Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Panionios çıkıcak gruptan ona yanarım yazık günah umarım 2.yarılar herşey değişir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkcası verimsiz bir ilk yarı geçirdik. Önce gol atmalıyız, sonra kafaları diğer maça vermeliyiz. Ama oyuncuların kafası maçın başından beri Bordeaux maçında. Neyse ben çıkabileceğimizi sanmıyorum... Ama inşallah yanılırım.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bunu buraya bırakmamak gerekiyordu .. yazık
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dk 62 oldu hala gol yok.

Nesil
    2006

Oldu diyeim Bordo en kötü bir puan aldı ve G.Saray galibiyette çıkacak ama daha G.Saray öne geçmedi. Yani gene kazansın G.Saray da hani Bordo puan aldığı tektirde çıksın. İşi garanti olsun en kötü ülkemize puan gelir. Asıl sorulması gereken G.Saray niye bunu buraya getirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

galatasaray bu hallere düşmemeliydi derim geçerim baaşka söze ne hacet

Gs bu saatten sonra çıkamaz..

Evet bordo 2-2 yaptı herşey bizim elimizde artık...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

At golü çık aslanım.Diğer maç berabere.

Bastır cimbom hadi bitane..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bordo satmış diyen arkadaşlar, maçı izliyorsunuz sanırım. Buradan Bordo yenilse de sattılar diyemeyiz.

Galatasaray maçını zileyen arkadaşlar varsa orada durum nedir, GS nasıl oynuyor, gol atabilecek mi? Bizleri bilgilendirirse sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç Bitmek Üzere Gs'li arkadaşlar maçtan haber yokmu ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

bir gol tur gelir, ha gayret..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu fırsatı kaçırmamak lazım. Haydi Galatasaray 1 gol 1 gol

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Berabere kaldık ama Bordeaux sağolsun çıktık.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

hehe Galatasaray'ın gol atmasına gerek kalmadan Bordeaux bitirdi işi 2-3. Merci Bordeaux

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

son dakikade 2 gol atıp milanı yenmiştik uefa gidip kupayı almiştık yine bi benzeri olur inş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Galatasaray.Fakat bu kadar kolay bir gruptan 4 puanla zar zor cıkan ve maçlarda iyi bir oyun sergilemeyen Gs bence ilerisi için hiç umud vaad etmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2002 dünya kupasında da Brezilya nın sayesinde 2. tura cıkmıs ve 3. olmuştuk ...

Diğer turlarda daha güçlü rakipler gelecegi için bence oyuncularımız daha fazla motive olurlar bu grupta bu duruma düşmemizde rehavete kapılmamız da büyük yer kaplıyor. Ne de olsa cıkarz dedik hepimiz.

Öyle yada böyle şüükürler olsun cıktık.

NOT: Hiç bi GS li renkdasım mümkünse utanıyorum, böyle cıkmktansa vsvs gibi seyler yazmasın.
    Her ne olursa olsun cıkmış olmamız unutulmasın !

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Açıkçası çıkmamız köttü oldu. ben çıkmayı istemiyodum açık yüreklilikle söylüyorum. evet kağıt üzerine baktığınızda bu maçı kolay kazanıp çıkıcakmışız gibigeliyodu ama her zamanki gibi öyle olmadı. saolsun bordeaux bize acıdı da işi hallettin 87.dk'da...

uefa kupasındaki grup elemelerinde gruplarındaki 1. sırayı alan takımlardan biriyle oynicaz ki bunların arasında şu aralar çok formda olan takımlar var. ayrıca uefa kupasını alması kesin gözüyle bakılan bayern munih de grubunu 8 puanla lider bitirdi. yani o da rakibimiz olacaklar arasında...

ben bu sene galatasaray'ın uefa kupası'nda bişeyer yapabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası ama umarım yanılırım. ilk uefa kupasına milan'a son2 dk.da attığımız golle başladığımızda içimde bi heyecan vardı. çünkü galatasaray gerçekten güzel oyun oynuyordu. ama austria wien türkiye ligi'nde bile tutunabilecek bir takım değilken sen onunla hem de kendi evinde berabere kalıyosan grup liderlerinden birini hele ki bayern munih gelirse nası eleyecen?

o yüzden işi çok zor galatasaray'ın. ama umarım beni yanıltırlar ve gidebildikleri en iyi yere kadar giderler. ve bu en iyi yer umarım kupa olur. her ne kadar eskisi gibi inanmasam da...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bu takim bu halde bir mac daha kazanamaz uefa´da. Insallah yararli degisiklikler olur takimda ve teknik kadroda. Kalli gitsin. Abdullah Avci gelecek deniliyor. Iyi olur gercekten. Ilk haftalarda oynadigimiz oyunu yakalayabilirsek uefa´da sansimiz olur.

Mucize... Unutmamalı üst turlarda yanımızda bir Bordeaux olmayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    2002 dünya kupasında da Brezilya nın sayesinde 2. tura cıkmıs ve 3. olmuştuk ...

Diğer turlarda daha güçlü rakipler gelecegi için bence oyuncularımız daha fazla motive olurlar bu grupta bu duruma düşmemizde rehavete kapılmamız da büyük yer kaplıyor. Ne de olsa cıkarz dedik hepimiz.

Öyle yada böyle şüükürler olsun cıktık.

NOT: Hiç bi GS li renkdasım mümkünse utanıyorum, böyle cıkmktansa vsvs gibi seyler yazmasın.
    Her ne olursa olsun cıkmış olmamız unutulmasın !
    Aynen katılıyorum..

Bordo maçını izlerken..Sürekli tırnak yedim

Deminden beri yorumları izliyorum bitti geldim..

Galatasaraylı bazı oyuncular..Maça iyi konsantre olmamıs nasıl olsa elendk havası ile cıkmıslar..Kaldıki ilk yarı soyunma odasında skoru ögrenmişler..Üstelik kalli yoktu hamet hocafazla konusmamıs oyuncularla..Kalli daha hırslımıs maçlarda..Herseyde bir hayır vardır !!!

Sunuda unutmayalım ortahasamız kaç macdır genç ve bu yükü kaldıramıyor.Diger ruda...Ayhan,linderoth,Lincolnde gelecek..Ben digerturdan eminim..

Rakip kim olsun diyorsanız;Leverkusen hayır demem üstelik gurbetciler olacak

Ayrıca yönetim Listesini hazırlamış hakan ünsaldedi;Hagen yada Mellberg transferi için Uefadaki netice bekleniyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

istediğimiz oldu, fakat kazanmamız gereken maçta galip gelemedik bu biraz üzdü bizleri.

Şu oyun ilerisi için pek ümit vermesede Galatasaray´ın toparlanacağına inanıyorum.

Bir üst turda başarılar.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ben üst tura çıktığımızdan çok en azından biraz olsun ülke puanı aldık biraz da para aldık ona seviniyorum

Emrah muhtemel rakiplerimiz kimler şimdi bi gel bakayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemel Rakipler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Almanlardan biri gelsin Münihe bile razıyım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Everton, Panathinaikos, Villareal, Hamburg, Leverkusen, Munih, Getafe ve Bordeaux.

Getafe en mantıklısı gibi geliyor. Getafe ve Panathinaikos. ikisinden birini istiyorum.

En mantıklısı Panathinaikos, Getafe çok ters bir ekip...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri