iyi de takım sahada değilse santalar nasıl yapıldı.bu kadar aptalca bir hata olamaz ki.takım sahaya çıkmazsa 3-0 bitmesi gerekiyor ki sanırım sigames bunu düşünemeyecek kadar aptalların çalıştığı bir şirket değil.
iyi de takım sahada değilse santalar nasıl yapıldı.bu kadar aptalca bir hata olamaz ki.takım sahaya çıkmazsa 3-0 bitmesi gerekiyor ki sanırım sigames bunu düşünemeyecek kadar aptalların çalıştığı bir şirket değil.
evet kesinlikle katılıyorum santralar nasıl yapıldı peki? affedilmeyecek bi hata sigagamesten
ama tabii konuyu acan arkadasa da cok yazıık olmus bosu bosuna cl'den elenmiş
ben bu yüzden maclara hep kaydederek cıkarım bu tip hataların olabileceği içime dogarmıs gibi nitekim fm 07de aynı tip bi olay basıma gelmişti neyse gecmis olsun sigagamese lanet okuyupüzülmekten baska yapacak bişi yok...
.Oyun hatası demekten başka dencek bişey yok...
Santrayı hayali adamlar yapıyor,spikerde aynen maçı anlatıyor ama ortada oyuncu değil rüzgar bile yok![]()
kaleyi bulan sut 46-gol 451 top direkten dönmüş şanslıymışın
![]()
olsun rövanşı alırsın
sana güveniyorum![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Orjinal-Korsan kavgasına girmeyeceğim sadece genel olarak bir yorum söyleyeceğim.
Ben oyuna iki yılda 150 YTL verdim 2007 ve 2008'i aldım. Oyuna bu kadar para verdikten sonra bu komik hataların çıkması bana garip geliyor. Şahsen İki oyundada daha bu hatalar ile bir kez olsun karşılaşmadım. Çünkü hiçbir yapımcı ort. 75 YTL satılan bir oyunda böyle bir hatayı kabul edemez. Bu dünyanın her yerinde geçerlidir. Yapımcılar artık bununda farkındadır. Çünkü bu oyun test edilip sürülüyor.
NOT: Bu yazıyı yazarken bu konuyu açan arkadaşa herhangibi bir mesaj göndermiyorum. Sadece Gago ile uAmurat91'in yazıdğı mesajlara esinlenerek yazdım. Konu ile tamamen bağdaşmamaktadır. Konuyu açan arkadaşıda bu yazı ile zan altında bırakmayınız. Teşekkürler.![]()
Düşüncelerinde haklı olabilirsin ama dediğim gibi k.o.r.s.a.n oyunuda denedim sonra Almanya'dan kuzenim orjinalini yolladı bana bu hatayı onda aldım yani ikisi arasında 8.0.0 veritabanı ve kodlama açısından herhangi bir fark yok.Sen bizden biraz daha şanslı gibisin sanırım hatalar konusunda
yanlız 60. dakıkalarda takım 2 gol atabilmiş 10 dakkada 2 gol cok az 45 degil daha fazla olması gerekirmiş bence
Gol atmayan bir ben kalmışım ya. Çok ilginç.![]()
inanılması güç bir ha ta
abi çok ilginç bir hata ya şaşırdım yane
rakibi sahada olmayan takıma Chelsea 2 dakikada bir gol atıyor yakıştıramadım![]()
bu skordan sonra istifa etmek lazım![]()
46 şut kaleyi tutmuş ben anlamadım şimdi o 1 şuta ne oldu ?
Direkten mi döndü ?
1-0 oldu diyelim maç kim santra yaptı ?
Chelsea atıp santra yapıp yeniden mi gol attı ?
Rezillik valla !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet murat abi haklısın maç santra yapılmadığı için devam etme
maaşlarını vermemişsindir çocukların, onlar da isyan etmiş![]()
Aynısı bana da olmuştu
Ama 2007 'de
Bir hata çeşidide örnek olarak maçı 2-0 bitirdiğinde bir bakıyorsun maç skoru 2-0'dan farklı bir skor oluyorBaşıma çok geldi bu olay.
Delgado #10
Az bile atmışlar insan dakikada 1 gol atsa 90+3 falan yapar![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bn chelsea menejeri olsam 50den aşaı attıqları için para cezası verirdm![]()
abi benim anlamadığım chelsealiler 4 kere faul yapmış acaba birbirlerine mi girdiler?![]()
ölese ceza büyür disiplin eksiide varbunlara saddamın oğlunu vermek lasım falakaya yatırsn
![]()
Chelsea yönetimi, gol primi verirse bir yıllık transfer ücreti gider sanırım.![]()
dostum kaleyi bulan şut 46 yediğin gol 45 sen dua et daha fazla şut kaleyi bulmamış![]()
8 kere ofsayta düşmüş Chelsea.Nasıl oluyasa
8 kere Bayern taç kullanmış.Nasıl oluyosa
1 kezde faul yapmış.Adam yokki faul yapsın.Nasıl oluyosa
Bayern %64 top kazanmış.Ama adam yok.Nasıl oluyosa
Bayern 12 tane frikik kullanmış.Nasıl oluyasa
Böyle bir oyunda bu hatalar nasıl oluyosa![]()
ilginç ss lerher noktadan farklı bir anlam çıkabilir....