Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 78 arası toplam 78 sonuç

Konu: G.Saray Vagner Love ile el sıkıştı (mı?)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sonOsmanLI View Post
    paraları lincoln transferinde kullandınız. love yi alacak kadar paranın olacağını sanmıyorum. yoksa 2sene önceki sorunlar yaşanır.
    Sponsor 23 yaş ve Daha Genci Transfer Için 10 mn € Veriyor Bunu Neden Anlamak Istemiyorsunuz? Gaayet Açık ve Net Ne Zorluk var Bunu Anlamakda?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Sponsor 23 yaş ve Daha Genci Transfer Için 10 mn € Veriyor Bunu Neden Anlamak Istemiyorsunuz? Gaayet Açık ve Net Ne Zorluk var Bunu Anlamakda?
    Sponsor Kim ?

Vagner Love CSKA ile Şampiyonlar Ligi maçlarına çıktı,alınırsa GS UEFA'da oynatamaz.Bu transfer Olursa Galatsaray için çok iyi bir transfer olur ancak haberin kaynağını görünce bu transferin yalan olduğunu ihtimali belli oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Duyduguma gore ruslar seneye liginde pek yabanci oynatmaya sicak bakmiyormus. CSKA Moscow onun icin elindeki yabancilari gonderebilirmi?

Putin gectigimiz aylarda ligdeki siyahi oyuncularin coklugundan dert yanmis ve uzun süre gündemi mesgul etmisti.Tabi bu aciklama ülkede oynayan oyuncularin gelecek ile ilgili planlarinda degisiklik yapmalarina neden olmus olabilir.

vagner love galatasayımıza pahalı geldi zaten gündemimizde yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maliyeti çok yüksek zaten ucuz olsa bile gs ı tercih edeceğini zannetmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Madem taraftarlık işin içine giriyor. Beşiktaşlılar kendi transferlerine bir gülsünler. Diattaaaaaaa Fenerbahçelilerde Adriano yok bilmem kim diye diye adamın yaşını 34 yapmayı planlıyorlar ki alsınlar. Allahım ya neyse. Demek ki zorlayınca bende saçmalayabiliyorum.

Ronaldinho'yu getirse bir takım kulp bulacaklar yav. Biraz kendinize güveniniz olsun. CSKA'da oynuyorsa Galatasaray'a havada gelir. Yeter ki alınacak para olsun. Sokarsın devreye Tafarel'i verirsin parasını oyuncu bir sene daha kendini gösterir. Satarsın iyi paraya olur biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalannn.Yalannnn.
    Ama transfer gerçekleşirse Gs süper iş yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet bu sponsor kim.Emrah abiden başka hiç bir yerde görmedim sponsorun 10 milyon Euro falan vereceğini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bir sponsor masalıdır almış başını gidiyor...

haklısınız bu sene yapılan transferleri sponsorlar değil amcam yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    haklısınız bu sene yapılan transferleri sponsorlar değil amcam yaptı.
    Zaten bu seneki transferlerin başka bir açıklaması olamaz.Bu lafı son 3 mesaja attın sanırım Eray abi.Benim sorduğum Emrah abinin dediği şartlı 10 milyon Euro'luk sponsor katkısınının hangi firmaya ait olduğu.Çünkü bunu bir tek Emrah abiden duydum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sponsor Kim ?
    Galatasaray'ın Bir Çok Sponsoru var Hangisi Oldugunu Nasıl Bilebilirim..
    Ama Sanırsam buda D-SMART Olabilir..

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Zaten bu seneki transferlerin başka bir açıklaması olamaz.Bu lafı son 3 mesaja attın sanırım Eray abi.Benim sorduğum Emrah abinin dediği şartlı 10 milyon Euro'luk sponsor katkısınının hangi firmaya ait olduğu.Çünkü bunu bir tek Emrah abiden duydum..
    Böyle Bir Sponsor var Sezon Başındada Santrafor olarak 26 Yaş ve Daha Ufagına 6 - 7mn € Civarında bir Ucret Veriyorlardı ama oyuncu Alınamadı daha sonrada Nonda Alındı Zaten ve Sponsorun vaadettigi Para hala yerinde Duruyor..
    23 Yaş ve Daha Genci içinse Fiyatı 10 mn € ya Çıkarmış Olabilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

D-Smart olamaz çünkü Lincoln'ün transfer ücretini D-Smart ödedi.Neyse uzatmayacağım demekki sağlam bir yerden duymuşsunuzki bu kadar güveniyorsunuz.Ben sadece nereden duyduğunuzu sormuştum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    D-Smart olamaz çünkü Lincoln'ün transfer ücretini D-Smart ödedi.Neyse uzatmayacağım demekki sağlam bir yerden duymuşsunuzki bu kadar güveniyorsunuz.Ben sadece nereden duyduğunuzu sormuştum..
    Benimde Amacım Polemik Yaratmak Degil
    Sadece Demek Istedigim Sezon Başındada 6-7 mn € gibi Bir meblayı Sponsorun Birisi Gözden Çıkarmıştı.. GS TV'De 10mn € ile alakalı bir Haber Görmüştüm , Resmi Kanalımızda Bizi Kandırıcak Degildir Heralde
    Neyse Uzatmaya Gerek Yok Zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fanatikte okudum jo ve ya love i sormus adnan sezgin 20 şer mn € istemiş cska...

gazetenin haberi bu...

adnan sezgin de kesinlikle ilgilenmiorz diye acıklama yapmış... gazete öle yazıyor...

bu traansferin gerceklesmesi zaten çooook zor ama bi gsli olarak düşünmek bile insanı heyecanlandrıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray Avrupa'da son 1-2 yılda başarılı değil sanmıyorum Love'un Galatsaray'ı tercih edeceğini.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Love işi yattı

Transfer çalışmaları için Rusya’ya giden Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in kimleri listesine aldığı merak ediliyordu. Söz konusu yer Moskova olunca, Sarı-Kırmızılı taraftarların beklentisi de Vagner Love ile Jo üzerinde yoğunlaşmıştı. Ancak iki Brezilyalı yıldızın bonservis bedelinin de 20 milyon Euro’dan başlaması, Galatasaray Yönetimi’ne daha teklif sunmadan geri adım attırdı. Sezgin, “Bu iki oyuncu kesinlikle gündemimizde yoktur” dedi.

Dört bir yana...

Rusya'da şampiyonluk ipini göğüsleyen Zenit’in golcüsü Fatih Tekke ismi akıllara gelen bir diğer alternatif olsa da, Sarı-Kırmızılılar bu futbolcunun da listelerinde bulunmadığını dile getirdi. FK Moskova’nın golcüsü Maxi Lopez konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Barcelona’nın eski yıldızını Ruslar’ın şimdilik satmayı düşünmediği de gelen haberler arasında. Transfer harekatı, önümüzdeki günlerde Avrupa’nın dört bir yanına dağılacak.

Kaynak: Fanatik

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri