Hayatta bir oyuna bu kadar para vermem. Neden Türkçe dil paketi eklemiyorlar oyuna? Neden bizi takmıyorlar? Bizi sallamadıkları halde gidipte orjinal alıp hiçte onları mutlu edemem. O paraya ben 50 tane korsan alırım.
bence fena değil değer o fiyata oyunülkemize kar ekleyerek satışa sunmazlar umarım. mecburen usa/ups kargoya yönelmeyelim
fm live da çıkıcak hangisine para yetiştirces yaa oooff
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Yahu bu Türkçe dil desteği tam bir kısır döngü. Kullanacak olan bizler diyoruz ki Türkçe olsa valla alırım. Ama kraldan çok kralcı bazı arkadaşlarda sen alacaksın ki Türkçe dil desteği olmadan orijinal adamlar bir daha ki sene Türkçe dil desteği koysun.
Türkiye'de istediğin kadar orijinal al Türkçe'nin yapısı çok farklı oldugu için yapımcılar böyle bir külfetin altına girmez bence. Korsanın önüne geçilemedikçe ki geçilmesi neredeyse imkansız orijinal oyun satılmaz. Satılsada hatrı sayılır sayıda olmaz. Zira Türkiye'nin ekonomik durumu bellli.
400 milyon maaş alıp evini geçindirmeye çalışan insanar varken kimse kusura bakmasın ben SI Games para kazanacak diye bir oyuna 65.5 YTL vermem...
75 YTL'ye kadar oyunu alacağım İstanbul'dan arkadaşlardan isteyeceğim.
Ama 75'in üstünde bir rakam olursa biraz düşünmem gerekecek, PES2008 'de alacağım ayrıca FM LİVE'da çıkacak onu da düşünmek gerekir...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Birazda sallıyoruz bence. Türkçe desteği olsa alırım ederim yaparım diyen çoğu kişi orjinale para vermez kopyası 2 ytl iken. Emeğe saygı olmadıktan sonra ne anlamı varki?
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
en fazla 2 yada en fazla 5 ytl fark ediyor
neden dersen sistem $öyle :
adamlar turkiyeye yollayacaklari cdleri pttye teslim ediyor bu noktaya kadar para gerektirecek bir nokta yok
bundan sonrada pttnin cdyi evimize getirmesi icin 3 ytl gibi ufak bir rakam gerekiyor
pttde bu parayi sendit ten temin edince onlarda hesabimizdan 3ytl aliyor
yani o kadar arastirdim (en guvenilir firmalari)en ucuz kargo dahil 68.5 ytl ye geliyor
ben su an para biriktiriyorum almak icin(vazgectim)
ama turkce dil secenegi degilde biraz ucuzluk FM nin Turkiyedeki satislarini arttirir
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=24521
burdanda bakabilirsiniz..
Ben Aral'dan peşin para ile almayı düşünüyorum![]()
Bence aralı boşverin
Senditin ucuzluğu , kalitesi ve en önemlisi önceki sayfalardada belirttiğim gibi güvencesi , müşteri hizmetleriyle 1 numara
Belkide Araldan daha hızlı yollarlar
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
en iyiside orjinal gider paşa paşa alırım her yerde çıkıyorda D&R de çıkarmı arkadaşlar?
Arkadaşım 45YTL dedi doğrumu orj. 45 ytl mi olcak bilgniz varmı?
neyse parası hak ediyolar yaw.bayram haşlıklarını harcamayı düşünmüyorum.gidiceği yer belli zaten![]()
Şu anda sendit.com da 50 YTL ye geliyor sanırım..
Normal oyun fiyatlarına ve FM nin kalitesine göre uygun fiyat bence..
45 50 Ytl civarı ise kesinlikle alırım bu oyunu
vala isterse 100 milyon olsun.. Hazirana kadar alamayacağım bu oyunu ne de olsa.. Ama Sınavdan sonrada bilmiyorum alırmıyım.. 3 ay sonra 2009 çıkarYani FM 2008 oynamıcam gibi gözüküyo
![]()
ya orjinali ne zaman turkiyeye gelir arkadaslar![]()
Bence fiyat biraz daha makul seviyede olabilirdi..
Bu yıl bende orjinal alıcam. Yıllardır oynuyoruz bu oyunu ve zevk alıyoruz. Adamların emeklerinin karşılığını vermemek ayıp olur.
Ustalar su sendite ki fiyati birisi euro olarak hesapliyabilirmi?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Tam coşkunLa aLıcaz derken zam yemiş.Yarın daha da zamLanacak.Sitede yazıyor.Tam çıkış tarihinde fiyatı 120 YTL yi buLuyor.FırsatLarı yakaLamışken kaçırmamak gerek.ALternatif çözüm gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...