Şu ana kadar iyisin ..
Puan tablosunu görebilirmiyiz
Şu ana kadar iyisin ..
Puan tablosunu görebilirmiyiz
Ligine göre iyi gidiyorsun devamıda böyle olur inş.QaaN-07'nin dediği gibi puan tablosunu görsek iyi olur.
Maçların geciktiği için kusura bakmayın derslerimin yoğunluğundan dolayı böyle oldu özür dilerim
Premier Lig 14. Hafta
zor maçta genç yıldız capelin attığı golle kazandık
Puan tablosu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim mesajın için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim benimde korkum o zaten eğer oyuncularım düşüşe geçerse orta sıralara inmekten korkuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncu performansları genel durum:
downing asist aliadiere de gol kralı bundan iyisi şamda kayısı
Last edited by Addolorato : 25.Şubat.2008 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aynen katılıyorum bundan iyisi şamda kayısıpuan farkıda az kapatacağına inanıyorum aynen devam.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Süper gidiyorsun Helal olsun sana birşey sorucam formanın altında gölge veya oradaki daha dorusu görünüm seni etkliyor mu?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Premier Lig 15. Hafta
Bu maçta oynatmadığım oyuncularıma şans vermeye çalıştım sonuçta zayıf rakibimiz karşısında kazandık ve ligde 4. sıraya çıktık
Bu da yeni transferimiz:
Bizim yeni casillasımız olucak eminim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekür ederim yunus valla puan farkı kapanır inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne demek istediğini tam anlamadımama görüntü konusunda bir sorunum yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig kupası çeyrek final
Uğurlar olsun arsenal maça yardımcımın uyarılarını ve formda oyuncularımı dikkate alarak başladım ve sonuç lig kupasında emin adımlarla ilerliyoruz
Last edited by Addolorato : 26.Şubat.2008 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzel hadi destekliyoruz sonuna kadar.Gerçi daha ligin bitmesine çooook var.Aman dikkat et performans düşüklüğü yaşama.Kadroda rotasyonu iyi sağla ki yedekler de sürekli hazır dursunlar.
Bir Dost
Hellbells
Çok güzel gidiyorsun tebrikler Eralp Arsenal galibiyeti seni süper bir şekilde olumlu etkileyecektir.Alican demiş ki formanın altındaki beyazlık seni etkiliyormu diye sormuş.
Premier Lig 16. Hafta
Çok şanssız bi maç oldu tek kale oynadık ama şıvarzır biraz kovamsı bi performans gösterince kanu avladı onu. olsun ligde 3. sıradayız
Belgeli rezillik:
kaleyi bulan şut 2 gol 1 ballı porsmut
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim ligin bitmesine 22 hafta kaldı şunun şurası fazla değilvalla onu oyuncularıma söyle düşüş yaşarlarsa anca onlar yaşar ama ben dikkat ediyorum antrenmanlara falan yedeklerde mido'n var falan demeyin bidon yani golleri beleş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
baya bi olumlu etkilemiş porsmutu yenemedim olsun sorun değil kredileri var daha o formanın altındaki beyazlığı takmıyorum o kadar göze batmıyo
Last edited by Addolorato : 26.Şubat.2008 at 22:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Olsun canım berabere kalmak da puan kazandırıyor sonuçta![]()
Premier Lig 17. Hafta
aslında iyi oynayan taraf onlardı ama şans golüyle beraberliği kurtardık mutluyum ligde 5. sırada kaldım çünkü reading liverpoolu yendi
NOT: kısa bir ara vermemin nedeni pazar günü deneme sınavım var ona çalışmak zorundaydım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama sadece 1 puan kazandırıyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premier Lig 18. Hafta
Ben susuyorum istatistikler konuşsun bu aralar çokmu şanslıyım neyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premier Lig 19. Hafta
aliadiere in şov yaptığı maç oldu bu yıl gerçekten gol kralı olacağa benziyo. mükemmel oynadık kazandık
Puan Durumu
ligde 3. sıradayım mutluyum gelecekten umutluyum
Last edited by Addolorato : 01.Mart.2008 at 12:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Biraz daha gayret edersen Eralp ligde 1.liği zorlayabilirsin şimdilik güzel gidiyorsun.
Erarlp gayer güzel gidiyorsun alliadierre nin ss ini sitiyorum
Last edited by Addolorato : 08.Mart.2008 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2şut 1 gol lü dün alican da yaşadıFutbol böyle bişi diyorum inanmıyosunuz
Güzel gidiyosun şampiyon olmasanda başarı gelir diyorum
öhh be abibune ne teklif sat gitsin
![]()
Tamam teklifii kabul ettim gittiii
Premier Lig 20. Hafta
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Kazandık İşte ne diyim ali yine gol attı tuncayda attı bi tane ligde 3. sırada gidiyoruz işte...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premier Lig 21. Hafta
ben kazanmaktan sıkıldım takımım yenmekten sıkılmadı ali gollere devam ediyo bu arada çok süper bi arjantinli DM ile temastayım
Last edited by Addolorato : 09.Mart.2008 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
cok iyi gidiyosun ilk 3 e kesin gircen boyle devam edersen 1. bile olabilirsin
Eralp bence sat ama sen bilirsin...Bu arada aliadierre için teşekkür edeirm![]()
Harika gidiyorsun Eral tebrikler bende diyordum neden kaç gündür güncellemiyor Eral diyordum![]()
Maçları bekliyoruz Eralp transferler güzel![]()
Aldıgın oyuncuların ozelliklerini koyarmısın??
Ayrıca lehtovaraa takımımıza 3. kaleci olarak katılmıştır
FA Cup 3. Tur
Lig Kupası Yarı final 1. maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim yunuscum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorumun için teşekkür ederim aldığım oyuncular genellikle uzun vadede transfer ettiğim adamlar hemen verim almayı düşünmüyorum açıkcası
Last edited by Addolorato : 10.Mart.2008 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gıdısın guzel ve aldıgın oyuncularda kalıtelıye benzıyorlar.. basarıların devamı![]()
Güzel gidiyorsun Eralp bir de puan durumunu rica edebilirmiyiz![]()