Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: FM 2008 En İyi Antrenman, Kanıtlarıyla

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by spacegora View Post
    arkadaşlar belgelerim sports interactive fm08 de schedules yok bende ne yapmalıyım
    Kendin oluşturacaksın.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi gerçekten de ellerine sağlık. denedim ve çok memnun kaldım diyebilirim. çoğu oyuncularımın profilinde buna bağlı olarakda oyun tarzlarında ilerlemeler gözle görülür bir biçimde arttı. gerçi bazen bazı oyuncularımın profilindeki birçok özellik aynı anda düşüyor ama yine de bana kazandırdıklarının yanında hiçbir şey ve bir şeyler yapmak istiyorsak eğer bu gibi ufak tefek olayları göz ardı etmeliyiz. (üstelik profili düşen oyuncularım belli bir süre sonra bu profilleri tekrar yükselttiler) saolasın.

eyüpspor la deniyom olumlu sonuclar almaya basladım

ya iyi güzel herkes olumlu sonuclar alıyorda neden ben bunu yapamıyorum?
    dediginiz gibi indirdim klassör olusturdum ve kopyaladım fakat antrenman aratırken onu bulamıyorum klasörü görüyor ama onu görmüyor..
    ne yapmalıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

oyunda antreman aç tıklasan görürsün. Program düzenlede

bşey sorucam arkdaşlar ben bu pgoramı uyguladım. yaklaşık 10 tane oyuncu birden sakatlandı 3-4 tanesi maç içinde oldu. ne yapmayılım sizce ? birde sakat oyuncuları tavsiye edebiliceğinz özel bi antreman programna sokabilirmiyim? çünkü en az 1 aylık sakatlar var. ve maç kadrosu bile çıkmıyor nerdeyse

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

bu antrenmanı bende uyguluyorum farklı mevkilerde oynayan oyuncular için iyi oluyor her mevki için gerekli antrenman yaptırmak iyi oluyor özellikle genç oyuncularda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bambam34 View Post
    bşey sorucam arkdaşlar ben bu pgoramı uyguladım. yaklaşık 10 tane oyuncu birden sakatlandı 3-4 tanesi maç içinde oldu. ne yapmayılım sizce ? birde sakat oyuncuları tavsiye edebiliceğinz özel bi antreman programna sokabilirmiyim? çünkü en az 1 aylık sakatlar var. ve maç kadrosu bile çıkmıyor nerdeyse
    antrenmanı biraz düsür yeterli olur
    Last edited by xuq : 23.Ekim.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sağolasın arkadaşım

FMM yok demi onlarla yükseltmeyesin adamların özelliklerini şaka şaka güzeldir indirelim XD

Güzel gibi gözüküyor. Bir deneyelim bakalım. Paylaşım için teşekkürler..

Çok yararlı, teşekkürler.

link ölmüş...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

dediğini hiç incelemeden indirdim ve kullanıyorum arkadaşım teşekkürler...

link sağlam

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri