Tam balıksın ha ne diyim yani bu kadar balık olan birini görmedim yani.![]()
Tam balıksın ha ne diyim yani bu kadar balık olan birini görmedim yani.![]()
Tebrikler Osman inşallah lider çıkarsın.
bu da mı baldiyor sonuc.tebrikler osman lidersin vagner love bi de gelse gercekte
hamburgu elersin![]()
güzel gidiyosun başarılar![]()
Ve sezonu ŞAMPİYON tamamlıyoruz.
Artık FENERBAHÇE kulübünden ayrılamanın zamanı geldi 2 Turkcell Süper Lig şampiyonluğu 1 UEFA KUPASI ve Şampiyonlar Liginde ÇEYREK FİNAL başarılarını yakalayarak ve taraftarın gönlünde taht kurarak takımımın başından ayrılıyorum yeni takımım AZ SONRA.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARJANTİN Milli Takımının başına Osman Tok geçiyor.Bu şok karar Arjantin'de şaşkınlık ve öfkeyle karşılanırken,vatandaşlar sokaklarda Osman Tok aleyhine gösteriler yapıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Osman Tok 20 hafta sonunda bekleneni veremeyen Bulgar Taknik direktör Stoıckov'un yerine göreve geldi.
Ayrıntılar daha sonra.
Last edited by GodfatheR : 27.Ocak.2008 at 13:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yeni takımında başarılar...
Yeni takımında başarılar Osman![]()
Osman yeni takımında başarılar dilerim. İngilterenin tozunu attır bakem![]()
Arjantin'le çok kolay bir gruba düşmüşsün. Dünya kupası beklioruz senden![]()
Osman yeni takımında başarılar.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yeni takımında başarılar...
Osman yeni takımlarında başarılar..Man.City ile daha çok başarı bekliyoruz senden..
So what?
Saike
Haydi Bakalım Osman. Yeni takımlarda başarılar.
City'nin kadrosu'da iyimiş aslında niye bu kadar kötü durumdalarki? :s
Neyse Bu sezon Avrupa Kupalarına bile katılabilirsin
Arjantin ilede o grubun tozunu attırırsın.![]()
İLK AYIMIZ ÇOK İYİ GEÇTİ HEP BÖYLE GEÇSE KEŞKE
Harika sonuçlar aldık özellikle Man Utd'ı deplasmanda pozisyon vermeden dünyaları kaçırarak yenmak büyük bir şerefti.Takımın başında çıktığım 12 maçta 9 Galibiyet 3 Beraberlik aldık.Düşme potasından aldığım takımı UEFA kupasına doğru götürüyorum.
Buda Puan durumu 20.HAFTAda başladık 12 haftada büyük aşama kaydettik.
@_BeeTLeJuiCe_
Valla Mustafa abi bende kendi kendime sordum bunu ne diyiyim Stoickov'un hikmeti.Başarılar dileyen herkese teşekkür ederim.
Osman cok iyi takımlar.hadi bakalım wc al da gel 2010da
cityle güzel gidiyorsun osman ins böyle devam edersen
Her ikisindede iyisin devamını dilerim
Başarılar.Güzel gidiyorsun.İnş böyle devam edersin