oyun dengesi nasıl arkadaşlar kim iyi oynuyor?
Galatasaray
Kasımpaşa
Berabere
oyun dengesi nasıl arkadaşlar kim iyi oynuyor?
Maç beklenenin aksine kolay geçmiyor.Bunda 2 takımında katkısı var.Kasımpaşa'nın dirençli oyunu ve Galatasaray'ın o boğucu oyununu sergileyememesi..
İNşallah maç böyle biter.
So what?
Saike
Tamam kim ne olduğunu biliyo zaten. Herkesin yorumu kendine kalsın.. Tartışma çıkmasın şimdi..
Maça gelince umarım böyle biter de sürprizler haftası olarak kayıtlara geçer..
İddaa'da süpriz arıyıp, Kasımpaşa'ya oynayacaktım vazgeçtim. Zaten iddaa'dan para kazanamdık bu hafta. İkii kupon tek maçtan yattı. Bu maçı bilerek iyi bir sonuç elde edebilridim. Kasımpaşa'nın kazanacağını düşünüyorum.
Ya adamların yediği gol kadar gol atmışız, adamların attığı kadar gol yemişiz, 46ya 17. Biz birinci onlar sonuncu. Bu kadar uçurum olan iki takım arasındaki maçın skoruna bak hele!!!
46'de Emre Güngör yerine Serkan Çalık girdi..
Carrusca çıktı Hakan Şükür oyunda..
Kasımpaşa oynaması gerektiği gibi oynuyor ve bugün maçı şu ana kadar Kasımpaşa haketti. Bakalım kalan dakikalarda ne olacak.
I'm back...
Ümit'in şutu direkte patladı..Şans bizden yana değil bugün..
Galatasaray 3 forvet oynuyor..
Ümit,Nonda,Hakan Şükür
Kasompaşa iyi dayanıyor valla![]()
Galatasaray bastırıyor.Büyük ihtimalle beraber biter maç .
boyle bi firsati tepersek yazik olacak walla, en karli besiktas cikacak
Kasımpaşa tamamen kendi yarı sahasına kapandı..Son 10 dakikada artık bir gol bulmamız lazım..
Kasımpaşa maçı hakeden taraftır. Oynaması gerektiği gibi oynamıştır. Galatasaray'da ruh yok bi kere.
I'm back...
Tebrikler Kasımpaşa. En azından yapman gerekeni yaptığın için..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tebrikler Kasımpaşa. Beklemediğim bir galibiyet desem yalan olurdu. Haftanın süprizi oldu. Tahmin yarışmasında da Kasımpaşa'ya verdim.
Tebrikler Kasımpaşa, zoru başardılar..
Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında aldığı en derin yaradır bu.
Ve maç bitti..
0-1..
Geçmiş olsun GS..
Kasımpaşa'ya çok lazım olan 3 puanı aldı kesin bu puanla kümede kalacaktır..![]()
Bravo Kasımpaşa....Fark açılmadı..
2 Hafta üst üste galibiyet aldı Kasımpaşa...Tebrikler...
Tuttuğum takımın kaybetmesine üzülmedim diyebilirim.Özel bir nedenden dolayı Kasımpaşa'nın kazanmasına sevindim bile.
![]()
I'm back...
Kasımpaşa'ya tebrikler.Galatasaray Fenerbahçe'nin puan kaybettiği bir haftada yenmeliydi.Feldkamp'ın tercihleri epey tartışılır.
Son icraatını yap sevgili Özhan Başkan. Bu icraatın en büyük icraatın olacaktır. Yanında Feldkamp'ı da götür. Lütfen!!!
Galatasaray için çok önemli bir 3 puan kaçtı.Fenerbahçe'nin kaybettiği bir haftada 3 puan alıp puan farkını arttırmalıydı.Kasımpaşa'yı da tebrik ediyorum.Kümede kalmak için belki de hesaplarında olmayan bir 3 puan aldılar.Böylece kümede kalmak için az da olsa umutlandılar.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Sahanın yıldızı Fatih Akyel sanırım. Hiç hata yapmadan oynadı bugün. Kasımpaşa'da hızlı bir forvet olsaydı skor daha değişik olabilirdi. Galatasaray'da konsantrasyon sorunu vardı sanırım çünkü ayaklarındaki topu hep rakibe verdiler. Kasımpaşa hiç geriye yaslanmadan oynadı ve hakettiği bir galibiyet aldı, tebrikler.
Fenerbahçe'nin yedeklerle çıktığı maçı kaybetmesinden sonra Galatasaray'ın da puan kaybetmesi çok iyi oldu. Dün telafisi olmaz diyenler için üzgünüm telafi oldu üstelik çok da kısa süre içinde. Şimdi haftaya oynanacak maç büyük önem taşıdı, Beşiktaş da artık iyice yaklaştı ve bir galibiyetle lider olabilecek duruma geldiler. Lig asıl şimdi başlıyor, büyük heyecan bizleri bekliyor bakalım neler olacak?
"YÜCE ATATÜRK"
faulle alakası olmayan bir pozizyondan golu yedik ve iğrenç futbolla maçı kaybetmiş olduk
Serkan abi bana göre maçın yıldızı Barbaros'tu. Müthiş oynadı. Müthiş servisler yaptı ileri uç elemanlarına.
I'm back...
Kasımpaşa harika top oynadı ayağa oynadı,hızlı çıktı ve bi çok gol pozisyonu harcadı gölü frikikten buldu maçı aldı.
GS'da ki düşüş sürüyo futbol adına hiçbirşey yapmadılar bugün belli ki B.Leverkusen maçından çok etkilenmişler ya da başka bi neden var.
Kasımpaşa'nın bugünkü futbolunu gördükten sonra ligde kalabileceklerini düşünüyorum.15 puanları var 22 puanlı Rize'den çok daha iyi futbol oynuyolar.Ayriyetten Kasımpaşa'dan Dezire'yi ve kaleci Tolga'yı çok beğendim.Fatih'te bugün eksiksiz oynadı.Son olarak şampiyonluk yarışı iyice kızıştı Bjk bu haftadan çok karlı çıktı.
Dün ben burda gerçekleri yazdım diye mesajım silindi. Silinsin önemli değil ben her zaman gerçekleri sölüyorum hiçbişiyene dokunmadan Neyse..
Ee noldu bugun ? Benim dün dediklerime gelmedimi olay ..
Dün Bursaspor Fenerbahçe'yi yendi diye sevinenler tamam bizde yarın Kasımpaşa'yı yeneriz aradaki puanı 4'e çıkarırız. Aslanım Bursa .. Aslanım Sinan Kaloğlu diyenler.. Şimdi Aslanım Erhan Küçük'ü kimler diyecek..