Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: 8.0.2 Turkiye Ligi ile ilgili hata ve çözümü

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    arkadaşım madem öyle ilk fm 2008 çıktığında stad 52000 değilmiydi?sonuçta sizler bunları sigames ulaştırmıyormusunuz?neden o zaman 52000 di şimdi 50509 oldu?stadin bi kısmı yıkıldıda bizim mi haberimiz yok
    Belki ilk ciktiginda yanlis girilmis olamazmi arkadasim, ha? Simdi düzeltilmis ve dogru girilmistir. Kanit olarak linki de verdim. Gir bak inanmiyorsan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@valheru

yaw ne kadar gereksiz br konu üzerinde tartışıosun...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

en azından yeni çıkacak yamaya kadar idare edelim bununla.. finance fix dosyasını atmadan ortalama olarak ne kadar zarar ediliyo gs ve fb de.. aşırı fazla deilse normal haliyle devam edecem

hayır bana en cok sacma gelen sey oyuncu özellikleride düşmüş.ilhan parlak nerdeyse kezmandan daha güzel yapılmış.yani adamın özelliklerini düşüre düşüre berbat etmişler.aynı şekilde shabani nonda adamın özellikleri 13 ü geçmiyor neden bu kadar kalitesiz yaparlar böyle adamları hiç aklıma gelmiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    hayır bana en cok sacma gelen sey oyuncu özellikleride düşmüş.ilhan parlak nerdeyse kezmandan daha güzel yapılmış.yani adamın özelliklerini düşüre düşüre berbat etmişler.aynı şekilde shabani nonda adamın özellikleri 13 ü geçmiyor neden bu kadar kalitesiz yaparlar böyle adamları hiç aklıma gelmiyor.
    Valheru, 8.0.2 yamasında yer alan data, oyuncu ve takım dengeleri bakımından Türkiye ligini bu zamana kadar en oynanabilir hale getiren yama, tek kusuru SI tarafından kodlamada yapılan güzide kulüplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaşadığı mali hata malesef oyundan alacağımız keyfi kursağımızda bırakmakta. Bu problem SI'a iletilmiş ve çözümü beklenmektedir. Gelecek yama olduğu taktirde (SI şu anda bunu söylemiyor) hataları çözüp, en eksiksiz bir biçimde sizlere sunma niyetindeyiz. (U20'lerin kullanılması, Türkiye kupası ve süper kupasındaki yabancı kontenjan problemi, alt liglerde yeterli Türk oyuncununu oyuna yansımaması vb.)

İlhan Parlak konusunda neye dayanarak bu eleştirini yapıyorsun bilemiyorum fakat oyun datasını açıp bakarsan farkı çok bariz anlayacaksın. İlhan Parlak Türkiye liginin en gelecek vaad eden genç yıldızlarından fakat bu uzun vadede ön plana çıkacaktır. Bu sebeple bu oyuncu -9 potansiyel yetenek almıştır. Bu değer her yeni açacağınız oyunda farklı yorumlanmaktadır. Metaja Kezman ise benim gördüğüm kadarıyla İlhan Parlak'tan daha iyi değerlere sahip. Tabi belli bir süre geçtikten sonra İlhan belli noktalarda Kezman'ı geçebilecek potansiyele sahip.

Nonda konusunda da bize Nonda'nın şu şu özelliklerinden ötürü şu değerlere sahip olmalı veya X'in özellikleri böyleyken Nonda'nın bu özelliği aşağı kalmış şeklinde yaklaşımda bulunursan bunu seninle daha güzel bir şekilde tartışabiliriz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Ya bişi sorcam tam da emin olamadım ama benim hiç updatesiz oynadığım vardı bir oyun Fenerle şimdi o da etkilendi di mi bilet fiyatlarındaki değişimden?
    Teşekkürler...
    Eğer öyleyse bu update uninstall etme yolu var mı acaba teşekkürler...

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Valheru, 8.0.2 yamasında yer alan data, oyuncu ve takım dengeleri bakımından Türkiye ligini bu zamana kadar en oynanabilir hale getiren yama, tek kusuru SI tarafından kodlamada yapılan güzide kulüplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaşadığı mali hata malesef oyundan alacağımız keyfi kursağımızda bırakmakta. Bu problem SI'a iletilmiş ve çözümü beklenmektedir. Gelecek yama olduğu taktirde (SI şu anda bunu söylemiyor) hataları çözüp, en eksiksiz bir biçimde sizlere sunma niyetindeyiz. (U20'lerin kullanılması, Türkiye kupası ve süper kupasındaki yabancı kontenjan problemi, alt liglerde yeterli Türk oyuncununu oyuna yansımaması vb.)

İlhan Parlak konusunda neye dayanarak bu eleştirini yapıyorsun bilemiyorum fakat oyun datasını açıp bakarsan farkı çok bariz anlayacaksın. İlhan Parlak Türkiye liginin en gelecek vaad eden genç yıldızlarından fakat bu uzun vadede ön plana çıkacaktır. Bu sebeple bu oyuncu -9 potansiyel yetenek almıştır. Bu değer her yeni açacağınız oyunda farklı yorumlanmaktadır. Metaja Kezman ise benim gördüğüm kadarıyla İlhan Parlak'tan daha iyi değerlere sahip. Tabi belli bir süre geçtikten sonra İlhan belli noktalarda Kezman'ı geçebilecek potansiyele sahip.

Nonda konusunda da bize Nonda'nın şu şu özelliklerinden ötürü şu değerlere sahip olmalı veya X'in özellikleri böyleyken Nonda'nın bu özelliği aşağı kalmış şeklinde yaklaşımda bulunursan bunu seninle daha güzel bir şekilde tartışabiliriz.
    Veri ustad merhaba,haklısın eleştirilerimi biraz sert yapmışım.kusra bakmayasın.ben bu oyunu 97 den beri (cm olarak başlangıç)oynarım.Şimdiye kadar hakikaten orjinal patch dışında hiç update kullanmadım.Çünkü hiçbirzaman gerçek değerleri verememektedir.Bu sene ilk defa orjinal oyun aldım.Ama görüyorumki bu orjinal oyunun hakkı verilememektedir.Mateja kezman bence hala avrupanın en iyi forvetlerindendir.pantelicin özellikleri kezmandan iyi.bence olmaması gereken bir durum.Benim karşı oldugum konu şudur;sizler bu tür oyuncuların özelliklerini belirlerken gündemdeki şuanda güncel olan futbolcunun potansiyellerini ona göre azaltıp yükseltiyorsunuz.Fakat Bizim medyanın ömer üründül gibi daha futbol takımlarını ismini telaffuz bile edemezken(örn:tottenham okunuşu ;totnım-ömer üründül tabiriyle; totenham) futbolcuları eleştiriyorlar ve bir anda bu futbolcu kötü performans gösteriyor denilmektedir.Bence bunda medyanın etkisi olmaması gerekiyor.Eğer öyle olsaydı deividi göndermeştik belkide 2. tura çıkmamızdaki en büyük pay sahibi deividi bu sene göremicektik.Öte yandan Shabani nonda kafa vuruşları 13 gözüküyor.ben en azından 15-16 olmasını beklerdim.ve fiziksel özelliklerinin 17-18 olmasını beklerdim.Kezmanın tekniğinin 17 olmasını beklerdim.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri