Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 82 arası toplam 82 sonuç

Konu: You Will Never Walk Alone!! [Oghuse Kariyer]

Önemli değil. Ama gerçekten Barzagli ve Giovinco 'yu alamadığın için üzüldüm. Eksik bir bölgen olduğunda belirtirsen oyuncu fikirlerimizi paylaşabiliriz. Bu arada Diego Buonanotte 'ye de bir göz atarsan iyi olur. Ben alıp denemedim fakat bana karşı harikalar yaratıyor Güzel bir kariyer. Inş geçen sezon kaybettiğin kupayı bu sezon alıcaksın...
    Last edited by Smeudreant : 26.Ocak.2008 at 18:13

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Diego Buonanotte'yi oyuna başladığımda aldım..Şu anda reserv takımda tutuyorum gelişme görürsem yavaş yavaş oynatmaya başlayacam..

Ben onları başka bir kariyerde zannediyordum ( : Kusura bakma dikkatimden kaçmış. Gerçekten de onları alarak çok iyi etmişsin. 3. sezonda müthiş oluyorlar. Bu sene nasıl geçicek bakalım. Beklemedeyiz..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 6.Hafta

Premier Lig 7.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup C

Premier Lig 8.Hafta

Lig Kupası 3.Tur Maçı

Premier Lig 9.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup C

Puan Durumu

Arsenal ve Chelsea'ye dikkatinizi çekmek isterim özellikle Arsenal..

En kısa zamanda yeni maçları ekliyorum.Lütfen yorumlarınızdan mahrum bırakmayın.
    ..
    Last edited by Oghuse : 27.Ocak.2008 at 15:26

Ligde süper gidiyorsun abi . ŞL'de de iyi yerlere geleceğini düşünüyorum..Başarılar tekrardan

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tebrikler.Lige baya iyi başlamışsın.Çok gol atıp az yemişsin tekrardan tebrikler.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

--------------------------------------------------------------

Takım olarak gerçekten şuanda çok iyi gidiyor.Çok iyi bir sistem oturttuk ve bazen oyuncularımız sakatlansa dahi sistemde fazla bir değişiklik olmuyor.Takım olarak gerçekten oyuncular birbirleriyle uyum halindeler.Ancak bir konuda sıkıntılıyım, Premier Ligte oynadığım maçlarda özellikle bende mi oluyor bilmiyorum oyuncularım gerçekten çok sert müdahelelere maruz kalıyorlar ve bu sebeple birçok oyuncumu kaybettiğim zamanlar oldu bunu ss'lerde görebilirsiniz.
    Oyuncuların birkaçından bahsedicek olursak Agüero gerçekten çok formda alttaki ss'de bunu kanıtlıyor.Son ay sakatlık yaşaması belki Kasım ayınında en iyi genç oyuncusu ödülünü alırdı.

Matias Fernadez ve Agger çok iyi işler çıkarıyor.Ancak Matias Fernandez için 1 lig maçı sonra 26,5M Pound ödeyeceğim inşallah kovulmam.
    Arkadaşlar ayrıca DL oynayabilecek kaliteli bir oyuncu arıyorum önerilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Oğuz abi lige harika başlamışsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

SSlerde görüldüğü üzere ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık.Ancak bu maçta Gerrard, Xabi Alonso, Van der Vaart, Lucas ve Fabio Aurelio sakattı.Buna birde maçta Fernande Torres eklenince baya güç kaybettik.(kondisyon olarak 30lara düştü o nedenle çıkardım)Ancak iyi mücadele ettik net pozisyonlar bulduk atamadık.Atan kazandı.. Takımımı mücadelelerinden dolayı kutlarım.

Daha öncede bahsettiğim gibi Agüero sakatlanmasa Kasım ayınında en iyisi olabilirdi.
    Erdem'den Gillet Hakkında şok sözler!!

Adam pintinin teki ().Para vermemesini geçtim elimdeki oyunculara gelen teklifleride kendisi kabul ediyor.Ne yapıcam bilemiyorum bu nedenle bir ara ciddi ciddi istifa etmeyi bile düşündüm.Ancak takımımın başında kalıp başkanın satmadığı oyuncularla mücadele edicem.Burdan Liverpool Taraftarlarını kulübe sahip çıkmaya davet ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Herkes el ele takımımıza sahip çıkmaya

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Puan Durumu

Genel bir değerlendirme yapılacak olursa:
    Ligde; Puan durumunda görüldüğü üzere açık ara lideriz ve takım ligte çok iyi.
    Şampiyonlar Liginde; İlk turda deplasmanda berabere kaldığımız maçın evimizde oynanan rövanşında Zlatan İbrahimovic'e 3-0 yenildik.
    FA Cup'ta; 5.Tur da maçı 2-0 A.Villa'ya kaybettik.
    Lig Kupasında; Finalde Everton'ı penaltılarla geçerek kupaya uzandık.Takımımı kutlarım.

Transfer'de:Satılık listesine konulan Silva için ısrarırımız sürüyor ancak Silva için biz, Barcelona ve İnter yarışıyor.Sillva'yı alan gerçekten çok karlı bir transfer yapacak çünkü Silva 21M Pound'a satılık listesinde..

ŞOK GELİŞME:Sİlva transferinde mutlu sona ulaştık ancak yeterli para olmadığından transferi 1 hafta erteledik gerekli olan parayı'da maaş bütçesinden karşılamış bulunuyoruz.Silva 1 hafta sonra takımımızın oluyor.Ancak transfer sezon sonunda gerçekleşecek.Silva için ödeyeceğimiz bedel 23M pound..Silvanın kontratı kabul etmesi için en yüksek ücret ve imzalama bedelini önerdik ve bu transferde İnter ve Barcelona'ya güzel bir çalım attık..
    Last edited by Oghuse : 28.Ocak.2008 at 16:44

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok iyi gidiyorsun özellikle ligde Silva'yı alırsan çok iyi bir iş çıkarmış olursun.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Liverpool Silva'da mutlu sona ulaştı..

Sİlvayı 23M pound karşılığında kadromuza katmış bulunuyoruz.Bu oyuncu sezon sonunda kadromuza dahil olacaktır..Silva'nın kendi isteğiyle transfer listesine konması bizim içi büyük şans oldu.Listemizde bulunan oyuncunun transfer listesinde olduğunu Inter sayesinde farkettim. 3-0 intikamını bu şekilde almış olduk..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Oğuz abi Silva süper transfer bu arada Cl ve Fa Cup hariç diğer kulvarlarda süpersin tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

2008-2009 Sezonu Kalan Maçlar

2008-2009 Sezonu Puan Durumu

Güzel bir sezonun ardından açık ara şampiyon olduk.Ancak bu sezonda CL amacına ulaşamadık.Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroyla mücadele edeceğiz.Önümüzdeki sezon hedef tüm kupalar..
    2009-2010 Sezonu İlk Etap Transferler

DC ve DR önerilerinizi bekliyorum..

ooo sen bütün kupaları silip süpürüyon diğer takımlar 2. lik için yarışıyolar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Behrami Kırmızılar'da
    Kulübümüzün Valon Behrami için 10,5M Pound bedel ödemiştir.İsviçreli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzanlanmıştır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur..
    kaynak:liverpoolfc.tv

Ayrıca mutsuz durumda olan Agger ve Xabi Alonso iyi teklif gelmesi halinde gönderilecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler süper.Dc ye Garay alabilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transferler 2009-2010

Kalan transferlerde bu şekilde yorumlarınızı ve eleştrilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dc transferlerin süper abi Silva zaten harika Behrami mükemmel daha söze ne hacet

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Arkadaşlar 2 sezon süren Liverpool kariyerimi burda bitiriyorum..Artık farklı kariyerlerde görüşmek üzere ilgililere teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biz teşekkür ederiz Oğuz abi başka kariyerlerde görüşmek üzere.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri