Last edited by the lapaci : 22.Haziran.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
HSV OOlabilir...
galatasaray fena değil.genç bir takım oluşturmak isteyenlere iyi bir seçim olur.
ingiltere league 1'den notthingham forest'ı öneriyorum. hem geçmişi gerçekten sağlam olan bi takım hem de kadrosu da çok iyi. ilk sene championship'e çok rahat çıkabiliyorsunuz ama zorluklar ondan sonra başlıyor. championship'de tutunabilmek çok zor çünkü bunu başardığınız a ilk olarak yönetiminiz sizden memnun kalıyor. zaten premier lige de çıkarsanız sizi altın harflerle stadyuma yazıyorlar...![]()
Sevilla Fc
Takim zaten iyi,ama transfer yapmak gerekiyor eksik bölgelere.Oraya kaliteli transferler yapildiginda takim mükemmel oluyor.Yönetim iyi para veriyor,gereksiz oyunculari da sattiginiz da transfer bütcesi hayli yüksek oluyor.
Sezona 2 kupayla girebilirsiniz,ondan sonrasi da gelecektir muhakkak (:
Cangele ve fatih ceylanlı kayserispor u öneriyorum ileriki yıllarda g.ünal ve m.topuzu satıp para kazanıp yeni bikaç güzel futbolcu aldığınızda hilesiz hurdasız temiz bir lig şampiyonluğu geliyor...ben oldum tek mimarımCANGELE
şahsen İstanbulspor bu oyunda yıllardır oynadığım takımdır. bu sene de değişiklik yapmadım ve İstanbulspor'u aldım. hiçbir transfer bütçesi olmayan 1. lig takımını alıp önce Süper Lig'e sonra da Avrupa kupaları ve şampiyonluğa doğru götürmek kadar zevklisi olamaz. oyuncuları da çok fena değil başlangıç için, takımı iyi kavrar ve elinizdeki oyuncularla serbestten aldığınız ve kiraladığınız oyuncuları iyi harmanlarsanız çok zevk alacağınız bir oyununuz olur.
en iyisi bncede newcastle...
Mainz,Spartak Moscow teki Rusya'da diğeri ise Almanya 2.Lig de ikisininde güçlü sağlam oyuncuları var.
deportivo takımını öneririm onla oynamasıda zevkli oluyor.
olur.bu takımı alcak arkadaslar öncelikle yüksek bütce beklemeyin.transfer bütcesi 2.5 milyon tl kadar biseyfakat oyuncu kadrosu fena degil.eskiden ispanyada kafaya oynayan bi takımken,hatırlarsınız ş.ligindede oynardı şimdilerde kaderinin orta sıralar ve küme düsme mücadelesi olmasını siz değiştirebilirsiniz
ayrıca deportivo taraftarına türkler lakabı takıldıgından ve her mac kale arkasında bir türk bayragı oldugundan bir türk menajeri cok seveceklerdir.bu takımı alacak arkadaslara basarılar
![]()
arkadaslar bir fm hastası olarak uzun zamandır fm oynamıorum artık sarmıyor bana yeni bi takım heyecan werecek takımlar önerirmisiniz
aysem, sana Villareal'i öneriyorum. Matias Fernandez, Riquelme, Giuseppe Rossi, Nihat gibi yıldızlar var. Transfer bütçesi de çok kötü değil. Pires ve Cani'yi satarak transfer bütçemi artırdım ben. Defansa takviye yaparak çok iyi oyunlar çıkarabilirsin. Mesela ben defans Felipe'yi aldım ve takım coşuyor. Sol kanada da Aaritalo'yu aldım. Süper gidiyorum ve çok da zevk alıyorum.
Hamburg SV olabilir..
fiorentina süper bi takım.kendinize bütcede sağlayabiliyorsunuz.ben montolivo ve mutuyu 79 milyon tlye sattım.onların yerine defansa barzagli,daniel alves,orta sahaya neri cardozo,forvete klaas jan huntelaarı aldım acayip keyif alıyorum takımdan.2.senemde riquelme yide bağladım.ayrıca transfer yapmadan da kadro yine iyi.kalede frey oyunun en iyi kalecilerinden birisi.sol bekiniz keza sağ bekiniz ve stoperleriniz mükemmel.orta sahada sırp kuzmanovic cok iyi.arjantinli santana mükemmel.forvette pazzini de cok gol atan bir oyuncu.fiorentineyi secerseniz keyif alcagınızı düsünüyorum.iyi oyunlar
bence touluse olabilir.Bir kaç tane transfer söyleyeyim onları alın:amr zaki,adigun salami bunları alırsanız iyi bir takım olur.Bence deneyin arsenalı 6-1 yendim toulouse'yle lyon'u 4-3 yendim fransa kupasında![]()
8.0.2 ile tottenham süper olmuş ayrıca müthiş bir transfer bütçesi veriyorlar 45 M euro gibi.![]()
Last edited by El Barto : 15.Şubat.2008 at 23:18
Ben ise herkese Valencia'yı öneriyorum . Birkaç oyuncu satarak iyi bir bütçe yaratabilirsiniz . Gerçekten çok zevk alacaksınızdır
Fenerbahçe 8.0.2 ile ayrı bir zevkli oluyor.İstenirse 29 milyon dolar transfer bütçesine ulaşılınabiliyor. Appiah, Edu, Deivid(serbest bırakmayın-iyi oyuncu), Kezman'ı satabilirsiniz. van der Vaart gibi yıldızları bile getirebilirsiniz.
Takim: Newcastle United
Kadrosu: orta seviyede, forvetleri üst düzey.
Bütce: Para'dan baska bir sey yokki
+Forvetleri
+Bütce
-Kadro genisligi
Arkadaşlar bana bir takım söyler misiniz ki şöyle olsun.
Büyük bir kulüp olmasa da olur.Avrupa Kupalarına gitmesine gerekte yok.İtalya'dan ve Türkiye'den olmasın.Böyle Sevilla gibi sonradan patlayacak bir takım yapmak istiyorum.Hatta ismi ve renkleri güzel olursa iyi olur![]()
West Ham, Hamburg, Leverkusen bunlar iyi takımlar Burak. Bir bak bunlara...
Tottenham'dan sonra Toulouse'yide önerebilirim. Hele ki taktiği oturtursanız rahat yenemeyeceğiniz takım yok gibi.
Avrupa Kupalarına gitmesede olur.Böyle alt sıralardan da olur.Yeter ki böyle ismi ve rengi güzel olsun.Yani estetiği ön planda tutmak istiyorum.Takımı baştan yaratacağım.