Sezgin'i oyunda DLC yapmıştık. Ama anlaşılan DRLC yapcaz mevkiisini. Çünkü gerek hazırlık maçlarında gerekse dünkü maçta sağbek olarak görev aldı...
Sezgin'i oyunda DLC yapmıştık. Ama anlaşılan DRLC yapcaz mevkiisini. Çünkü gerek hazırlık maçlarında gerekse dünkü maçta sağbek olarak görev aldı...
Last edited by Aşk-ı Şehir : 24.Ağustos.2008 at 12:14
I'm back...
es es 4-4-2 ile dizildi gibi...
ivesa
murat madareviç vucko sezgin
poljak bülent doğa özbayraktar
youla anderson
Last edited by midfielder1912 : 24.Ağustos.2008 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Yaptım abi.Sezgin Coşkun: DL:20 DC:17 DR:15
I'm back...
4 - 1 - 3 - 2 gibi mi abi?
puerta kalbimizde...
Evet, düşünürsek aslında çok fazla da önemli değil. Poljak ve Serdar zaman zaman ortaya yakın zaman zaman kanatlara doğru açıldılar. Aslında şöyle düşünmekte fayda var. Atak yaparken 4-4-2 şeklindeydiler, savunma yaparken 4-1-3-2'ye dönüp alan daralttılar.
Can Cumhur Bozacı Eskişehirspor'da. Oyuncunun sözleşme bilgileri henüz ortaya çıkmadı...
Doğa 3 yıl uzattı
Geçtiğimiz sezon G.B. Oftaşspor'dan transfer edilen ve iki yıllık sözleşme imzalayan Doğa Kaya, Eskişehirspor yönetiminden gelen talep doğrultusunda sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Eskişehirspor'u çok sevdiğini ve uzun yıllar formasını giymek istediğini belirten Kaya, "Yönetimden böyle bir teklif gelince seve seve sözleşmemi uzattım. Böylesine büyük bir camiada uzun yıllar kalacağım için mutluyum" dedi.
Sevindim bu habere Doğa bizim takımın önemli bir parçası...
Last edited by Aşk-ı Şehir : 30.Ağustos.2008 at 12:03
I'm back...
İvesa birebirde çok iyi.Uzun boyu bu konuda dez avantaj olur diye düşünüyordu herkes ama , 2 maçta da karşı karşıya bir çok pozisyon çıkardı.Oyuncunun ayağına yapışıp , hemen topu alıyor.
Şu an için İvesa'da bir oynama yapamıyorum. Ancak 9.0.1 resmi yamasında düzeltme yapabilirim.Saygılar.![]()
I'm back...