tebrikler süper ligde en az ilk 10 bekliyorum senden
tebrikler süper ligde en az ilk 10 bekliyorum senden
birinci lig cok guzel olmus basarilar dilerim yalniz sampiyonlugun en buyuk adayi gosterilen es-es kume dusmus galiba ilginc
Eskişehirden segeni falan al bence ilk sezon sana faydası olacaktır
Ligde kalan 3 maçımızı da oynadık.
--------------------------------------------------------
Son maçlarda aldığımız mağlubiyetler sayesinde ligi 2.bitirdik.Turkcell Süper Lig biletini alan son takım Antalyaspor oldu.
Turkcell Süper Lig'de ise Galatasaray şampiyon olurken İstanbul BŞB,Kasımpaşa ve Gençlerbirliği OFTAŞ küme düşen takımlar oldular.
Transfer Gündemi
Volkan Çekiç Kayseri Erciyesspor'da !
Geçen 2007-2008 sezonunu Kayseri Erciyesspor'da kiralık geçiren Konyaspor oyuncusu Volkan Çekiç Kayseri Erciyesspor'la 3 senelik sözleşme imzaladı.Volkan'ın Konyaspor'la sözleşmesi bittiği için Kayseri Erciyesspor bu transfere para ödemedi.
Volkan Çekiç transferi ile ilgili teknik direktör Mert Çeken şöyle konuştu:
-Volkan geçen sezon bizdeydi.Pek fazla forma şansı bulamasa da son haftalarda attığı gollerle takımını Süper Lig'e taşıdı.Önemli maçlarda motivasyonu iyi olan bir oyuncu.Bu sezon katkı sağlayacağına inanıyorum.
Abdurrahman Dereli Kayseri Erciyesspor'da !
Sivasspor'un başarılı sağbek oyuncusu Abdurrahman Dereli Kayseri Erciyesspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.Abdurrahman'ın sözleşmesi bittiği için Kayseri Erciyesspor bu transfere para ödemedi.
Abdurrahman Dereli'nin takıma katılması ile ilgili teknik direktör Mert Çeken şöyle konuştu.
-Abdurrahman çok iyi Süper Lig tecrübesi olan bir futbolcu Ankaragücü ve Sivasspor'da iyi işler yaptı.Kendisini 1 senedir takip ediyorduk.Takıma katkı sağlayacağından şüphem yok.
Emmanuel Osei Kayseri Erciyesspor'da ..
Sözleşmesi boşta olan 25 yaşındaki Ganalı ortasaha oyuncusu Osei Kayseri Erciyesspor'la 5 senelik sözleşme imzaladı.
Osei transferi ile ilgili Mert Çeken şöyle konuştu.
-Osei ortasahada her türlü görevi kaldırabilecek,ortasahayı toparlayabilecek bir oyuncu.Kendisinin ayrıca Serie A tecrübesi de var.Onu bir dönem Akçaabat Sebatspor'da izlemiştik.Osei'nin tek dezavantajı dizinden uzun süren sakatlığı nedeniyle 1 yıldır futbol oynamamış olması.Bu açığı da hazırlık kampımızda kapatacağımızı düşünüyorum.
--------------------------------------------
Gelecek sezon için ilk transferlerimiz böyle oldu.Sezon öncesi hazırlık kampını ALmanya'da yapacağız.Bu kampta 2 tane hazırlık maçı da oynayacağız.Daha takımıza yapacağımız takviyeler de olacak,takımdan ayrılan oyuncular da.Şu an için takımda çok ciddi golcü sıkıntısı var.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
Transferlerin Güzel ama Yetersiz Daha Fazla Lazım Süper Ligde Başarılar Dilerim.
Evet Mert daha güzel transferler bekliyoruz sendenÖzellikle de yabancı,tabi bütçen varsa
![]()
Transfer Gündemi
Trabzonspor'dan Adnan Güngör'le de imza aşamasına geldik.Bu transfer de an meselesi ..
İyi bir transfer dönemi geçirdik.İhtiyacımız olan yerlere iyi takviyeler yaptık.Yeni transferlerimiz uyum sürecini atlattıktan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum.İsterseniz size yeni transferlerimizi tanıtayım.
Abdurrahman Dereli:Sivasspor'dan transfer ettiğimiz oyuncu D/WBR mevkilerinde oynayabiliyor.Sağ kulvara çok katkı sağlayacağına inanıyorum.
Mohammed Cisse:Belçika asıllı Gineli oyuncu da bir stoper'e ait olması gereken bütün özellikleri iyi.Top Kapma,pozisyon alma,markajı iyi.Geçen sezondan iyi olan defans kurgumuzun Cisse ile daha iyi olacağını düşünüyorum.
Pablo Herrera:Çok yetenekli gelecek vaad eden bir oyuncu.D/WB/AMRL oynuyor.Yani hem sol,hem de sağ kulvarda çok iyi,hızlı çevik bir futbolcu.Bu yaşına rağmen milli takıma da çağrılmış.
Emmanuel Osei:DM oynayan genç Ganalı oyuncumuza bonservis bedeli ödemedik.Gerçekten çok istekli,takıma çabuk alışacak gibi.Tek dezavantajı 1 yıl süren sakatlığının ardından futbola yeniden başlaması.
Eduardo Ledesma:MC mevkiinde oynayan Ledesma hem hücuma,hem de savunmaya katkı sağlayabiliyor.Yani tam bir joker.Çok iyi bir transfer olacağı görüşündeyim.
Alex Teixieria:Büyük yetenek.Bu yaşına rağmen teknik ve mental özellikleri harika.Brezilya basını tarafından geleceğin Ronaldinho'su olarak gösteriliyor
Güven Güneri:Scout ekibimizin raporuna göre transfer ettik.Tam bir kapalı kutu.Kendini ispatlaması gerekiyor.
Anselmo Ramon:Forvet mevkisinde sıkıntımız vardı.Bu oyuncu ile sözleşme imzaladık.İyi çıkacağını düşünüyorum.
İyi bir kamp dönemi geçirdik.Yeni transferler takıma uyum sağladı.Yeni sezona hazır gibiyiz.
Turkcell Süper Lig başlıyor .. !
Ligdeki ilk maçımız Manisaspor ile ..
transferler güzel gibi...Ligde Başarılar...
anselmo ramon ve alex teixeira çok iyi transferler ilerde çok paraya satarsın
Süper Lig'de başarılar dilerim.Transferlerini beğendim.Umarım iyi yerlere getirirsin Erciyesspor'u.
Transferler güzel Mert Süper Ligde başarılar artık![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Anselmo Ramon iyi forvet.. Kendi oyunumdan biliyorum.. Ayrıca TSL'de başarılar dilerim..
Teixeria'dan çok para kazanabilirisn. Başarılar ...
Çok iyi transferler bir de herkesin al diye kariyer yazanlara önerdiği Mika Aaritalo ve ya Mauro Zarate'yi ben de sana öneriyorum büyük klupler kapmadıysa al.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Transferin son gününde Shaktar'la sözleşmesi biten Tolga Seyhan'la anlaştık
Turkcell Süper Lig 1.Hafta - Kayseri Erciyesspor 3-1 Antalyaspor
Ligdeki ilk maçımızı güzen bir oyunla,bol mücadele ile kazandık.Kazanmayı sonuna kadar hakettik.Ledesma ve Güven'in iyi oyunu bütün takımı sırtladı.İyi başladık ..
Turkcell Süper Lig 2.Hafta - Ankaragücü 5-2 Kayseri Erciyesspor
Nasıl böyle oldu anlamadım.İyi mücadele etmemize rağmen kalemizde 5 gol birden gördük.Sebeplerinia araştırıp yanlışlarımızın üzerine gideceğiz.
Turkcell Süper Lig 3.Hafta - Kayseri Erciyesspor 0-0 Galatasaray
Çok iyi mücadele ettik.Maçı kazanabilirdik de ama rakibimiz bizden daha kaliteli oyunculardan kurulu olduğu için zorlanmadı.
Turkcell Süper Lig 4.Hafta - Trabzonspor 0-0 Kayseri Erciyesspor
Bu zorlu deplasmanda bu kadar iyi oyunun ardından galibiyet gelmeliydi.İyi mücadele ettik.Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Turkcell Süper Lig 5.Hafta - Kayseri Erciyesspor 1-0 Antalyaspor
3 haftadır galibiyet hasretimize bu maçta son verdik.Gerçekten takdir edilesi bir oyun anlayışı ortaya koyduk ve kazanmasını bildik.
Hiç fena değil aslında Mert.Ama 5 tane gol yemen biraz düşündürücü...![]()
Tebrik ederim Mert Süper Ligde Ankaragücü maçı hariç güzel başlamışsın aynen devam.
Turkcell Süper Lig 6.Hafta - Ankaraspor 0-1 Kayseri Erciyesspor
Bu zorlu deplasmanda iyi oyunumuzla haklı bir galibiyet aldık.Alex Teixieria form grafiğini her geçen gün arttırıyor.Bugün de attığı gol çok güzeldi.
Fortis Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu - Denizlispor 2-1 Kayseri Erciyesspor
Bu maçın hakkı kesinlike böyle olmamalıydı.Bu kadar iyi oyunumuza rağmen son dakikada konsantrasyon eksikliği yüzünden bir gol yedik ve Fortis Türkiye Kupasına erken veda ettik.
Turkcell Süper Lig 7.Hafta - Kayseri Erciyesspor 1-3 Bursaspor
Maalesef iyi oyunumuza rağmen sahadan yenilgiyle ayrıldık.Rakibimiz kaliteli oyuncularının teknik kapasiteleri ile sonuca gitti.Kazanmak istiyorduk,olmadı malesef.
Turkcell Süper Lig 8.Hafta - Konyaspor 0-1 Kayseri Erciyesspor
Golü atan maçı kazanacaktı, bunu da biz başardık.Beraberlik rakibimize yarayacaktı.Zorlu deplasmandan iyi oyunumuzla galibiyetle ayrıldık.
Turkcell Süper Lig 9.Hafta - Gençlerbirliği 3-1 Kayseri Erciyesspor
Oyun kurgumuz gayet iyiydi.Oyuna iyi başladık,ancak sonra Gençlerbirliği her atağında golü buldu.Şanssızdık.Sonuçtan dolayı üzgünüm.Önümüzdeki haftalarda toparlamaya çalışacağız.
fena sayılmaz
İyi gidiytorsun ilk sezon içi gayet iyi yani![]()
Güzel gidiyorsun Mert tebrikler.
oooo sen uçmuşsun abi süper gidiyorsun bence hedefi bu sezon yukselt.Ocakta bi iki iyi transfer yapabilirsen ilk 7 ye girebilrsin.Ayrıca bence Türkiye Kupasına daha çok önem ver.Kısa yoldan Avrupa bileti.Hem Avrupaya gidersen para da kazanabilirsin.Başarılar.
Bir Dost
Hellbells
Turkcell Süper Lig 10.Hafta - Kayseri Erciyesspor 1-1 Gaziantepspor
Maç boyu iyi bir şekilde mücadele ettik.iLk yarıda oynadığımız futbolla kazanmayı hakkettiğimizi düşünüyorum.Ancak 2.yarıda rakibimizin duran toptan bulduğu bir golle 2 puan kaybettik .. ):
Turkcell Süper Lig 11.Hafta - Çaykur Rizespor 2-1 Kayseri Erciyesspor
Maçta istediğimiz şeyleri yapamasak da maçı kazanacak şansları yaratabilirdik.Beklemediğimiz bir sonuçtu.Kaybettik ama korkmamız gereken bir şey yok. Üzüntümüz maksimum ama korkmuyoruz.Kafamızı kaldırıp puanları toplayacağız.
Turkcell Süper Lig 12.Hafta - Kayseri Erciyesspor 0-0 Kayserispor
Muhteşem top oynadık.Kayserispor gibi bir takım ataklarına karşı etten duvar ördük adeta.Pozisyonlar bulduk,goller de kaçırdık.Kazanabilirdik de maçı,ama buna da şükür.
Turkcell Süper Lig
12.Hafta Puan Durumu
Lige pek de iyi başlayamadık.Bu 12 haftalık süreçte çok şanssız puan kayıpları yaşamamız bizi puan durumunda çok riskli bir yere itti adeta.Oyuncularımızın performansında bazı istikrar sorunu yaşandı.Kadroda bulunan 7 yabancı oyuncudan 1-2 tanesi tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı.İlk yarıda kalan 5 maçta en az 7-8 puan toplamamız lazım.Yoksa devre arasında takımda bir revizyona gidebilirim..
Tebrikler diyemeyeceğim Mert çünkü ilk 10 da değilsin umarım toparlanırsın lig uzun maraton.
Turkcell Süper Lig 13.Hafta - Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe
Şanssız bir mağlubiyet aldık.Maçın başında erken bir gol yemememize rağmen sonradan toparlandık ve beraberliği yakaladık.Ancak son dakikalarda yediğimiz gol bütün umutlarımızı yıktı ):
Turkcell Süper Lig 14.Hafta - Beşiktaş 3-2 Kayseri Erciyesspor
Çıldırmamak elde değil.Geriye düştükten sonra toparlanıp yeniden atağa kalktık.Öne geçmemize rağmen (!) 90+1 ve 90+3'te yediğimiz 2 golle maçtan mağlup ayrıldık..
Turkcell Süper Lig 15.Hafta - Orduspor 2-1 Kayseri Erciyesspor
Aslında maçın geneline baktığımızda iyi mücadele ettiğimizi söyleyebiliriz.Ancak 7 dakikada yediğimiz 2 gol maçın gidişatını etkiledi.Ligde üstüste 3.maçımızdan da mağlubiyetle ayrıldık.
Turkcell Süper Lig 16.Hafta - Kayseri Erciyesspor 0-0 Sivasspor
Sistemde gittiğimiz değişiklikler bu maçta meyvesini verdi.İyi mücadele ettik.Maçı kazanabilirdik de,son vuruşlarda çok şanssızdık malesef.
Turkcell Süper Lig 17.Hafta - Kayseri Erciyesspor 2-1 Denizlispor
Çok iyi oynadık.Haklı bir galibiyet elde ettik.Maç boyu iyi oynayarak rakibimizin meziyetlerini yerine getirmesine izin vermedik.Artık Süper Lig'deki gururlu savaşımız başladı! Ben inanıyorum ki bu takım daha iyi yerlere gelecek.Hep birlikte güzel günler göreceğiz.
Ligin ilk yarısındaki 17 haftalık süreci geride bıraktık.Çok şanssız puan kayıpları yaşadığımız bu ilk yarıda oynadığımız uyumlu futbol 2.yarı için umut veriyor.Devre arasınındaki dönemi yine geçen seneki gibi Antalya'da geçireceğiz.8 günlük bu kamp sürecinin verimli geçeceğini düşünüyorum.
Ricardo Zampagna Kayseri Erciyesspor'da .. !
Kayseri Erciyesspor İtalyan Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen 34yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Zampagna ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.Zampagna 2 Ocak'ta Kayseri'ye gelip resmi sözleşmeye imza atacak.
Last edited by Varonil : 17.Şubat.2008 at 19:47
Bjk maçı çok kötü olmuş onun haricinde bu kadro ile iyi yerdesin başarılar.
Seneye şampiyonluk bekliyoruz Mert.![]()
Mert sen böyle gidersin orta sıralarda bitirirsin ilk sene için normal olur.Seneye de iyi bir bütcen olursa ilk 5 e oynarsın
Güzel gidiyor Mert biraz daha gayretle ilk 10 a girersin.
Ara transfer döneminde takımdan ayrılan oyuncular
Ayrıca ara transferin son gününde Denizlispor'dan Musa Kuş ile sözleşme imzaladık.
Turkcell Süper Lig 18.Hafta - Manisaspor 2-0 Kayseri Erciyesspor
Çok şanssız bir maç çıkardık.Rakibimizin en etkili silahlarından olan Holosko'nun harika oyunu ile darmadağın olduk.
Turkcell Süper Lig 19.Hafta - Kayseri Erciyesspor 3-0 Ankaragücü
Çok güzel bir maç oldu.İyi hücum varyasyonları geliştirmeye başladık.İyi oyunumuzla Ankaragücü'nü mağlup ettik.Yeni transfer Zampagna Erciyesspor formasıyla ilk golünü attı.
Turkcell Süper Lig 20.Hafta - Galatasaray 2-3 Kayseri Erciyesspor
Bu maç kariyerimde asla unutamayacağım maçlardan biri olacak.İlk yarıda harika bir oyunla 3-0 öne geçtik.Galatasaray gibi büyük bir takım karşısında böyle fırsatları yakalamak çok zordur.2.yarı tempomuz biraz düşünce Galatasaray daha çok fırsat buldu ve durumu 3-2'ye getirdi.G.Ünal'ın 2.golünün ardından maç bitmek bilmedi adeta.Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum (:
Turkcell Süper Lig 21.Hafta - Kayseri Erciyesspor 3-2 Trabzonspor
Tek kelime ile muhteşem oynadık.2-1 geriye düşmemize rağmen,mücadeleyi elden bırakmayarak maçı çevirdik ve haklı bir galibiyet aldık..
Son haftalarda yükselen bu form grafiğimiz ile Süper Lig'deki gururlu savaşımız devam ediyor.Son 3 haftada 9 puan topladık,Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başardık.Rotasyonum takıma gayet iyi oturdu.Bu takım ileride çok daha iyi işler başaracak,inanıyorum...