Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

....kardeş harika gidiyorsun.....

...bende fanatik bir trabzonsporluyum....senin kariyeri görünce çok heveslendim....

...çünkü trabzonsporumla kariyer açan pek olmuyor...

...ben se trabzondan başka takım çalıştırdığım çok azdır....

....transferlerin güzel....

...sene başında yapacağın ilk iş gökdeniz ve tyattaranın sözleşmelerini yenilemek olacaktı umarım yammışsındır....

....umut yanında iyi bir forvetle harikalar yaratıyor...

....ama mehmet yıldız yerine başkasını alsan daha iyi olurdu ..hem pahalı hem yem yaşı ilerlemiş....toto tamuz veya kartaldan yaseri sene başında alsaydın çok iyi olurdu...

...inanırmısın ben yaseri 400k ya aldım...sezonbaşında toplam 35 gol attı 25 gol ile ligde gol kralı oldu....sene sonu değeri 7.5 m oldu

....eğer uefayı alırsan ....yapacağın ilk transfer boca dan riquelme olsun ...uefayı alınca geiyor ....tabi 7 m civarı bi masrafı var.....

...oyuncu arama bölümünden sana gelebilecek oyunculara sıksık bak büyük yıldızları takıma kazandırabilirsin...

...birde listed olmuş oyuncuları takıp et çok ucuza alım bi dönem oynatıp iyi bir fiyata satma ihtimalın yüksek....böylece takımın geliri artar hemde kadroda alternatif sıkıntısı çekmezsin...

....sene sonu m.yıldızı iyi bir fiyata satmanı öneririm....

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    ....kardeş harika gidiyorsun.....

...bende fanatik bir trabzonsporluyum....senin kariyeri görünce çok heveslendim....

...çünkü trabzonsporumla kariyer açan pek olmuyor...

...ben se trabzondan başka takım çalıştırdığım çok azdır....

....transferlerin güzel....

...sene başında yapacağın ilk iş gökdeniz ve tyattaranın sözleşmelerini yenilemek olacaktı umarım yammışsındır....

....umut yanında iyi bir forvetle harikalar yaratıyor...

....ama mehmet yıldız yerine başkasını alsan daha iyi olurdu ..hem pahalı hem yem yaşı ilerlemiş....toto tamuz veya kartaldan yaseri sene başında alsaydın çok iyi olurdu...

...inanırmısın ben yaseri 400k ya aldım...sezonbaşında toplam 35 gol attı 25 gol ile ligde gol kralı oldu....sene sonu değeri 7.5 m oldu

....eğer uefayı alırsan ....yapacağın ilk transfer boca dan riquelme olsun ...uefayı alınca geiyor ....tabi 7 m civarı bi masrafı var.....

...oyuncu arama bölümünden sana gelebilecek oyunculara sıksık bak büyük yıldızları takıma kazandırabilirsin...

...birde listed olmuş oyuncuları takıp et çok ucuza alım bi dönem oynatıp iyi bir fiyata satma ihtimalın yüksek....böylece takımın geliri artar hemde kadroda alternatif sıkıntısı çekmezsin...

....sene sonu m.yıldızı iyi bir fiyata satmanı öneririm....
    bende trabzondan baska takım almam uefayı almak zor bıraz ama riquelme benimde aklımdaydı o mevkıye cok htyacım var brde kaleye jefferson şiddetle gtmek istiyor sezon sonu mutlaka bı kalec alcam sonra dıger bolgelere transferde para harcamdan adam almaya calıscam bu sezon bakalım bu arada mehmet yıldız mukemmel oynuyor ligde ve uefada en cok gol atan adamım o onu satmam yaser de gelıo yakında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    31.hafta galbiyet alırsak şampiyon olcaz maça mehmetin attıgı golle basladık tmm dedım super fark atcaz dedım ama adamlar 22de eşitliğ sağladı buda bizi şampyon yapar dedm mehmet 87de yine sahneye cıktı 2.1 yaptı durumu 90 da 1 gol yedk berabere oldu 90+4 de adam korden gelen topu kendı kalesıne attı ve o gol bizi şampiyon yaptı. oleeyyyyy

fenerbahceyle tr kupası 2. macını avni akerde oynadık maçı 1.0kazandık ama kupadan elendık maçta tam 17 şut cektık 1i gol oldu fener maçta ezdik ama olmadı yolmuza devam

artık şampiyonluk garantyd haftayada a madrit macımız vardı bende gencler birliği maçına yedek kadro le cıktım yedekler benı uzmedi maçı 3.1 kazandık

Last edited by Trabzonspor : 11.Mart.2008 at 14:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim şampiyon oldun 24 senelik hasreti bitirdin.Uefayı bekliyoruz artık
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

uefa maçları ne oldu......

....bu arada gökdenizi satıyorlar her halde gerçekte....sen satma ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

uefa maçları ne oldu......

....bu arada gökdenizi satıyorlar her halde gerçekte....sen satma ama...
    isteyen olursa satarım.

gökdeniz de giderse halmz ne olcak bilmyorum

valla gökdenizden gelecek parayı iyi kullanırsalar hiç bir sıkıntı olmaz hem barış da geliyor alttan....

...barış gökdenizden daha yetenekli ..ileride çok büyük yıldız olur ...

...oyunda ne verildi bilmiyorum ama barışa en az ..170 p.a verilmeli.....

...barış nasıl senin oyunda ..profilini koyarsan sevinirim....

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

atletico ile avni akerde oynadık geriye düştümüz maçı berabere btrmey başardık ama ikinc maçtan umudum yok

33.hafta fenerbahçe3.2trabzonspor

uefada 2. mac oynadık ilk yarıyı yenik kapattık 2c. yarı beraberliği yakaldık ama reyes yedekten girdi ve golünü attı şanssız bir şeklde elndik ama lk sezonda buraya gelmek büyük başarı

34.hafta trabzonspor 0.0 rzespor
    rakp ki kırmızı gördü ama yinede gol atamadık

puan durumu

lig oyunucu tablosu

takım tablosu

en iyi türk menejerler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    valla gökdenizden gelecek parayı iyi kullanırsalar hiç bir sıkıntı olmaz hem barış da geliyor alttan....

...barış gökdenizden daha yetenekli ..ileride çok büyük yıldız olur ...

...oyunda ne verildi bilmiyorum ama barışa en az ..170 p.a verilmeli.....

...barış nasıl senin oyunda ..profilini koyarsan sevinirim....
    barış ewet iyi ama şu anda şampiyonluga oynuyacak kapısıtesı yok ama ilerde yıldız olur oyunda iy yapmamışlar onu benım defansta ladıgım oyuncu var oftastan ona 5 tırılyon vırıyolarmıs o cocuk gelecegın yıldızlarından mıllı takıma da cagrıldı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    barısın profılı işte

Last edited by Trabzonspor : 11.Mart.2008 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

giray kaçarı diyosun...evet bende aldım oyunda çok iyi oynuyor...

....ama 5 milyon etmez ...en fazla 1.5 milyona alınır....

...seneye barış çpk daha iyi olur.....çünkü barış hem çok yetenekli hemde yaşına rağmen çok tecrübeli...50 nin üzerinde milli maça çıktı bugüne kadar..

...önemli olan yetenektir...bugün pato 18 yaşında...messi 20 yaşında ...

...barış da bu yaşında trabzonsporu onlşar kadar katkı ytpacak kapasitede ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    barışı sebata göndermeseydin keşke ...çok yetenekli gençleri takımın alt yapısında geliştirmek daha yararlı oluyor....

....sebatın antreman tesislşeri iyi olmadığı için çok gelişim kaydedemiyor....ama senin alt yapında iyi bir antreman programıyla çok iyi oluyor hem değeride artıyor...

.....sezonda 7-8 maçta oynatırsan çok daha iyi oluyor bir sonraki yıl al 11 e koy
    Last edited by asimavi61 : 11.Mart.2008 at 17:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

gökdenz gtt ya başkam acıklamıs gokdenız konusunda anlastık demıs 8.7 milyon euroya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şampiyonluk kesin gibi duruyor demiştik. Olmuşsun tebrikler. Artık iyi transferler yapıp avrupada başarıyı sağlamasılısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oyuna devam edecem ama format atmam lazım cunku cok yavas makına inşallah formattan sonra oyuna devam edebılırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2008-2009

yeni sezona başladım bu sezon şampiyonlar liginde mücadele edeceğiğmiz içn dedim büyük takımlarla oynayayım ve trakımı göreyim nasıl oynuyor kalecimiz gtmek istedi ben yolamadım oda sağolsun çık güzel kalecilik yaptı hazırlık maçlarında 5maçta 22 gol yedik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bende bu maçların ardında kaleci almak çn uzun pazarlılar yaptım ama ynede adamların istediğini verdik 7.5milyon euro
    boy waterman

parayı sadece kalecye verdik o nedenle bonservis parası vererk adam alamadık ladığımız bütün oyuncular bedavaya geld bze

Last edited by Trabzonspor : 12.Mart.2008 at 14:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Uefa da yarı final oynamak büyük başarı.Transferleri de beğendim serbest olarak alabileceğin iyi adamları almışsın yeni sezonda başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Uefa da yarı final oynamak büyük başarı.Transferleri de beğendim serbest olarak alabileceğin iyi adamları almışsın yeni sezonda başarılar.
    teşekkür ederim ewet lk senede bu kadar ileriye gdeceğimi zannetmiyodum ama oldu bakalım bu sezon ne olcak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    türkiye süper kupası
    kupanın adı gbi bir maç oldu sper lig şampiyonu trabzonspor türkiye kupasını 24 yıl sonra kazanan fenerbahçe

süper lig 1.hafta
    kayseri deplasmanın zor oldüğünü blyoduk maça iy başlayan onlar oldu 21 de öne gect 89 da aurelo ile beraberliği yakaldık bu zor deplasmandan 1 puan almayı başardık

Last edited by Trabzonspor : 12.Mart.2008 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim arka arkaya 2 derbi zor Süper Kupayı almışsın lige de Galatasaray deplasmanında 1 puanla başlamak iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Her sene transfer politikan boyle olsun, parayi sadece 1-2 oyuncu icin harca, digerleri ise bedavaya alinanlar olsun. Kaleci transferin guzel, bu senede sampiyonluk bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Her sene transfer politikan boyle olsun, parayi sadece 1-2 oyuncu icin harca, digerleri ise bedavaya alinanlar olsun. Kaleci transferin guzel, bu senede sampiyonluk bekliyoruz.
    ewet ya bende boyle yapmayı pılanlıyorum aratıyorum sğzleşmesi btmek üzere olan oyuncuları iy olanları takibe alıyorum onlarda sözleşme mzalamssa ben almaya calişiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şampiyonlar lig3. ön eleme 1.maç
    bu turda rakibmiz hajduk bu turu gecersek guruplara kalacaz maça çok iyi başladık mehmetin attığı golle öne gctık sora aurelo 2 yaptı rakip br gol buldu maç böyle bter eve avantajlı döneriz dedm 90da mehmet yıldız 1 gol daha attı ve takım turdan emin ger döndü.

süper ligde 2.hafta
    süper lige bu sezon boluspor,altay ve kocelspor çıktı bu hafta bz boluyla oynadık maçı 2.1 kazanadık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    süper ligde 3.hafta
    lign 3.haftası lige yeni yükselen altayla deplasmanda oynadık maçı 3-1 kazandık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şampiyonlar ligi 3.tur eleme 2. maçı
    ilk maçta hajduku deplasmanda 3-. yenmiştik 2 maçıda 2 golle süsledk

şampiyonlar ligi gurupları

sizce guruptan çıkma ihtimali diğer takımlara bakıldığında % kaç

süper ligde 4.hafta
    ligde 4.hafta maçı fenerbahçe le avni akerde maçı 3-2 kazandık çok çekşmeli bir maç oldu

Last edited by Trabzonspor : 12.Mart.2008 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok iyi gidiosun umarım bu sene şampiyonlar liginde iyi yerlere gelirsin başarılar bi de yaser yıldızın profilini koyabilir misin

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şu ana kadar çok iyi gidiyorsun benim için TSL de şu yaptıkların hayal gibi (kıskandım)bence Ş.L. de %50 milan %25 porto %25 de sen çıkarsın rangersin şansı yok portoyu devre dışı bırakabilirsen üst tura gidersin kasan da para görür hem

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by juanov View Post
    çok iyi gidiosun umarım bu sene şampiyonlar liginde iyi yerlere gelirsin başarılar bi de yaser yıldızın profilini koyabilir misin
    teşekkürler nşallah şm iyi işler yapcam.

yaser

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Şu ana kadar çok iyi gidiyorsun benim için TSL de şu yaptıkların hayal gibi (kıskandım)bence Ş.L. de %50 milan %25 porto %25 de sen çıkarsın rangersin şansı yok portoyu devre dışı bırakabilirsen üst tura gidersin kasan da para görür hem
    ewet ya dediğin gbi ş l sayesindeklup para gördü biraz
    Last edited by Trabzonspor : 13.Mart.2008 at 13:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Tebrik ederim. Hem şampiyonluk hem uefadaki başarın için. Transferler de çok iyi olmuş.

Bu sene bence Şampiyonlar Ligi Grupta 3. olup, UEFA'a da final oynarsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Tebrik ederim. Hem şampiyonluk hem uefadaki başarın için. Transferler de çok iyi olmuş.

Bu sene bence Şampiyonlar Ligi Grupta 3. olup, UEFA'a da final oynarsın...
    teşekkür ederim ama ben 3. değil lider olmak ve ş.l yoluma devam etmek istiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    süper lig 5.hafta
    ligde 5. hafta maçlarında deplasmanda oftaşla oynadık maçı 2.0lık skorla kazandıık

süper ligde 6.hafta
    ligde 6. haftada avni akerde ankaragücü ile oynadık üstün oynadığımız maçı 2-0 kazandık

şampiyonlar ligi gurup D
    şampiyonlar lignde ilk maçımız porto ile maçta onlar üstünde ancak üstün olan değl golü atan kazanıyor bu maçtada rakp kaleye az gitmemize rağmen 1 gol bulduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık

süper lig 7.hafta
    süper ligde yednci haftada karadeniz derbsinde rizeyi mehmet in attığı 1 golle yenmeyi başardık

süper ligde 8. hafta
    ligde 8. hafta avni akerde b.beledyesporla oynadık ilk yarıyı önde kapadık rakip daha sonra beraberliği yakaladı ama erdinç son sözü söyledi ve maçı 2.1 lik skorla kazandık

ş.l gurup D

s.l d gurubunda 2. maça avn akerde rangers ile çıktık çok iyi oynadığımız maçı bleğimzin hakkıyla kazandık

Last edited by Trabzonspor : 13.Mart.2008 at 14:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim valla ligde muhteşemsin ŞL yede süper başlamışsın 2 de 2 yapmak güzel tekrar tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şampiyonlar ligindeki başlangıçla Uefa'da aldığın başarının tesadüf olmadığını gösterdin. Umarım gruptan çıkarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şampiyonlar ligindeki başlangıçla Uefa'da aldığın başarının tesadüf olmadığını gösterdin. Umarım gruptan çıkarsın.

teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yunus sanada teşekkür ederim yorumların için

süper lig 9.hafta
    süper ligde 9. haftada sivas deplasmanına gttik zor br deplasman olacağını düşünmüştüm ve futbolcuları bu düşünceyle maça hazırladım formda olmamız bze cok şeyler kattı ve bunun sonunnda rakbe 1 şut şansı verdik ve maçı 2-0 kazandık

türkiye kupası gurupları

süper lig 10.hafta
    ligde 10. hafta avni akerde bursa ile oynadık istatistiklerdede görüldüğü gibi rakibe şut çektirmedik ama ne hkmetse bzde gol atmadık ama olsun bursa da iyi takım 1 puan kotu değil

s.l gurup D
    gurupta 3. maçımız italyan devi milan.maça en azından bir beraberlik umuduyla cıktık ilk yarıyı gol yemeden kapattık 2. yarı 1 gol yedik bende dedım yaser i alayım maç deneymi artsın avrupada oda gırdı bırde gol attı

Last edited by Trabzonspor : 13.Mart.2008 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun ŞL de sadece potoyu değil milanı da egale edeceksin heralde. Taktiğinin sslerini eklermisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun ŞL de sadece potoyu değil milanı da egale edeceksin heralde. Taktiğinin sslerini eklermisin?
    ş.l büyük maçlarda total domınasyonu kullanıyorum bırde kendı yaptıgım taktık var onu kullanıom lıgde felan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dsüper lig 11.hafta
    manisaspor la avni akerde oynadık cok üstün bir futbol sergiledk ve maçı 3-1 kazandık

türkiye kupası
    türkiye kupasında gurupta ilk maçta sivasla oynadık maçı 3.0 kazandık

süper lig 12. hafta
    12. haftada istanbul inönü stadında beşiktaşın konuğu olduk maçta uzun süre üstün oynadık skor olarakda üstün oynadık ama maç berabere bit

şampiyonlar ligi gurup D
    S.L D gurubundaki 4. maçımızda 1-1 berabere kaldığımız milanla avn akerde kendi seyrcimiz önünde oynadık iç saha avantajı le maçı kazamayı başardık ve bbu bizim kulup tarıhınde kazanılan büyük başarılardan

Last edited by Trabzonspor : 13.Mart.2008 at 17:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim artık lige yorum yapmaya gerek yok sadece ŞLde süpersin tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha ne diim, benim yasiyamadigim herseyi yasamisin Helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim artık lige yorum yapmaya gerek yok sadece ŞLde süpersin tebrikler.

teşekkür ederm olsun ya ligde br maraton onuda kaybedebılrım rakipler güçlü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Daha ne diim, benim yasiyamadigim herseyi yasamisin Helal olsun
    yok dostum ya daha ligde şampiyonluktan başka başarı yakalayamdık ki ben uefada yarı fınali başarı olarak görmüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    süper lig 13. hafta
    bu haftada ankarasporla avni akerde oynadık maçı 1-0 kazandık

süper ligde 14. hafta
    14. haftada deplasmanda başa baş gecen maçta gençlerbiriğini 3-1 mağlup ettik

s.l 5. maç
    s.l 5. maçta içerde porto ile oynadık.rakip enüz maçın basında öne gecti ama beraberliği yakaldık maç 1-1 bitti

süper ligde 15. hafta
    nu hafta konyasporla avni akerde bariz üstün bir maç oynadık ve 3 puanı 3 golle aldık

ş.l son maç
    rangerse konuk olduk bukadar iyi gidşn ardına burda aldıgımız agır yenılgı butun morallerı bozdu maçı 3-0 kaybettik aslında iy de oyun sergıledık son vuruslardakı becerıksızlık bızı bitren faktör oldu

Last edited by Trabzonspor : 14.Mart.2008 at 15:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim gruptan lider olarak çıkman çok güzel lig harika.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri