Şemsi Sabote'nin sözlük anlamını biliyor musun?![]()
Şemsi Sabote'nin sözlük anlamını biliyor musun?![]()
baran basarılar kardesım sana yapamayacagın sey yoksmp almak dısında :P
Valla ben 07 oynadım ama 08 de zorlanıyorum.Bende yeni sayılırım.Oyun gerçekten zorlaştı.O manada söyledim.Yoksa Baran'ın yeni olmadığını biliyorum..
So what?
Saike
Muslu Nalbantoglu D/WB R
Ayrıca "Gökhan Gönül"ü kiralayabilirsin.
3'lü defans oynamak istiyorsan hızlı DC'lerin olmalı.
"Pat Kanyuka"yı öneririm Defansın ortasına.
Başarılar.
Yok olmaz, bu adam başarılı olamaz. Yok yok olur, tekraradan UEFA Kupası'na gitmeye hak kazanır.
2. Fenerbahçe maçı için isteklerimi sundum. Ona göre takım kur, oyununu oynat.![]()
Ligin 6.haftasinda deplasmanda karsilastigimiz Caykurrizeyi farkli maglup ettik.
Türkiye Kupasinda gruplar belli oldu !
![]()
Grupta hep Süper Lig takımları var çerez gelmemiş.
Rize'yi gruptada yenmeni diliyoruz sanırım.![]()
Kolay bir galibiyet olmuş.Sivas naptı?
So what?
Saike
Ssler gelecek Semsi,maclari oynuyorum daha
Lincoln her mac sari kart görüyor yav,hem Uefada hem ligde cezali oldu.Cok abartmislar![]()
Sen 8.01 ile oynamıyormusun? Çok sarı çıkmaması lazım.
So what?
Saike
8.01 ile oynuyorum Semsi...
Uefa Kupasi 2.turu ilk macinda evimizde oynadigimiz macta,Liteks`i 2-0la gectik,tur biletini aldik diyebilirm
Tek kale oynadigimiz macta evimizde deplasmanda Denizli`yi tek farkla gectik.Ümit sac bas yoldurttu resmen...
Vee bir derbi daha !
Galatasaray-Besiktas !
Tribünler tiklim tiklim,müthis bir atmosfer var Ali Samiyende.
Lincoln cezali oldugu icin bu macta oynayamayacak![]()
Forza Beşiktaşk.![]()
Beşiktaş seni yener.![]()
So what?
Saike
Beşiktaş karşısında Aslanlarımıza başarılar diliyorum![]()
Mac ortada gecti,iki takimin da etkili ataklari vardi.Ve mac berabere bitti...
Fenerbahce sagolsun Sivas`i yendi,ve bizi lider yapti
![]()
Bir gol atamamışız be tüh.![]()
Puan Durumu
![]()
Puan durumunu eklesene Baran bi bakalım diyecektim ki eklemişsin bile.
Beşiktaş'ta biraz form düşüklüğü var.Vites yükseltmeleri lazım.
So what?
Saike
Liderlik devam ediyor.Derbi sessiz geçmiş![]()
Bir de ne biçim araştırma bu derler. Bakın ne kadar gerçeğe uygun, Sivas 8 hafta sonunda 19 puanda.
İyi gidiyorsun Baran, aynen sana anlattığım şekilde devam.![]()
Selam Barancığım. İnşallah o 2000 ruhunu takımına yeniden kazandırırsın. Sana taktiklerle alakalı bir iki tavsiye:
- FM 08 801 maç motorunda özellikle hangi oyuncularının nerede alan daraltma yapması gerektiğini iyi seçmelisin. Gereksiz alan daraltma yapan oyuncularının boşalttığı pozisyonlar rakip oyucular tarafından doldurulduğunda senin için kötü sonuçlar doğurabilir.
- Sakın ha sakın orta sahanın ortasını boş bırakma. 3 oyuncun bu pozisyonu doldurmalı. Tercihim bir DM, iki MC oyuncusu kullanmandır. İki MC oyuncun önde basar, arkalarında boşalttıkları pozisyonları DM doldurur. Dediğim sistemi kullanırsan DM oyuncun mutkalak sıkı markaj yapsın.
- Tek AMR, tek AML ve bir FC kullanmalısın, beklerin hücuma maksimum katkıyı yapmalı.
- FM 08'de uzun pas veya direkt paslarla sonuca gitmek zor. Bu sebeple oyunu mutlaka kısa paslarla kurmalısın.
Bir iki de oyuncu önereyim:
Kapılmamışsa Mika Aaritalo, Pablo Piatti gibi oyuncuları alıp Potenza, Danny Simpson gibi oyuncularını da bek olarak kiralamalısın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tebrikler Baran abi çok iyi başlamışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlhan abi bu önerilerini bir yere not aldım.İleride işime yarar kesin.![]()
So what?
Saike
Gaziantepspor`u deplasmanda ezdik ezdik ! 1-2-3-4 yetmez 5 5 5 !
Bir sonraki macimiz evimizde Sivasspor`laydi.Liderlik icin cekisiyorduk onlarla.Ama bu mactan sonra Sivas bize kafa tutamayacagini anladi
Ligin 11.haftasinda deplasmanda Trabzonspor ile karsilastik.Bu macta Ilhan abinin önerilerini dikkate alarak ciktim ve sonuc
Puan durumu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon macindaki taktigim :
Bu taktik ise yaradi![]()
Baran artık ligi garantiye aldın sayılır.Sıra Uefa'da.
So what?
Saike
Baran seni FM aleminde görmek güzel. (: Bak şimdi benim de canımı çektirdin FM 2008'i almamıştım ama bugün alırım herhalde oynama isteği geldi. (:
Neyse son maçların gayet güzel (öncekilere bakmadım şimdi baştan okumak zor). Artık takip ederiz. Bol şans. (:
Yani bence de lig garanti artık.Bence alabiliyorsan Bülent Korkmaz'ı yardımcı antrönör olarak al.2000 ruhu geri dönsün (:
Lig garanti Uefa bekliyoruz..