Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

20 83.33%
  • Ankaraspor

0 0%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 90 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | Beşiktaş - Ankaraspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ertugrul hoca baskanı bile strese soktu..Demirören gol olunca sevinçi görülmeye degerdi..Cıkarılması gereken çok ders var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şans Melekleri yine Beşiktaşın yanındaydı ne diyelim Tebrikler

Golden sonra yıldırım demirörenin ardarda saydıdığı küfürleri Beşiktaş başkanına yakıştıramadım

2-0 dan 2-2 oldu buz gibi oldum neyse İ.Toraman şansa pansa attı 1tane kazandık mutluyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yine başlamış " Beşiktaş baldan son dakika golüyle kazandı " muhabbetleri ne diyelim.

Biz kazanmaya devam edelim de siz de bu muhabbetlere devam edin

Maçtaki tek beğenmediğim yan maç içinde tribünlerin bir Beşiktaş oyuncusunu ıslıklamış olması.Bu Rüştü olur,Delgado olur,Zan olur hiç farketmez.Ne olursa olsun 90 dakika içerisinde taraftarlar kendi takımı oyuncusuna her zaman destek olmalı.Hiç bir zaman köstek olmamalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

şuan ntv de maça bakıyorum..Golden çok topu arıyorum..Birde beşiktaslı oyuncular beyaz forma ile cıkmış..Gözlerim bozuldu..

Murat ıslıklama olayında haklısın.Maç 2-0 iken baska tezaruhat 2-2 olunca baska tezaruhat oldu..

Ankara'nın 2. golü ofsayt'â benziyor..

Sağlam: "Sıkıntı yaşadık"
    Turkcell Süper Lig'in 22. Hafta mücadelesinde, Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Ankaraspor'u 3-2 mağlup etti.
    Karşılaşmanın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son dakikalara kadar çok rahat götürdükleri bir maçta sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Sağlam, "Belki de sezon boyunca taraftarlarımıza izlettiğimiz en rahat karşılaşmaydı ama son dakikalarda sıkıntılı bir dönem yaşadık" derken, yedikleri gollerde, bireysel hataların ön plana çıktığını ifade etti.

Yeni transfer Gordon'u değerlendiren Beşiktaş çalıştırıcısı, Gordon'un elinden geleni yapmaya çalıştığını ve uyumlu bir tablo çizdiğini belirtti.

16.02.2008

Kaynak : Sporx.com
    Toraman'ın yine bir hatasından maç gidiyordu..Uzatmalarda gol atarak hem kendini hemde Beşiktası kurtardı..Toraman Milli takım için önemli biri iyi form tutması lazım yoksa milli takım zor onun için..Zaten belli kişiler garanti..(Milli takım için kaş,emre,toraman,yasin yarısır duruma geldiler)Gökhan zan umarım sakatlanmaz..Milli takımda bize çok lazım.

Ertugrul hoca bence sıkıntı yasattım diye söylese iyi olurdu..Oyunu okuyamadıgı için..Dirençli oyuncuları cıkardı ve takımının direncini kırdı..

Beşiktası tebrik ederim..Aslında o saha zeminine göre iyi maç oldu..Tabi bunda birseysel hatalar'ın etkiisi var

Şimdi herkez Galatasaray puan kaybetmesini bekliyor
    Last edited by Emurafu : 16.Şubat.2008 at 23:23

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ah be ucuz kurtuldunuz elimizden

De nigris takıma çok güzel katkı sağlamaya başladı.
    Last edited by Nedvedmania : 16.Şubat.2008 at 23:25
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftarımızın halini bende hiç beğenmiyorum.Skor taraftarı değiliz diye kendimizle övünürüz ama bu yaptıkları bizim o savunduğumuz görüşe tamamen ters.Ben bunu bir anlık sinirle yaptıklarını düşünüyorum.Malum bu sezon hiç rahat maç seyredemedik.Hep stres hep stres..Bundan dolayı patladılar diye düşünüyorum.Ama bu mazeret olamaz.Beşiktaş taraftarı bu değil..Alen Markaryan'ın cezası bitsede artık böyle dengesizlikler olmasa..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Şubat.2008 at 23:21
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ligin sonuna kadar her maçı böyle "balımız" ile kazanırız umarım. Böyle biraz sıkıntılı olsada daha zevkli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ligin sonuna kadar her maçı böyle "balımız" ile kazanırız umarım. Böyle biraz sıkıntılı olsada daha zevkli oluyor.
    Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3te ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Tam Dedim Uzun Bir Aradan Sonra İlk Defa Geriye Düşmeden Gol Yemeden Maç Kazanacağız.....Yok Malesef....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Gerçekten böyle daha zevkli oluyor. Maç 2-0 iken rahatken pek bir tat alamadım.Ama 2-2'den 3-2 yapınca acayip sevindim.Bu takım beni mazoşist yaptı valla.

Ama rahat giden maçı zora sokmamız ilerisi için hiç iyi sinyaller vermiyor takımımız.Geliyoruz ama hiçte sağlam değil.İnşallah bu galibiyet bir serinin başlangıcı olur..

Bu arada Toraman'ın gol gerçekten şans golüydü.Öyle dengesizce vurdu ve savunmaya çarpıp gol oldu.Şükrediyorum Allah'a dualarımı kabul ettiği için.İnşallah bu gol şampiyonluğumuzda katkısı olur..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Şubat.2008 at 23:43
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gordon'un tuttugu adam 2 gol atip, 1 sutu direkten dönerse...BY: Ridvan Dilmen

Tebrikler Sanslada olsa Besiktas kazandi

Aslında Gordon 80dk ye kadar şut çekemedi adamlar... Ama son 10dk birazda rahatlamanın verdiği sebepten o pozsiyonlar oldu... Tabi ama 80dk şu çektirmemek önemli değil önemli olan 2gol...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Maç güzeldi ama yine rahat bir maç olmadı Gordon'u beğendim açıkçası ama 80. dkdan sonra defans gevşedi ve goller geldi , İbrahim Toraman'ın golünden sonra başkanın söylediği çirkin sözler gerçekten yakışmadı ama bazı arkadaşların da dediği gibi son anlarda kazanmak her ne kadar kötü olsada çok da zevkli tabii bunu her oyun yapmamak da önemli , şampiyonluk böyle kazanılmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bagcıkların baglanması bence pek iyi bi enstantene olmamış. Ertugrul hoca bu takımın patronu ve ögrencisinin önünde egilip bagcıklarını baglamak pek hoş olmamış. Ne kadar iyi niyetli de olsa yapmamalıydı bence.

BJK nin golü erken bulması onlar için avantaj. öne gecmeleri sonucunda rakibine fırsat vermeyip 3 puanı alacaktır.
    O kadar para veriler olacak o kadar .
    Beşiktaş yine şanslıydı bugün, adamın ayağına çarpan son dakika golüyke kazandı.Bu senecy her bjk maçına kovalaşıyor bu arada.Bu adam bi bizim maçta iyi oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    O kadar para veriler olacak o kadar .
    Beşiktaş yine şanslıydı bugün, adamın ayağına çarpan son dakika golüyke kazandı.Bu senecy her bjk maçına kovalaşıyor bu arada.Bu adam bi bizim maçta iyi oynadı
    Kupa maçından bahsediyorsun sanırım.Ligdeki ilk maçta yememişti.Yemişti ama yememişti daha doğrusu..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Şubat.2008 at 00:29
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig maçını diyorum sonuçta nizami goldü.Omaçta bi kaç hatası daha vardı sektirme eliden kaçırma tam hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçta Batuhan kendisini bir pozisyonda yere atmış.Senecky yanağını oksamış.O da boğazını tutup kendisini yere atmış.Olayı görmedim ama böyle bir şey varsa birisi bu çocuğu sert bir şekilde uyarmalı.Hangi takımın formasını giydiğini bilsin!
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Şubat.2008 at 00:53
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet gördüm o pozisyonu.Batuhan bu kafayla gidrse işi zor

Maçta donduk gol attık gol yedik yendik fakat öyle bir abimiz vardı ki bütün stresi ve yorgunluğu unutturdu.İkinci golü attık kendisi 15 dk soyunuk kaldı böyle -2 derecede Ben de direk fotoğrafladım :

21. Default

Son golde Ankarasporlu oyuncu kaydı top poposuna çarptı ve GOOl oldu tamamen şans...Bu şansı tabiki değerlendirmekte güzel bir faktör....
    Taraftar dediğin takımının heyecanına ortak olandır YUKARDAKİ GİBİ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Gordon'un tuttugu adam 2 gol atip, 1 sutu direkten dönerse...BY: Ridvan Dilmen

Tebrikler Sanslada olsa Besiktas kazandi

Mehmet Yılmaz çıkana kadar Gordon Mehmet'i , Gökhan'da De Nigris'i tutuyordu ki.Bu dakikalarda hiç bir posizyona dahi giremedi bu 2 isim.

Daha sonradan Mehmet Yılmaz oyundan çıkınca Gordon De Nigris'i tutmaya başladı ve uyum sağlayamadı De Nigris'e.Meksikalı oyuncuda posizyon bulmaya başladı.

Burada bence kenar yönetimin büyük hatası var.Neden Gökhan Zan , De Nigris'i tutmayı bıraktı da Gordon savundu.Bunu anlamak çok güç olsa gerek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç hakkında bişey konuşmaya gerek yok. Hak eden taraf kazandı.

Sadece taraftar yine yapmaması gereken davranışLarda buLundu. Rüştü ye yapıLanLar çok haksızdı. Öküz aLtında buğza aramaya gerek yok. Adam mücadeLesini veriyor işte daha ne yapsın. Zaten goLLer de hatası yoktu. Taraftarın bu tutumu yüzünden Beşiktaş çoğu oyuncusundan yararLanamıyor.

Zor şartLarda zor bir maçı kazandık. Demirörenin yaptıkLarıda bir Başkan sıfatı taşıyan birisine yakışmayan hareketLer. Onu da kınıyorum. Sadece bu maçta bütün oyuncuLarımızı aLkışLıyorum. Başkan ve taraftar - aLdı benden.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maça iyi başladık,nitekim gol erken geldi.İkinci yarıda Holosko'nun golününün gelmesi ile maçı garantilediğimizi düşünen Ertuğrul Hoca basan,rakibi çıkartmayan Nobreyi oyundan alıp Ricardinho'yu sokunca rakip defans rahatladı ve ileri çıkmaya başladı.Ankaraspor kornerden bulduğu golle cesaretlendi ve beraberlik için yüklenmeye başladı.Toraman,Rüştü ve De Nigris üçgeninden golü buldu.Hatta gelen gollerden sonra takım büyük bir şok yaşadı,üçüde yiyebilirdik.Ve 90'da Toraman hemn kendisini hemde takımını kurtardı ve rahat bir ohhh çektik...

Gordon onbirde çıktığı ilk maçı olmasına rağmen sağlam bir görüntü çizdi.Zeminde onun için bir dezavantajdı.Hem arkadaşlarının özelliklerini tam bilmiyor,hemde rakibi tanımıyor.Bunları göz önünde bulundurursak çok iyiydi.En önemli özelliği ise topu en zor pozisyonda bile arkadaşlarını görerek atıyor.Dan dun oynamayı sevmiyor.Havadan süper zaten.Birde Aydın'a değinmek istiyorum.İnanılmaz rahat,çok kolay adam eksiltiyor,ortalarıda kavisli ve tehlikeli.Artık Üzülmezi kesip Tello'yu sol beke alıp,Aydın'ı sahaya sürmenin vakti geldi diye düşünüyorum...

Tribüne gelince;son dakika golünde öyle bir sevindik ki en üsttyeydim gözümü açtım en alta kadar düşmüşüm.Ben böyle sevinci bir 100.yıldaki Kocaeli maçında yaşamıştım(90'da Ahmet Dursun'un golüyle kazanmıştık).G.Saray'a yapılan tezahüratlar olağan şeyler.İki hafta sonra ezeli ve şampiyonluk yolundaki en önemli rakibinle derbi maçı yapacaksın.Her tribün yapıyor bunu.Sonuçta küfür yok.Etmek isteyenlerde hemen engellendi zaten...

Başkan olayında ise bence tamamen haklı Demirören.Şeref tribününü bu konuda hiç sevmiyorum.2-0 öndesin ses seda yok.Birden 2-2 oluyor,başlıyosun başkana sallamaya.Orada başkanın yerinde hangi insan evladı olsa aynı tepkiyi verir.Az bile bence...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde Ne nigris e değinmeden geçemeyeceğim. Adam gerçekten çok iyi forvet. Daha meksikada oynadığı zamanLardan biLiyorum. Ciddi anLamda Türkiye Liginde herhangi bir takımda oynayabiLecek bir kapasitede. Pozisyona rahat girebiLen, Oyun içinde sürekLü gezen bir yapısı var. Cidden çok tehLikeLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Mehmet Yılmaz çıkana kadar Gordon Mehmet'i , Gökhan'da De Nigris'i tutuyordu ki.Bu dakikalarda hiç bir posizyona dahi giremedi bu 2 isim.

Daha sonradan Mehmet Yılmaz oyundan çıkınca Gordon De Nigris'i tutmaya başladı ve uyum sağlayamadı De Nigris'e.Meksikalı oyuncuda posizyon bulmaya başladı.

Burada bence kenar yönetimin büyük hatası var.Neden Gökhan Zan , De Nigris'i tutmayı bıraktı da Gordon savundu.Bunu anlamak çok güç olsa gerek.
    Bende iste bunu diyom ya

Gordon bencede fena oynamadi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Birde Ne nigris e değinmeden geçemeyeceğim. Adam gerçekten çok iyi forvet. Daha meksikada oynadığı zamanLardan biLiyorum. Ciddi anLamda Türkiye Liginde herhangi bir takımda oynayabiLecek bir kapasitede. Pozisyona rahat girebiLen, Oyun içinde sürekLü gezen bir yapısı var. Cidden çok tehLikeLi.
    De Nigris zaten Villarealde oynamis, sonra T.D degisdikten sonra gönderilmis.

Hava toplarda cok üstün.
    Last edited by YusufT : 17.Şubat.2008 at 14:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

De Nigris stil olarak Fatih Tekke'ye benziyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

22 yaşındaki forvet gönderip 30 yaşında adam almak ne kadar akıllıca olmaz o iş Şemsi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    22 yaşındaki forvet gönderip 30 yaşında adam almak ne kadar akıllıca olmaz o iş Şemsi
    O kadar yaşlı olduğunu bilmiyordum.Zaten ben Bobo satılsın demedim ama bayağı taliplileri arttı.(Valencia'nın istediği söyleniyor ) Eğer sezon sonunda Bobo'yu iyi bir paraya satarsak ve De Nigris'ide ucuza kapatırsak neden olmasın.Bir kaç sene yararlanırız aldığı parayı karşılar.Tabii bir de Higuain'in meksikada göstereceği performans önemli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Siyah-beyazlılar, kar nedeniyle bugün salonda çalışırken, tedavileri süren Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Bobo, ayağında dikişleri bulunan Delgado ve darbeye bağlı ağrıları olan Cisse antrenmana katılmadı.

Cisse ve Delgado, kontrol amaçlı dinlendirilirken, bu oyuncuların önemli bir problemin olmadığı açıklandı.

Bu arada İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kar temizleme çalışmaları yapıldı.

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri