Bence bu kadroyla cikarsak yeneriz.Zaten aylar sonra bir lig macinda ilk defa seyircili oynuycaz.Bunun motivasyonunda eklersek yeneriz.
Bence bu kadroyla cikarsak yeneriz.Zaten aylar sonra bir lig macinda ilk defa seyircili oynuycaz.Bunun motivasyonunda eklersek yeneriz.
kalede aykut oynamalı çok gol yemiş olsa bile orkundan daha iyi kaleci, bügün cezamız bitiyor fakat tribünler boş olcak gibi gözüküyor
Kalede Orkun olmali,Aykut bekleneni veremiyor.Galatasaray icin yeterli bir kaleci degil.
Mehmet Topal'a bir türlü alışamadım, büyük takım oyuncusu değil bence.. Adamda futbolcu duruşu yok, ayakları falan bir tuhaf yahu..![]()
Bence 2kalecide Galatasaray için yeterli değil özellikle UEFA çok gol yiyor takım ama Orkun biraz daha öne çıkıyor gibi Aykut'a oranla... Maçıda büyük ihtimal Galatasaray kazanır...
Fırat cok haklısın ikiside yeterli degil..2sini degerlendirirsek şimdilik Orkun ...
Orkun yan topda kötü ama..Hakan gibi hiç can alıcı hata yapmıyor..Toplarısektirmiyor...Orkun hakediyor şimdilik...
Lig tv haberine göre Hasan yerine Volkan yaman var...demekki Arda sag kanatta olacka..Bence hata olur arda sag kanatta Çok silik oynuyor...Hasan lazım..
Hem taraftarımızın etkisiyle, hem Kalli'nin doğru kadro seçimiyle bu maçı zorlanmadan geçeriz diye düşünüyorum. Gençlerbirliği eski formundan uzak, sadece "ismi" ile sahada olacak..
<H1>Hakan Şükür, Barış ve Hasan Şaş'ın durumları ise yarın belli olacak.
İSTANBUL (A.A) - Galatasaray, Gençlerbirliği ile yarın İstanbul'da yapacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall sahasında basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların kondisyon çalışmalarının ardından dört grup halinde dar alanda teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.
Kasığındaki şikayetleri tekrarlayan Tobias Linderoth ile iki farklı pozisyonda sakatlanan Hakan Şükür ve Barış Özbek'in antrenmanı tamamlayamadıkları kaydedildi. Tedavilerine başlanan Hakan ve Barış'ın durumlarının yarın netlik kazanacağı, Acıbadem Hastanesi'nde MR tetkiki ve muayenesi yapılan Linderoth'un ise Gençlerbirliği karşılaşması kadrosunda yer alamayacağı açıklandı.
Şikayetleri azalan Uğur ve Özgürcan'ın tedavilerinden sonra takımla birlikte antrenmanın tümüne katıldıkları belirtildi.
Bu arada, tedavisi devam eden Hasan Şaş'ın da Gençlerbirliği maçında oynayıp, oynayamayacağının yarın netlik kazanacağı bildirildi.
Ayhan'ın, antrenör Cevat Güler eşliğinde sahada takımdan ayrı bir program doğrultusunda çalıştığı, Okan'ın ise tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salonda özel çalışmalar yaptığı kaydedildi. Galatasaraylı futbolcular akşam üstü tesislerde Gençlerbirliği maçı için kampa girecek.
</H1>www.turkcellsuperlig.com.tr
Arkadaşlar Orkun mu Aykut mu derseniz banko Aykut derim.
1. cisi öncelikle Galatasaray'ın evladı. Alt yapıdan yetişmiş. Orkundan hiçbir eksiği yok hatta fazlası var. Şu maçta şunu yedi bunu yemedi demekle kaleci seçilmez. Denizlispor maçında da Galatasaray'ı farktan kurtaran isimdi.
Orkun'u neden seçmem. Çok heyecanlı bir adam. Hiç güven vermiyor. Her patlayacak bomba gibi. O kadar maç oldu. Bir tane gollük pozisyonu kurtardığını görmedim. Gollük pozisyon oldu mu ve kalede Orkun varsa bilin ki top içerdedir.
Elimizde ki mevcut oyuncular bunlar olduğu için kıyaslıyoruz. Daha tecrübeli bir kaleci gelirse tabi ki o oynar.
Beşiktaş kaybetti.
Fenerbahçe kaybetti.
Sen kazanırsın Aslanım..
Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın maç kadrosuna sakatlığı nedeniyle alınmayan Hasan Şaş, karşılaşmayı izlemek için geldiği Ali Sami Yen Stadı'nın girişinde fenalaştı..
Sarı Kırmızılı tecrübeli futbolcunun takım otobüsü ile değil, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin müdürünün arabası ile Ali Sami Yen'e gelirken, Kayserispor - Fenerbahçe maçını radyodan dinlediği ve bu maçın stresine dayanamadığı öğrenildi..
Stadın girişinde arabadan inince fenalaşan Hasan'ın, tansiyonunun düştüğü belirtildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Demek istediğim kendi oyuncumuza sahip çıkalımdı. Ancak Orkun bizim oyuncumuzmuşYazımın 1.cisi Aykut Galatasaray'ın evladı demişim. O sebebi geçersiz sayıyoruz.
Konu ile ilgili olarakta Aykut bence daha iyi bir kaleci. Zamana ihtiyacı var. Orkun'a verilen zaman kadar onada şans verilirse Orkun'dan iyi olduğunu anlayacaksınız.
Hasan iste,ne yapsa yeridir.
Macta okadar heyecanli degildi yav,nasil tansiyonu yükselmis
Umarim ciddi birsey degildir![]()
Beyler, bu maçı dinleyeceğim bir radyo frekansı verebilir misiniz? Spiker güzel anlatsın ama![]()
92.3 Lig Radyo
SON DAKİKA İLK ONBİR BELLİ OLDU...
Orkun
Ugur
Song
Servet
Hakan
Baris
Mehmet Topal
Lincoln
Arda
Nonda
Serkan
Süper kadro...Kalli süper bir kadro cıkardı..Valla artık bütün suc oyunculara kalır...Serkanda ilkonbirde süper........
Bu arada Benimle seyirci konusunda iddaa eden vardı Saat 19:00 itabari ile 2500 seyirci turnikeden geçmiş.......Yani seyirci Hiç yok nerdeyse..Bana güvenin demişdim..
Forvette Nonda ve Serkan var. Ayrıca defansın solunda Hakan Balta görev yapacak..
Orkun
Uğur
Song
Servet
Hakan B.
Mehmet T.
Barış
Arda
Lincoln
Nonda
Serkan
Bravo Kalli.Serkan'a iyi bir şans olucak.Güzel değerlendirmeli.
Bence güzel bir 11.Galatasaray Helgsinborg'a yenilmesinin acısını çıkaracaktır.Seyircide var tabii.Bunlara rağmen Mehmet Çakır'ı boş bırakmadıkça Galatasaray pek sorun yaşamaz.
Hakan Balta'nın Mehmet'i tutacağını düşünüyorum, onun dışında GB etkili olamayacaktır. Isaac formda değil çok gol kaçırıyor ayrıca. Kısacası, maçı zorlanmadan alacağımızı düşünüyorum..
10 numara kadro yapmış..Kazanırız inş
Bol gollü bir maç bizi bekliyor Lincoln'den çıkış Nonda'dan goller bekliyorum haydi aslanlar...
Kalli iyi bir kadro hazırlamış.Galatasaray iyi futbol,bol gol ile kazanır bu maçı.
Artık bu noktadan sonra tüm yük oyuncularda,
Nonda'dan goller bekliyorum. Şu anda tam formuna yakın oynuyor.
Lincoln'ün de artık bende varım demesi gerekiyor.
Serkan için parlama ve 11 maçı..
Serkan çok iyi bir oyuncu. Ancak bizim hocalarımız iyi olana ekleme yapacaklarına kötüleşmelerini sağlıyorlar. Denizlispor kupa maçında sağdan topu alıp süratla ceza sahasına girmesi bana Messi'yi hatırlattı. Umarım iyi bir akıl vereni çıkarda Galatasaray'a faydalı olur.