Vagner Love CSKA ile Şampiyonlar Ligi maçlarına çıktı,alınırsa GS UEFA'da oynatamaz.Bu transfer Olursa Galatsaray için çok iyi bir transfer olur ancak haberin kaynağını görünce bu transferin yalan olduğunu ihtimali belli oluyor.
Duyduguma gore ruslar seneye liginde pek yabanci oynatmaya sicak bakmiyormus. CSKA Moscow onun icin elindeki yabancilari gonderebilirmi?
Putin gectigimiz aylarda ligdeki siyahi oyuncularin coklugundan dert yanmis ve uzun süre gündemi mesgul etmisti.Tabi bu aciklama ülkede oynayan oyuncularin gelecek ile ilgili planlarinda degisiklik yapmalarina neden olmus olabilir.
vagner love galatasayımıza pahalı geldi zaten gündemimizde yok..
maliyeti çok yüksek zaten ucuz olsa bile gs ı tercih edeceğini zannetmiyorum..
Madem taraftarlık işin içine giriyor. Beşiktaşlılar kendi transferlerine bir gülsünler. Diattaaaaaaa Fenerbahçelilerde Adriano yok bilmem kim diye diye adamın yaşını 34 yapmayı planlıyorlar ki alsınlar.Allahım ya neyse. Demek ki zorlayınca bende saçmalayabiliyorum.
Ronaldinho'yu getirse bir takım kulp bulacaklar yav. Biraz kendinize güveniniz olsun. CSKA'da oynuyorsa Galatasaray'a havada gelir. Yeter ki alınacak para olsun. Sokarsın devreye Tafarel'i verirsin parasını oyuncu bir sene daha kendini gösterir. Satarsın iyi paraya olur biter.
Yalannn.Yalannnn.
Ama transfer gerçekleşirse Gs süper iş yapar.
Evet bu sponsor kim.Emrah abiden başka hiç bir yerde görmedim sponsorun 10 milyon Euro falan vereceğini.
So what?
Saike
Bir sponsor masalıdır almış başını gidiyor...
haklısınız bu sene yapılan transferleri sponsorlar değil amcam yaptı.
Galatasaray'ın Bir Çok Sponsoru var Hangisi Oldugunu Nasıl Bilebilirim..
Ama Sanırsam buda D-SMART Olabilir..
Böyle Bir Sponsor var Sezon Başındada Santrafor olarak 26 Yaş ve Daha Ufagına 6 - 7mn € Civarında bir Ucret Veriyorlardı ama oyuncu Alınamadı daha sonrada Nonda Alındı Zaten ve Sponsorun vaadettigi Para hala yerinde Duruyor..
23 Yaş ve Daha Genci içinse Fiyatı 10 mn € ya Çıkarmış Olabilirler..
D-Smart olamaz çünkü Lincoln'ün transfer ücretini D-Smart ödedi.Neyse uzatmayacağım demekki sağlam bir yerden duymuşsunuzki bu kadar güveniyorsunuz.Ben sadece nereden duyduğunuzu sormuştum..
So what?
Saike
Benimde Amacım Polemik Yaratmak Degil
Sadece Demek Istedigim Sezon Başındada 6-7 mn € gibi Bir meblayı Sponsorun Birisi Gözden Çıkarmıştı.. GS TV'De 10mn € ile alakalı bir Haber Görmüştüm , Resmi Kanalımızda Bizi Kandırıcak Degildir Heralde
Neyse Uzatmaya Gerek Yok Zaten..
fanatikte okudum jo ve ya love i sormus adnan sezgin 20 şer mn € istemiş cska...
gazetenin haberi bu...
adnan sezgin de kesinlikle ilgilenmiorz diye acıklama yapmış... gazete öle yazıyor...
bu traansferin gerceklesmesi zaten çooook zor ama bi gsli olarak düşünmek bile insanı heyecanlandrıyor...
Galatasaray Avrupa'da son 1-2 yılda başarılı değil sanmıyorum Love'un Galatsaray'ı tercih edeceğini.
Love işi yattı
Transfer çalışmaları için Rusya’ya giden Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in kimleri listesine aldığı merak ediliyordu. Söz konusu yer Moskova olunca, Sarı-Kırmızılı taraftarların beklentisi de Vagner Love ile Jo üzerinde yoğunlaşmıştı. Ancak iki Brezilyalı yıldızın bonservis bedelinin de 20 milyon Euro’dan başlaması, Galatasaray Yönetimi’ne daha teklif sunmadan geri adım attırdı. Sezgin, “Bu iki oyuncu kesinlikle gündemimizde yoktur” dedi.
Dört bir yana...
Rusya'da şampiyonluk ipini göğüsleyen Zenit’in golcüsü Fatih Tekke ismi akıllara gelen bir diğer alternatif olsa da, Sarı-Kırmızılılar bu futbolcunun da listelerinde bulunmadığını dile getirdi. FK Moskova’nın golcüsü Maxi Lopez konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Barcelona’nın eski yıldızını Ruslar’ın şimdilik satmayı düşünmediği de gelen haberler arasında. Transfer harekatı, önümüzdeki günlerde Avrupa’nın dört bir yanına dağılacak.
Kaynak: Fanatik