linkler çalışmıyor heralde bir bakarmısın linklere?
süpermıs![]()
Süper geniş çalışma ama nedense az kişi yorum yapmış..
ya benim pc de mi sorun var anlamadım 1. sayfanın en altındaki linkler de kırık galiba bir bakarsanız sevinicem
arkadaşlar rapidshare.de ye değilde rapidshare.com a upload etme şansınız varmı acaba?
Süpersiniz.Emeğine sağlık.Teşekkürler.
ya kardeşler bunu nereye kuruyoruz
Bu arada yüregine ellerine saglık kardeşim..
Last edited by arneas : 01.Temmuz.2008 at 04:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TeŞekkÜr Ederİm
haklısın arneas özür dilerim seni yordum kendi hatam tekrar pardon ve uğraştığın için teşekkürler
Dosyaların nereye atılmasını gerektiğini de söyleseydin keşke.
C:\Documents and Settings\xx\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\logos
Buraya atıyorum fakat olmuyor. Yardım ederseniz sevinirim.
edit: Eheh yanlış yapıyormuşum. Hallettim şimdi.![]()
Last edited by Lord Black : 05.Temmuz.2008 at 00:25
Last edited by goztepem35aaaaa : 12.Temmuz.2008 at 02:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
çok güzeL bir ÇaLışma eLLerine sagLık.
Çok teşekkürler...
Epey emek verilmiş çalışma...
arkadaslar nasıl kuruyoruz bunu bırısı anlatablır mıı
çok süper eline sağlık
arneas kardeşim süper bir paylaşım olmuş emeğine sağlık. üstte kurulum dosyası ile birlikte geliyor demişşsin fakat bende öyle bir şey yoktu. bende sadece arneasshinyklasörünün içinde arneas klasörü var. zaten onun içinde de türkçe yazılmış ülke ve turnuva isimleri var. yani kurulum programı yok. ne yapayım.
Doğrudan C:\Documents and Settings\xx\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\logos\arneas şeklinde mi atayım.
Sana zahmet yardımcı olursan
Tekrar sağol
hakikaten eline sağlık indirdim ama daha kurmadım![]()
Kardeş emeğine sağlık.. Tek kelimeyle Bravo..!!![]()
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
ya şunu nereye kurcaz şu bende kurulum programı yok içinde rar. ın o yüzden adam akıllı biriniz sölesin yapanlardan nereye atcam dosyayı arneas bi yardım et kardeş ya
Bide şey var ben bi skin indirdim skinin ayrı bi dosyası var grafik dosyasının içi dolu dosya orayamı atcam yoksa skine göre fark ediyomu yoksa nereye atcam bi söleyin gözünüzü sevim
Bence şimdiye kadar çıkartılmış en kapsamlı resmi olmayan yamalardan biri çok saol...
Gerçek, değil mi? () İnanamıyorum, ne kadar süre aldı acaba... Helal olsun.
arkadaşlar nasıl kurucaz yardım edermisiniz?ben yaptım deyip gidiyorlar yaw..bi anlatın da biz de yapalım...
Beyler ben size yardımcı olayım dosyayı buraya atıp cache dosyasını sildiğinizde oyunda görünecektir
Belgelerim/Sports İnteractive/Fm 2008/graphics dosyasının içine atıyorsunuz.Eğer graphics dosyası yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Daha sonra Bilgisayarım/C/Document and Settings/Kullanıcı adı/Application Data/Sports İnteractive/Fm 2008/cache dosyası sihft+del yaparak silin ve oyuna girdiğinizde tüm logoların oyunda olduğunu göreceksiniz.
Bu arada arneas kardeşim çok teşekkür ederim ellerine,emeğine sağlık gerçekten muhteşem bir çalışma yapmışsın.
harika indiriorum...
türkiye 3. lig yok 2.lig yükselme grubuda yoq :@![]()
kardeş aşağıdaki 2. maddeyi oku
arkadaşlar uzun bir süre işlerimin yoğunluğundan siteye giremedim
dosya exe yani kurulum dosyası olarak geliyor rar dosyası filan değil
kurulum dosyasının içinde yapmanız gerekenler yazıyor
1. kesinlikle cach dosyasını silmelisiniz
2. daha önceden kullandığınız bütün logo paketlerinin yedeğini alın ve silin
3. indirdiğiniz kurulum dosyasını (hangi sürücüde ise oraya kurun c: d: vs.=
4. kurulu olan programfiles teki fm oyununun data klasorune arneas.fmf diye bir dosya çıkacaktır. işte bütün logolar onun içinde tek yapmanız gereken oyuna girmek
not:bütün kıtaları kapsayan çalışmamda bitti 600mb civarında yer kapladığı için yüklemek istemedim
ve 2009 ilk çıktığı an o yamayı yayınlayacağım...
Tesekkurler...