Topuz veGökhan zaten 2 içinde bu kulübten ayrılırlar..Gökhan Galatasaraya Topuzda Fenere gider gibime geliyor....Bakalım..İnsallah kayseri puan alır....
Topuz veGökhan zaten 2 içinde bu kulübten ayrılırlar..Gökhan Galatasaraya Topuzda Fenere gider gibime geliyor....Bakalım..İnsallah kayseri puan alır....
Arkadaşlar şunuda söyleyim topuz ve gökhanın tolunay hocayla hiç bir sıkıntısı yok her ikiside çok seviyorlar hatta ertuğruldan çok seviyorlar tolunay hocay trabzon maçında toluna istifa dendiğinde topuz gökhan ve dğerleri hep beraber gitti tolunay hocaya sarılarak taraftarların yanına getirdiler siz nerden çıkarıyorsunuz bunlar gökhanda topuzda bu sezon sonuna kadar burada amam sezon sonunda gidebilirler amam oda türk takımı olmayacak emin olun:P
Mutlak kazanmamız gereken bir maç.
Fenerbahçe-Kayserispor 25. kez
Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde yarın 25. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 24 maçta Fenerbahçe 16, Kayserispor ise 2 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.
Sarı-lacivertli takımın toplam 61 golüne, sarı-kırmızılı ekip 21 golle karşılık verdi.
İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda İstanbul'da 4-1 Fenerbahçe galip gelmiş, Kayseri'deki maç 2-2 bitmişti.
KAYSERİ'DEKİ MAÇLAR
Fenerbahçe ile Kayserispor, yarınki maçla birlikte Kayseri'de 13. kez karşılaşacak.
Kayseri'deki 12 maçta Fenerbahçe 6 galibiyet alırken, 5 maç berabere sonuçlandı. Ev sahibi ekip, sadece 2005-2006 sezonunda yapılan maçta taraftarlarına Fenerbahçe galibiyeti sevinci yaşattı.
Kayseri'de Fenerbahçe 22, Kayserispor ise 9 gol attı. İki takım arasında Kayseri'de yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Sezon Sonuç
1973-74 0 - 0
1974-75 0 - 3
1979-80 0 - 0
1985-86 3 - 3
1992-93 0 - 3
1993-94 1 - 1
1994-95 1 - 2
1995-96 1 - 3
1997-98 0 - 3
2004-05 0 - 2
2005-06 1 - 0
2006-07 2 - 2
TARİHİ SKORLAR
Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden 2'sini Kayserispor karşısında elde etti.
Sarı-lacivertli takım, 1994-95 sezonunda, 20 Kasım 1994 tarihinde, cezası nedeniyle İzmir'de yaptığı maçta Kayserispor'u 8-1 yendi.
Fenerbahçe ayrıca, 2004-05 sezonunda, 20 Şubat 2005'te Kadıköy'de rakibini 7-0 mağlup ederken, 50 yaşına giren lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden 2'sine Kayserispor maçlarında imza attı.
Fenerbahce Bazı oyuncularını Oynatmayacakmıs..Bne puan kaybı bekliyorum..
Muhtemel onbir şu şekilde olacak:
Volkan, Önder, Lugano, Edu, Carlos, Aurelio, Deniz, Colin, Vederson, Deivid, Semih.
Sadece Gökhan Gönül dinlendirilecek, yerine Önder oynatılacakmış.
Topuz Fener'e, Ünal Galatasaray'a transfer olacak büyük ihtimalle devre arasında. Tolunay Kafkas ile ikisi de sorunlar yaşıyor ve kulüpte mutlu değiller.
Güldürmeyin beni ya bu senaryoları çok duyduk.Sorunlarmı var ne sorunu yaşıyorlar ben bilmiyorum bilen biri bana anlatabilir mi?Demekki takımımı iyi tanımıyomuşum.Koskoca 3 aylık transfer döneminde satmayan kayserispor 20 günlük devre arsında satacak ve onların yerini dolduracak futbolcu alacak?Herkes sezon başındada diyordu gökhanla topuz kesin gideecek diye nerdeler onu diyenler?Hemde yeni stad yapılıyor ks kimseyi satmaz boşa heveslenmesin kimse yine hevesi kursağınızda kalır sonra her transfer dönemi olduğu gibi
çok formdayız...
Kayseri rahat alır diyenlere anlam veremiyorum
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Bu maçın sonucunu kestirmek mümkün değil, Kayseri rahat kazanır demekte ne demek oluyor?
(/s)
Bizim puan kaybetmemizden Sivas'ında üç puan almasından dolayı F.Bahçe bir adım öne çıkıyor.Ama önecelikli tahminim beraberlik...
Fenerbahçemiz kazanır umarım..Biraz zor olacak ama =) Haydi bakalım hayırlısı..
Colin'den patlama bekliyorum tabi oynarsa...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Egemen sen nerden alıyorsun bu istihbaratları canım bir bana da söyle yahu
Gökhan da Topuz da Kayserideler, sözleşmeleri mevcut.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İkisininde gidecegi Kulübler belli ama Çok Kayseriden ayrılmaları.....
Gökhan bize gelsen daha iyiydi..Ama hadi baklım bu maçta anlarız kimin gelip kimin gideceğini =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tek korkum oyuncuların Şampiyonlar Ligi yorgunu olması. 2. yarı oyundan düşersek kötü olur.
İşte İlk 11'ler...
FENERBAHÇE
Volkan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Appiah
Vederson
Aurelio
Deniz
Gökhan Gönül
Semih
Deivid
KAYSERİSPOR
İvankov
Durmuş
Ali Turan
Toledo
Saidou
Aydın
Mehmet Topuz
Fatih Ceylan
Ragıp
Gökhan Ünal
Iglesias
Gökhan GS'ye, Topuz FB'ye transfer olacak, iki oyuncunun da gideceği kulüpler belli, Emrah'ın da söylediği gibi. Ama ne zaman olur o bilinmez, bence devre arasında olacak.
Kadroyu beğendim. Zevkli bir maç bekliyorum. Kayseride hava soğuk ama zemin güzel gözüküyor. Fenerli futbolcular çok mutlu galibiyet bekliyorum.![]()
Kayseriden galibiyet bekliyorum
Colin Kazım yok. Onun dışında beklediğim bir 11 çıkardı. Ortasahamız 4 tane defansif oyuncudan oluşuyor.Bakalım ne sonuç verecek.
Psv macinin kahramanlarindan Kazim nerede ?
Appiah yine sag kanatta oynayacak galiba.
Ben diyorum Zico büyük hoca degil,olamaz,takintilari var.Bu dönemde sans yanindaydi okadar !
Beşiktaş'ın maddi durumu ortada.
Haklısın. Colin Kazım neden ısrarla yedek bırakılıyor, anlamıyorum. Onbir oynadığı her maçta iyiydi, OFTAŞspor, PSV, ama adam hala yedek.
Appiah göbekte oynar, Deivid sağ kanatta oynar. Appiah çift yönlü bir oyuncu olduğu için onu ortaya koymuş sanırım, zira Kayserispor'un hücum gücü yüksek, bu yüzden Appiah tercihini yapmış olabilir.
Cangele ilk 11'de değil.İlginç.Sakat veya cezalı olma durumu var mı?
İglesias'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum![]()
appiah sağ kanatta deividde alexin yerinde oynuyo
cangele sakat tolunay söledi az önce
Kayseri ilk 15 dk içinde daha etkili olan ekip, umarım maç boyunca böyle devam ederler ve neticede hakettiklerini alırlar..
goooooooooooooooll semihhhhhhhhh