Bazen 5 dk bazen 10 saat. Hiç belli olmuyor. Ali abi gibi düşünüyorum bende.![]()
Bazen 5 dk bazen 10 saat. Hiç belli olmuyor. Ali abi gibi düşünüyorum bende.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Günde bir kere Fm oynuyorum, O da 24 saatimi alıyor![]()
Bazen hiç oynamam bazen 1-2 saat oynarım.Online oyun hariç oynamıyorum FM![]()
iyi bi kariyer olursa 7-8 saat. şuan 1-2
okul zamanı 2saat tatildee4-5 saat oynarım
ben tek fazla oynamıyorum ama arkadaşımla hemen hemen her gece en az 6 saat oynuyoruz...
geceleri uyumayan arkadaşlar varsa bize katilabilirler...katilim için özel msj yazın...
yada
[email protected]
Last edited by uaemrah : 02.Temmuz.2008 at 16:07 Reason: mail..!
günde 9-10 saat![]()
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
şimdi tatil ve en az 3 saat en fazlada 6-7 saat felandır
Günde 1-2 Saat Oynuyorum Tatilde 2 Saati Buluyor .. Okul Zamanı 1 Saat.
Bütün gün oynuyorum,gerçi 3 yıldır oynamıyorum da 2000-2005 arası fakültede olmadığım zaman ve yaz tatillerinde kısaca evdeyken hiç kalkmazdım bilgisarın başından ah nerde o peter madsenler,aghahowalar,sau paulodaki kakalar.Şimdi şu hakimlik sınavını kazanayım da hemen alacam fm 2009 orjinal cd kalkmıycam başından hiç.
Arkadaşlar size bikaç tüyo veriyom çok eski bi fmci olarak,forvetlerinizi hızlı bitirici ve driplingci yani top sürmesi iyi olanlardan seçin,savuma oyuncularını da hız top kapma ve pozisyon alması yüksek olsun,aynı şekilde ön liberolar,yaratıcılığı ve özel yeteneği dikkate alın eğer orta sahanın ortasında bu tür bi oyuncu istiyorsanız,kanat oyuncularınız da mutlaka hızlı olsun.
ne kadar pc'de oturursam o kadar
gunde yarım saati gecmez ..
Gçen sene 10-11 saat rahat olurdu, bu sene en fazla 2 olmuştur.![]()
son 6 ayın ortalaması 0,32 saat![]()
ahada ilk defa bu sitede bir meslektaş...
yada hakimliği kazanamazsa olacak diyelim....
eski FM ci olarak verdiğin tüyoları hemen bir yere yazacağım...bitirici forvet ...top kapması yüskek savunmacı ...gerçekten enteresan bilgiler...
neyse kızdırmayayım seni takılmak istedim sadece
ama şunu söyleyeyim...
ben foruma yeni katıldığımda insanların FM de bu kadar kat ettiklerini bilmiyordum..
açıkcası kendimi bu oyunda oldukça bilgili ilerde görüyordum...
ama bu sitede anladımki öyleleri varkii vallahi bildiklerimin iki katı kadarını da bilmediğimi anladım...
.................................................. ......
FM OYNAMAYA gelince kurulu oyuna göre çok değişiyor...
iyi bir takım güzel transferlerle 5-6 saat kalkmadığım oluyor..ama bi türlü istediğim olmuyorsa bazen 30 dakkada çıkıyorum...
Yönettiğim takımdan zevk alıyorsam günde yaklaşık 7-8 saat oynuyorum.Ama bazen de öyle sıkılıyorum ki oyunu açasım gelmiyor.Okul zamanı ise pek oynama fırsatım olmuyor sadece haftasonları 1-1.5 saat bakabiliyorum.Ondan da bişey anlaşılmıyor zaten..
[SIGPIC][/SIGPIC]
okul zamanı pek fırsat olmuyor ama şu anda öğlen 1 de başlayıp gece 1 de kapatıyorum o derece sardı oyun günde 1 sezon bitiriorum bazen
Valla zamanım olursa baya bir oynuyorum.5,6 saat benim için ideal saatler.Okul zamanı en fazla 2 saat.
2-3 saat haftanın bazı gunler oda
Ortak Kariyer Yaptığımız İçin ÖğLen 12-6 gece 12-4![]()
Siz kaç saat Fm oynayıp kaç saat ilerliyosunuz?Ben bu konu da çook hassasım 2 saat fm oynarım bakarım 2-3 hafta ilerlemişim çıldırırım.Deli olurum bazen bilgisayara vururum.Ağlarım...Sizden yarım istiyorum.
1=)2 saate 3 hafta değilde 6 hafta ilerlemek için neler yapılmalı(aklınıza ne gelirse ayarlardan olsun fiziki açıdan olsun)?
2=)Siz kaç Dk'da kaç hafta ilerrliyosunuz?
turksportal...
Az lig açıp yada tek lig small db yap uçarsın
Ancak keyifli olur mu oda sana kalmış?
Artık oynamıyorum.Oyun yeni çıktığı sıralarda yeni bir güncelleme çıktığı zaman her seferinde Yimpaş Yozgatspor'la yeni bir kariyer açıp sabah 9-10 gibi başlarım yatana kadar oynarım.Yemekleri de bilgisayarın başında yerim.Yani günlük 10-15 saati bulur.Bu yüzden sıkıldım artık.
Akşamları oynarım genellikle 2-3 saat. Hafta sonları birazdaha sürer 4-5 saati bulur.
ben sıkıldım 6- 7 saat oynardım hep fm08 çabuk sıktı eski fm sürümlerinden bu kadar sıkılmamıstım
Ben 4-5 saat oynamak istiyorum ancak yavaş olduğundan zevk alamıyorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.