Galatasaray gerçek gücünü bu maçada yansıtmalıdır. Belki son haftalarda hep farklı skorlar oluyor diye yada Galatasaray'da bunu yapacak potansiyeli görüyorumdur bilmiyorum ama içimden bir ses fark olacağını söylüyor. 4-1'de skor tahminim olsun.
Galatasaray gerçek gücünü bu maçada yansıtmalıdır. Belki son haftalarda hep farklı skorlar oluyor diye yada Galatasaray'da bunu yapacak potansiyeli görüyorumdur bilmiyorum ama içimden bir ses fark olacağını söylüyor. 4-1'de skor tahminim olsun.
Çok zor bir maç olacak kesin ama sahadaki presi 90 dakikaya yayabilirsek zorlanır Leverkusen karşımızda inşallah kazanırız aklımdan da 1-0 ya da 2-0 geçiyor ama hadi hayırlısı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Son anda bir degişiklik olmassa ilkonbir bu olacakmış..Stadyuma baglandılar..Ayhan'ın oynamasını bekliyoruz dediler.Son antremanda Ayhan oynamış..Gs muhabiri veli dedi.Sahanın zemini suan bembeyaz..Kar yagıyor....Saha zemini agır fizik gücü ve mücadele edecek adamların oynaması iyi oldu..
----------Orkun---------
Ugur--Emre--Servet--Volkan
Barış-----Topal------Ayhan
----------Arda-----------
------Hakan-Karan------
Kaynak:GStv
Last edited by Emurafu : 13.Şubat.2008 at 19:32
Maçı hangi radyo veriyor bilen var mı?
GALATASARAY
Orkun
Servet
Emre
Uğur
Volkan Yaman
Barış
Mehmet Topal
Arda
Ayhan
Ümit Karan
Hakan Şükür
valla ben gs tv den dinleyecegim![]()
Online olarak dinleyebileceğimiz radyo yokmu peki ? :s
http://www.yayinonline.com/radyo/Radyo_Spor.asp
radyosporSpiker cok heyecanlı anlatıyor
Haydi cimbomum...
Mehmet uzaktan güzel bir şut çekti ama az farkla kaçtı
Ümit karan net bir pozisyondan yararlanamadı..Korner
Yine golleri kaçırmaya başladık . Bunları yine arayacağımızı düşünüyorum malesef...
Last edited by batuhanry : 13.Şubat.2008 at 21:14
GS pozisyon vermiyor ama ibulduğu pozisyonlarıda değerlendiremiyor
Mac öncesi harika kareografi
arda solda harika oynuyor. bi penaltı pozisyonu varmiş tabi radyodan göremedim. pozisyon buluyoruz, artık atalım...
Allah kahretmesin ya uf bunları değerlendirin ya lütfen![]()
İlk yarı çok kaçırıyoruz . 2.yarı başlıcak ve oyuncularda bi tedirginlik olucaktır . Umarım ilk yarı atarız bir tane
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Korktuğum başıma geldi , ilk yarı atamadk 2.yarı oyuncular strese giricektir şimdi ya off.. Hemen 2yarı başında atalım bari o kadar pozisyon buluyoruz bi kerede şans bizden yana olsun be !
Last edited by batuhanry : 13.Şubat.2008 at 21:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dışardan gelene kadar maç öncesi şöleni kaçırmışım.
Öncelikle şunu söyliyim. Düzgün hava koşulları olsaydı Galatasaray daha çok pozisyon bulabilirdi.
Savunmada ve hücumda(ufak aksaklıklar olsada) iyiler. Hakemde maçı güzel yönetiyor. Galatasaray pozisyonları kaçırıyor. Arda yine etkili bugün.
Penaltı pozisyonunda hakem veredebilir vermeyedebilirdi yüzde yüz denmeyecek bir pozisyon çünkü gördüğüm kadarıyla pek bir temas yok ancak Arda onu çalımlamışken uzanan o ayak engelleme olarak değerlendirip penaltı verilebilirdi.
Emre Güngör'ün Ümit'e defantan çıkardığı pasta usta işiydi. Bu adam gerek siması ve futbolu ile yıllarca bu takımda yerini alır.
Son olarak Hakan Şükür gibi bir golcü hala bir pozisyonda topun dibine girmeyi öğrenemediyse vay halimize. Belki 2. yarı 4 tane atar. Ama benim için o girdiği pozisyonu atması önemlidir. Fenerbahçe maçında da topun dibine girmemişti.
Türk oyuncuları topun dibine ve gelişine topa vurmayı bilmiyor.
Çok kacırdık2. yarı 1 gol atsak gerisi gelecek. haydi aslanlar..
Bu maçı alabilecek güce sahibiz, baya da gol kaçırmışız inşallah ikinci devre şans bizden yana olur..
Çok gol kaçırdı gs linoclnu alsa iyi olur bence kalli
G.Saray çok iyi top oynuyor,ancak ilk yarı golün gelmemesi kötü oldu.İkinci yarının başlarında gol gelirse iyi olur....
Macin tek hakimiyiz,Leverkusen´i kendi yari sahasina gömdük.2.yari da en azindan 1 gol atip maci aliriz bence.
Hakan Sükür o golü kacirmasaydi isler daha iyi olacakti ama ...
Başlar başlamaz yine kaçırdık of be of
Yine yine yine![]()
Last edited by batuhanry : 13.Şubat.2008 at 21:54
Ümit nasil kacirdi yaaa!!!
Neler kaçıyor,Neler!!!
Ah Ah...Haydi Galatasaray...
Lincoln giriyo Nonda da girmeli artık Leverkusen çok kötü yenmek zorundayız...
Lincoln giricek birazdan ...
Of ya çok yazık olcak gibi geliyor bana.
Ümit Karan ne enteresan goller atar birçok futbolcunun atamayacağı golleri atar ama bu goller nasıl kaçar yahu..
Defansif olarak gayet iyi oynuyoruz. Posisyonlarda üretiyoruz ama bir türlü atamadik. Leverkusen´in fazla üzerimize gelmedigi icin Baris´i cikarip Lincoln´u sokmak dogru olur bence.
Ayhan çıktı Balta girdi .
Baris´in ayakta duracak hali kalmadi. Olmadik sekilde yere yigildi ya. Kalli neyi bekliyor, 20 dk kaldi, 1 degil 2 gol atalim. Nonda ve Lincoln girmeli.
Daha Nonda ve Lincoln için ne bekliyor ki Kalli..Gol atmak istiyorsa onları almak zorunda..
Yeter hakan yeter be![]()