Last edited by King_Theoden : 01.Ocak.2008 at 03:50
Evet abi deplasmanda hep yeniliyorsun
bu sezon uyum süreci seneye fazla değişiklik yapmayıp sadece en eksik 1-2 mevkini değiştirirsen şampiyonsun başarılar![]()
Teşekkürler arkadaşlar bende bu sen ilk 10 da bitirip seneye 1-2 takviye ile devam etmeyi düşünüyorum
Mecburen ara transferede düğmeye bastık işte gelenler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendi sahamızda lig sonuncusuna bile puan verdik yuh artık dedim.
Oyuncularım bu seferde beni şaşırtmayı başarıyor ve ligde üst sıralarda yer alan Wigan'ı yeniyoruz.
FA Cup 3. turda rakip Premier L. 7. sırasında üst sıraları zorlayan West Ham ümidimiz yok ama oyuncularımın varmış heralde ki süper bir oyunla 2. dakikada geriye düşmemize rağmen 2-1 kazanarak West Hamı eliyoruz ben delirecem artık hayatımda böyle dengesiz takım görmedim...
Kupa dönüşü ligde deplasmanda beraberlikle yetiniyoruz
Kendi sahamızda zor da olsa kazandık yeni transferimiz Zanev bu maçta klas bir oyuncu olduğunu gösterdi güzel de bir gol attı artık sol kanadımız emin ellerde...
![]()
Last edited by King_Theoden : 01.Ocak.2008 at 03:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi puan durumunu daha sık eklesen daha iyi olur benceİyi gidiyorsun...
evet abi bir sezon burda kal finansın güçlensin.Yoksa Premier Lig'e çıkınca yeterli transferler yapamazsın tekrar düşebilirsin
FA Cup 4. turunda Derby karşısında birşey yapamadık
Ligde C. Palace karşısında yine yeniliyoruz moraller bozuk
Bristol karşısında kazanarak azda olsa nefes aldık.
Watford deplasmanında beraberlikler yetiniyoruz.
Kendi sahamızda Burnley karşısında kazandık ve acaba mı? dedim yoksa bu güzel günlerin başlangıcı mı?
Coventry deplasmanında öne geçtik fakat karuyamadık maalesef.
Barnsley karşısında 7. dk da öne geçtik maç boyunca pozisyonları cömertce harcadık ve atamayana attılar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Prestona karşı en azından beraberlik alınabilirdi ama yine 90 da yedik ve malubuz
Kendi sahamızda İpswiche acımadık
Güçlü West Bromwich karşısında öne geçtik maalesef koruyamadık ama en azından beraberlik aldık
Kendi sahamızda yine kazandık son haftalarda toparlanmaya başladık.
Reading deplasmanından elimiz boş dönüyoruz
Kendi sahamızda Fulhamı da devirerek üst sıralar için ümitlendik
Yakın rakibimiz Southamptona en azından yenilmedik
Deplasmanda Swensea yı devirip üst sıralara doğru yolculuğa başladık
Kendi sahamızda konuğumuz Norwich onlar 6. biz 8. sıradayız bu maç öncesinde.
Uzun sakatlığını atlatıp sahalara dönen Doudin sahalara golle döndü fakat yıldız oyuncumuz N'Zigou maalesef sakatlandı
Ligde Leicester karşısında aldığımız deplasman galibiyetinde U-21 milli ispanyol yıldızımız Calderon önemli bir paya sahip
Ligde 44 maç sonunda oluşan puan tablosu böyle
Ligde kalan iki maçım
Sheffield W. (H)
Blackpool (A)
Sizce bundan sonra ne olur Premier Lige çıkabilirmiyim ? Çıkmalımıyım?
Last edited by King_Theoden : 01.Ocak.2008 at 04:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi öncelikle tebrikler sana güvenimiz tam 2 rakibini de yenersin puanını 80 yaparsın ve diğer rakiplerinin puan kaybetmesini beklersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ligde son iki haftaya gelmiştik ve son haftalardaki performansımızla potaya girmiştik rakip kendi evimizde Sheffield kazanacağımızı düşünüyorum bunu medyaya açıklamaktan da kaçınmadım. Sahaya kontrollü bir anlayışla çıktık Walter Garcia nın aptal bireysel hatası bizi 1-0 geriye düşürdü gerekli müdahaleleri yaptım ve Doudin&Calderon A.Ş. bizi galibiyete taşıdı.
Veee son haftaya girerken Puan Tablosu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve işte son maç yine geri düştük yine kazandık bu sefer Fransız oyuncumuz Paouet sayesinde süper 2 gol attı
Lig sonu puan tablosu play-off oynayacağız
Bu da sezon sonu istatistikler ilginç olan ligi 4. bitirdim ama istatistik listelerinde 1 tane bile oyuncum yok
![]()
Last edited by King_Theoden : 01.Ocak.2008 at 13:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi bunu kazanmak zorundasın.Premier Lig aşkına.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
WBA'nın nefesi ensende çünkü.
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 01.Ocak.2008 at 13:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Reading ne yapmış öyle yahu.
Tebrik ederim buraya kadar getirdikten sonra play-offlarda kaybetmezsin umarım.
hocam hadi gayret
Hadi gayret Serkan abi playoffları da geçersin.
Şimdi bakalım Avrupa da neler olmuş...
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu
and The UEFA CUP goes to...
Avrupa liglerinden;
Şimdi gelelim play off mücadelesine
İlk rakibimiz West Bromwich karşısında deplasmanda 2-0 kazandık kendi sahamızda 1-1 berabere kaldık ve adımızı finale yazdırdık. Finalde rakip Watford
ve işte büyük final...
İşte Nottingham Forest efsanesi artık doğuyor Premier Ligdeyiz
Şimdi Uefayı alırsın;
Yolun açık başarılı olsun:d
çüş reading ne yapmış
tebrikler abi premier ligdesin
tebrikler.. güzel transferlerle premier ligde de iyi yerlere gelirsin..
Tebrikler abi süpersin premier ligde başarılar.
Daha lige başlayamadım transfer dönemindeyiz çok güzel transferler yaptım kulup yönetimi sağolsun 30 mn bütçe verdi Cezar Arzo, Dany Haynes, Pablo Piatti, Martin Metrov gibi taraftarı heyecanlandıracak isimleri kadromuza kattık hazırlık maçları ve tüm transfer dosyası ile bu akşam karşınızdayım.
devamını bekliyorum....
Tebrikler abi transferler süper.
Sezona sonunda başlayabildim ama henüz fazla ilerleyemedim ilk üç maçım
Manchester City(H)
Chelsea(A)
New Castle(H)
Sizce bu zorlu seriden kaç puanla çıkarım?
Last edited by King_Theoden : 05.Ocak.2008 at 16:32
6 puan alırsın abi transferler de süepr bu arada![]()
7 puan alırsın abi![]()
4 puan:d
Başarılar
İlk 3 maçta ilk olarak Man. Citykarşısında zorda olsa Calderonun harika oyunu sayesinde kazandık 2. aç tam bir faciaydı malubiyet bekliyordum ama bu kadar değil New Castle karşısında ise ilk yarı onlar 2. yarı biz oynadık olması gereken oldu.
[/url]
Bolton deplasmanında aslında çok güzel pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik onlar maalesef en azından kendilerine yetecek kadar attılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig kupasında zayıf rakibimize karşı yedek kadroyla çıktık ve elendik
kupa dönüşü ligde readingden geçen senenin intikamını aldık.
ŞOK! Nott'm Forest menejeri kovuldu!Bu olay sonrası gittiğim İtalya seyahatinde Rai Sports muhabiri Maxima Dallema ile röportaj yaptık.
MD: Sayın Aydemir çok başarılıydınız neden kovuldunuz?
SA: Zaten başkanla aram yoktu çekemiyodu beni.
MD: Sizi sevmediği için mi kovdu?
SA: Gerçek sebep bu tabi
MD: Olaylar nasıl gelişti?
SA: Transfer sezonunun son günü Mauro Zarate ile anlaştık ek bütçe istedim
MD: Eee sonra
SA: Oda bana yuh artık şampiyon mu yapçan takımı ne gerek var ligden düşme yeter dedi bende idda yoksa bende yokum dedim.
MD: Şimdi ne olacak ? İtalya ya gelmeyi düşünüyormusunuz Lazio sizinle ilgileniyordu geçen yıl
SA: Yok aman de aslanım ne işim var benim şike işleri ile falan olmaz İtalya.
Şimdi teklifleri değerlendireceğim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Aydemir Nijerya ' da
Afrika Uluslar Kupasında Grup maçları:
İlk rakip Togo:
İkinci grop maçımız güçlü Kameruna karşı
Son grup maçında Gine karşısında şanssız bir beraberlik alıyoruz ve 5 puanla 2. sırada tamamladık grubu.
Çeyrek finalde rakip evsahibi Senegal.
Yarı Finalde rakip Fas
Finalde rakip Fildişi Sahilleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Dünya kupasındaki grubum
![]()
Last edited by King_Theoden : 06.Ocak.2008 at 13:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Afrika Kartalları ile iyi işler çıkarırsında ben senin yeni takımını merak ettim bi an önce yayınlaman dileği ile![]()
Başarılar dilerim abi Nijeryada Afrika Uluslar Kupasını kazandığın için de tebrikler abi.
Teşekkür ederim ilgi alaka için, ama hiçbir takım beni istemedi daha heralde benim transfer harcamalarımı karşılayamayacaklarını düşünüyorlar sezon sonu bir takıma giderim elbet. Bu hangi lig olmalı sizce?
a-Fransa
b-İtalya
c-İspanya
d-İngiltere
e-Hiçbiri (bırak kariyeri defol git)