Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Arkadaşlar bana öyle bir takım söyleyinki şampiyonluk kimseden beklenmesin, Takım'ın transfer bütçesi 30-40 MN $ olsun, ayrıcada Avrupa kupalarından birine gitsin..

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
    portsmouth cok ıyı butcesı var ek butce de alabılrsın ve kadrosuda fena degıl...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kesinlikle UDINESE'yı onerıyorum.Harıka genclerı ve saglam bır kadrosu var. 1-2 genc satarak butcenızı cok saglam yapabılırsınız..
    Last edited by the lapaci : 22.Haziran.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

HSV OOlabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul - kadıköy

galatasaray fena değil.genç bir takım oluşturmak isteyenlere iyi bir seçim olur.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ingiltere league 1'den notthingham forest'ı öneriyorum. hem geçmişi gerçekten sağlam olan bi takım hem de kadrosu da çok iyi. ilk sene championship'e çok rahat çıkabiliyorsunuz ama zorluklar ondan sonra başlıyor. championship'de tutunabilmek çok zor çünkü bunu başardığınız a ilk olarak yönetiminiz sizden memnun kalıyor. zaten premier lige de çıkarsanız sizi altın harflerle stadyuma yazıyorlar...

Sevilla Fc

Takim zaten iyi,ama transfer yapmak gerekiyor eksik bölgelere.Oraya kaliteli transferler yapildiginda takim mükemmel oluyor.Yönetim iyi para veriyor,gereksiz oyunculari da sattiginiz da transfer bütcesi hayli yüksek oluyor.

Sezona 2 kupayla girebilirsiniz,ondan sonrasi da gelecektir muhakkak (:

Cangele ve fatih ceylanlı kayserispor u öneriyorum ileriki yıllarda g.ünal ve m.topuzu satıp para kazanıp yeni bikaç güzel futbolcu aldığınızda hilesiz hurdasız temiz bir lig şampiyonluğu geliyor...ben oldum tek mimarım CANGELE

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

şahsen İstanbulspor bu oyunda yıllardır oynadığım takımdır. bu sene de değişiklik yapmadım ve İstanbulspor'u aldım. hiçbir transfer bütçesi olmayan 1. lig takımını alıp önce Süper Lig'e sonra da Avrupa kupaları ve şampiyonluğa doğru götürmek kadar zevklisi olamaz. oyuncuları da çok fena değil başlangıç için, takımı iyi kavrar ve elinizdeki oyuncularla serbestten aldığınız ve kiraladığınız oyuncuları iyi harmanlarsanız çok zevk alacağınız bir oyununuz olur.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

en iyisi bncede newcastle...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by semih19 View Post
    en iyisi bncede newcastle...
    KEsinlikle katılıyorum NEwcastle süper bi takım helede Martins coşturuyo.
    turksportal...

Mainz,Spartak Moscow teki Rusya'da diğeri ise Almanya 2.Lig de ikisininde güçlü sağlam oyuncuları var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

deportivo takımını öneririm onla oynamasıda zevkli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    deportivo takımını öneririm onla oynamasıda zevkli oluyor.
    Bİraz daha açıklasan daha iyi olurdu...
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by handemert View Post
    Bİraz daha açıklasan daha iyi olurdu...
    olur.bu takımı alcak arkadaslar öncelikle yüksek bütce beklemeyin.transfer bütcesi 2.5 milyon tl kadar biseyfakat oyuncu kadrosu fena degil.eskiden ispanyada kafaya oynayan bi takımken,hatırlarsınız ş.ligindede oynardı şimdilerde kaderinin orta sıralar ve küme düsme mücadelesi olmasını siz değiştirebilirsinizayrıca deportivo taraftarına türkler lakabı takıldıgından ve her mac kale arkasında bir türk bayragı oldugundan bir türk menajeri cok seveceklerdir.bu takımı alacak arkadaslara basarılar

arkadaslar bir fm hastası olarak uzun zamandır fm oynamıorum artık sarmıyor bana yeni bi takım heyecan werecek takımlar önerirmisiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

aysem, sana Villareal'i öneriyorum. Matias Fernandez, Riquelme, Giuseppe Rossi, Nihat gibi yıldızlar var. Transfer bütçesi de çok kötü değil. Pires ve Cani'yi satarak transfer bütçemi artırdım ben. Defansa takviye yaparak çok iyi oyunlar çıkarabilirsin. Mesela ben defans Felipe'yi aldım ve takım coşuyor. Sol kanada da Aaritalo'yu aldım. Süper gidiyorum ve çok da zevk alıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hamburg SV olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fiorentina süper bi takım.kendinize bütcede sağlayabiliyorsunuz.ben montolivo ve mutuyu 79 milyon tlye sattım.onların yerine defansa barzagli,daniel alves,orta sahaya neri cardozo,forvete klaas jan huntelaarı aldım acayip keyif alıyorum takımdan.2.senemde riquelme yide bağladım.ayrıca transfer yapmadan da kadro yine iyi.kalede frey oyunun en iyi kalecilerinden birisi.sol bekiniz keza sağ bekiniz ve stoperleriniz mükemmel.orta sahada sırp kuzmanovic cok iyi.arjantinli santana mükemmel.forvette pazzini de cok gol atan bir oyuncu.fiorentineyi secerseniz keyif alcagınızı düsünüyorum.iyi oyunlar

bence touluse olabilir.Bir kaç tane transfer söyleyeyim onları alın:amr zaki,adigun salami bunları alırsanız iyi bir takım olur.Bence deneyin arsenalı 6-1 yendim toulouse'yle lyon'u 4-3 yendim fransa kupasında

8.0.2 ile tottenham süper olmuş ayrıca müthiş bir transfer bütçesi veriyorlar 45 M euro gibi.
    Last edited by El Barto : 15.Şubat.2008 at 23:18

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Ben ise herkese Valencia'yı öneriyorum . Birkaç oyuncu satarak iyi bir bütçe yaratabilirsiniz . Gerçekten çok zevk alacaksınızdır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by amasyali View Post

Ben ise herkese Valencia'yı öneriyorum . Birkaç oyuncu satarak iyi bir bütçe yaratabilirsiniz . Gerçekten çok zevk alacaksınızdır

kardeş valencia yı bende çok beğeniyorum...ama lig maçlarındaki en fazla 3 tane eu dışı oyuncu oynatılmasına kıl oluyorum...onun için ispanya ligini pek sevmem...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe 8.0.2 ile ayrı bir zevkli oluyor. İstenirse 29 milyon dolar transfer bütçesine ulaşılınabiliyor. Appiah, Edu, Deivid(serbest bırakmayın-iyi oyuncu), Kezman'ı satabilirsiniz. van der Vaart gibi yıldızları bile getirebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Takim: Newcastle United
    Kadrosu: orta seviyede, forvetleri üst düzey.
    Bütce: Para'dan baska bir sey yokki
    +Forvetleri
    +Bütce
    -Kadro genisligi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar bana bir takım söyler misiniz ki şöyle olsun.

Büyük bir kulüp olmasa da olur.Avrupa Kupalarına gitmesine gerekte yok.İtalya'dan ve Türkiye'den olmasın.Böyle Sevilla gibi sonradan patlayacak bir takım yapmak istiyorum.Hatta ismi ve renkleri güzel olursa iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post

Büyük bir kulüp olmasa da olur.Avrupa Kupalarına gitmesine gerekte yok.İtalya'dan ve Türkiye'den olmasın.Böyle Sevilla gibi sonradan patlayacak bir takım yapmak istiyorum.Hatta ismi ve renkleri güzel olursa iyi olur
    Newcastle United.

Forvetleri üst düzey, Owen, Martins, Viduka.

Basta para cok, her yere oyuncu alabilirsin.

En zayif bölgesi ortasaha. oraya Van der vaart'al ve Flamini'de kiralayabilirsin.
    Defans birkac takviye ile süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zenit'i al. İlginç oluyor. Ben Zenit'le oynuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

West Ham, Hamburg, Leverkusen bunlar iyi takımlar Burak. Bir bak bunlara...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tottenham'dan sonra Toulouse'yide önerebilirim. Hele ki taktiği oturtursanız rahat yenemeyeceğiniz takım yok gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Avrupa Kupalarına gitmesede olur.Böyle alt sıralardan da olur.Yeter ki böyle ismi ve rengi güzel olsun.Yani estetiği ön planda tutmak istiyorum.Takımı baştan yaratacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Avrupa Kupalarına gitmesede olur.Böyle alt sıralardan da olur.Yeter ki böyle ismi ve rengi güzel olsun.Yani estetiği ön planda tutmak istiyorum.Takımı baştan yaratacağım.
    Güney Amerika istiyorsan Sao Paulo...

Avrupa'dan Hertha Berlin derim... Zor olur oyun...

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tottenham'dan sonra Toulouse'yide önerebilirim. Hele ki taktiği oturtursanız rahat yenemeyeceğiniz takım yok gibi.
    Toulouse'un oyuncuları da çok iyi. Ünlü değiller ama çok iyiler...

Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri