahanin kontrolunu ele gecirebilir alex ede top verebilirlerse bence kazaniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

3'lü oynarlarsa maçın kilit ismi Deivid olur bence sağ taraftan yapacağı bindirmelerle Alex ve Kezman'ı pozisyonlara sokabilir.Yine aynı şekilde Vederson-Carlos ikilisi tek kanat oyuncusuna karşı büyük üstünlük sağlar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

FenerBahçe Için Maçın Kırılma Noktasının Kontra Ataklar Olacagını Düşünüyorum..Kontra Atakları Iyi Degerledirirsek Bu Akşam Puan veya Puanlarla Ulkemize Donecegimiz Kanısındayım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by peluk View Post
    CSKA'nın çok önemli starları var. Kezman - Ignasevich eşlemesinden Ignasevich galip çıkacaktır. O yüzden Fener'in Alex'in önünde çift forvetle sahaya çıkması gerekiyor. Bu şekilde rakibi darman duman edebilir.
    CSKA evinde aslan, deplasmanda kedi kesilen bir kulüp. Bu maçta son şansları eğer kaybederlerse ilk üç bile imkansız hale gelir. Bu yüzden ölümüne oynayacaklar ve saldıracaklar. Çift forvet oynarsak fark yeriz. Kezman topu ayağında fazla tutması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Maç neden 19:30 da başlıyo, bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saat farkı

18. Default

Ben hava soğukluğu diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Ben hava soğukluğu diye biliyorum.
    hava soguklugundan.zaten rusya bıze en yakın ulkelerden bır aramızda sadece 1 saat fark var

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

daha iyi oLdu 19.30 başLamsı İftar sonrası tam güzeL gider diğer maçda canLı yayınLanır hem..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    daha iyi oLdu 19.30 başLamsı İftar sonrası tam güzeL gider diğer maçda canLı yayınLanır hem..
    bencedeen azından rakıplerımızıde seyrederız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oovv maçın 19:30 da başlaması mükemmel olmuş

Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum, inşallah kazanacağız ama en güzel sonuç beraberlik olur bizim açımızdan.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bundan 39 yıL önce bugun Fenerbahçe İngiLiz Şampiyonu Man.City i efsanevi ÇubukLu formasıyLa devirmiş.Kimsenin bekLemediği inanamadığı bir sonucLa..
    39 yıL sonra bugun...

Hadi inş diyorum.

tarih tekerrürden ibarettiri de ekLiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Saat farkı
    saat farki olsa diger maclarda farkli saatlerde oynanirdi
    havanin dondurucu sogukluguna gore gec bile baslama saati
    Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Oovv maçın 19:30 da başlaması mükemmel olmuş

Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum, inşallah kazanacağız ama en güzel sonuç beraberlik olur bizim açımızdan.
    en guzel sonuc beraberlik
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İŞTE F.BAHÇE'NİN İLK 11'İ
    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda deplasmanda CSKA Moskova ile karşı karşıya geliyor. Moskova'nın Lokomotiv Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Maçı Alman futbol federasyonundan Knut Kircher yönetecek. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu...

CSKA MOSKOVA
    Mandrykin
    Alexei Berezutski
    Ignashevich
    Vasili Berezutski
    Eduardo
    Dudu
    Krasic
    Rahimic
    Zhirkov
    Jo
    Vagner Love

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Önder
    Lugano
    Edu
    Roberto Carlos
    Deivid
    Deniz
    Aurelio
    Vederson
    Alex
    Kezman

YEDEKLER
    Volkan Babacan
    Gökhan Gönül
    Ali Bilgin
    Colin Kazım
    Yasin
    Selçuk
    So what?
    Saike

Anlamiyorum ben bu Zico`nun Kezman tutumunu.
    Ali Bilgin,Kazim gibi futbolcular bu macta oynamali.Fenerbahcenin genc,dinamik isimlere ihtiyaci var bu macta.
    Kezman bitik her yönden.Bu mactada bombos kaleye goller kacirir,perisan eder herkesi.

İnş. kazanırız Onların da kadrosu iyi ve taraftar baskısınıda alacaklar umarım fenerbahçemiz iyi bir futbol ve iyi bir sonuçla döner...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu kadro ile çıkarsa Fener, puan alması zor diye düşünüyorum..

Yine tek forvet ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Her iki takımda kazanabilir ama Fenerbahçe daha üstün gözüküyorr....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Az kaldı maça..Umarım kazanan taraf oluruz ama ben yedeklerde Semih'i göremedimmi yoksa bana mı öyle geldi...

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri