abi gerçekten de ellerine sağlık. denedim ve çok memnun kaldım diyebilirim. çoğu oyuncularımın profilinde buna bağlı olarakda oyun tarzlarında ilerlemeler gözle görülür bir biçimde arttı. gerçi bazen bazı oyuncularımın profilindeki birçok özellik aynı anda düşüyor ama yine de bana kazandırdıklarının yanında hiçbir şey ve bir şeyler yapmak istiyorsak eğer bu gibi ufak tefek olayları göz ardı etmeliyiz. (üstelik profili düşen oyuncularım belli bir süre sonra bu profilleri tekrar yükselttiler) saolasın.
eyüpspor la deniyom olumlu sonuclar almaya basladım
ya iyi güzel herkes olumlu sonuclar alıyorda neden ben bunu yapamıyorum?
dediginiz gibi indirdim klassör olusturdum ve kopyaladım fakat antrenman aratırken onu bulamıyorum klasörü görüyor ama onu görmüyor..
ne yapmalıyım
oyunda antreman aç tıklasan görürsün. Program düzenlede
bşey sorucam arkdaşlar ben bu pgoramı uyguladım. yaklaşık 10 tane oyuncu birden sakatlandı 3-4 tanesi maç içinde oldu. ne yapmayılım sizce ? birde sakat oyuncuları tavsiye edebiliceğinz özel bi antreman programna sokabilirmiyim? çünkü en az 1 aylık sakatlar var. ve maç kadrosu bile çıkmıyor nerdeyse
Last edited by xuq : 23.Ekim.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sağolasın arkadaşım
FMM yok demi onlarla yükseltmeyesin adamların özelliklerinişaka şaka güzeldir indirelim XD
Güzel gibi gözüküyor. Bir deneyelim bakalım. Paylaşım için teşekkürler..
Çok yararlı, teşekkürler.
link ölmüş...
dediğini hiç incelemeden indirdim ve kullanıyorum arkadaşım teşekkürler...
link sağlam