Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 54.84%
  • Kayserispor

7 22.58%
  • Berabere

7 22.58%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 72 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Galatasaray - Kayserispor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bugün ilk yarı ks çok kötü bir oyun sergiledi ikinci yarı biraz daha etkili olsada yinede çok kötüydü topuz hiçbirşey yapamadı ikinci yarıda budluğumuz net pozisyonları değerlendirsek maç berabere bitebilridi sağlık olsun yine 5. sıraya demir attık türkiye kupasını alırsak o bize yeter bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.2.yarının en formda ekibini çok zorlanmadan 2-0 yendiler.Maç öncesinde arkadaşlar rahat galibiyet alır dediğinde Kayseri gibi bir takıma karşı rahat galibiyetin zor olacağını söylemiştim.Kayseri bugün beni yanılttı.Üst sıralar için daha hevesli bir oyun beklliyordum onlardan ama olmadı.

Aslında Galatasaray'da bugün öyle ahım şahım bir oyun ortaya koymadı bence.Sabri'nin müthiş golü ile öne geçtiler.Sabri genelde böyle topları dağlara taşlara vururdu ama bu sefer çok iyi vurdu ve gol oldu.Kalecinin o topu çıkarması zordu.Geçen hafta bize karşı iyi oynamamıştı.Moral olmuştur.Üstüne Galatasaray 2.golüde bulunca rahatladı.2.yarı Kayseri gol bulamayınca maç böyle bitti.Tekrar tebrikler.Bu maçta yaşanacak bir puan kaybı şampiyonluk yolunda derin yaralar açabilirdi.Önemli bir galibiyet..

@Disco

Burak abi ben eleştiriye açık bir insanım.Söylediklerinden gram rahatsızlık duymadım.Hakkımdaki düşüncelerini çok iyi anlatmışsın.Lakin benim sözlerimin hala arkasındayım.Gs bu maçı zorlanmadan kazanmış olsa bile..

Bir maç öncesinde yorum yapılacaksa bu son zamanlardaki form durumuna,takımın moraline,sakatlık durumuna bakılarak yapılır.Geçen sene 2 takımın arasında yaptıkları maçlara bakılarak yapılmaz diye düşünüyorum.Mesela geçen sene biz Rize karşısında bu kadar zorlanmamıştık.Ama bu sene zorlanıyoruz.He Galatasaray son sezonlarda böyle diyebilirsin.Kayseri'de hoca değişikliği oldu.Galatasaray'da kadro değişikliği oldu.Galatasaray son haftalarda çok moral bozucu mağlubiyetler aldı.Arada Fenerbahçe galibiyeti olmasa belki durumlar şu an farklı olabilirdi.Kayseri'de son dönemde çok formdaydı.Bende bundan dolayı geçmiş sezonlara bakıp bu maça yorum yapmanın yanlış olduğunu düşündüm ve yanıldım.Belkide Kayseri'li oyuncular gerçekten mental olarak Ali Sami'yendeki maçlara konsantre olamıyorlar.Ya da bugün Sabri'nin o müthiş golü olmasa son dakikaya kadar direneceklerdi.Futbol bu.Adama bikinide giydirir,jartiyerde..

Ayrıca istediğiniz kadar alıntı yapıp noldu diye hesap sorabilirsiniz.Sorun değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Kimse heveslenmesin"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi. Polat, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonluk potasında 4 takımın olduğunu belirterek, ''Bu sene şampiyonluk kupasını Galatasaray kaldıracak. Kimse heveslenmesin'' dedi.

Adnan Polat, ligin ikinci yarısının çok iyi futbol oynayan takımı olan Kayserispor ile bugün mücadele ettiklerini ifade ederek, ''2-0 net bir galibiyet ile 3 puan aldık. Yarış kafa kafaya sürüyor. Biz bu yarışı sonuna kadar kovalayacağız'' derken, lig lideri Beşiktaş'ın şansının yaver gittiğini vurgulayarak, ''Ama bakalım ne kadar sürecek'' diye konuştu.

Galatasaray'ın ilk golünü atan Sabri ise attığı golden dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, golden sonra Hakan Şükür'e koşmasıyla ilgili soruyu, ''Hakan Şükür takımın her şeyi. Çok iyi bir insan. Tüm takım onu seviyor. Ben de seviyorum. Benim için ayrı bir yeri var. O yüzden golden sonra ona gitmek istedim. Güzel bir mutluluk oldu benim için'' diye yanıtladı.

Son haftalardaki performansıyla teknik direktör Feldkamp'ın ve Galatasaray camiasının beğenisini kazanan savunma oyuncusu Servet de sakatlıklarına rağmen fedakarlık yaptığı için özellikle Feldkamp'ın övgüde bulunduğunu düşündüğünü ifade ederek, ''Başkası bu şekilde sahaya çıkamaz. Ben antrenmanlara ve maçlara çıkıyorum'' dedi.

Kayserispor karşısında başarılı bir performans sergileyen kaleci Aykut, uzun zamandır Galatasaray'da olduğunu vurgulayarak, ''Burada 4 sezon oldu. Yerli kalecilere daha fazla şans verilmeli. En son Fenerbahçeli Volkan'ın performansını gördünüz. Takımı üst tura çıkardı'' diye konuştu.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sayın Adnan Polat geçen haftada lider biz olacaz diyordunuz,kimse heveslenmesin diyordunuz.Sonuç? Millet takmış bizim şansımıza..O zaman bugün sabri'nin golüde şanstı.Top şansa önüne düştü vurdu gol oldu.Ümit Karan'ın golüde şanstı.Yine şansına top önüne düştü gol oldu.Golün şans olma kritelerleri dakikasına mı bakıyor? Gs bu sezon kaç kere son dakikalarda gol buldu ona bakınız.Ya da şampiyon olduğu sezon.Böyle konuşmakla eline ne geçti Adnan Polat'ın? Biraz dikkatli olmak lazım.Rakibe saygı duymak lazım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yahu Şemsi adam bişey dememişki. Sadece takımına sonuna kadar güvendiğini göstermiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Lincoln bügün Galatasaray'i galibiyete tasiyan isim olacak. Mac 2-0 bitebilir.
    Skor tahminin yine tuttu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ayrıca istediğiniz kadar alıntı yapıp noldu diye hesap sorabilirsiniz.Sorun değil..
    Başkasını bilmem ama ben o anlamda alıntı yapmadım. Daha önce Beşiktaş-Galatasaray başlığında bir arkadaşımız; Galatasaray bu maçı alırsa %80 şampiyon olur demişti.

Sende ligin bitmesine bir hafta mı kaldı demiştim.

O zamanda aklımdan bu bir öngörüdür diye geçirip birşey yazmamıştım. Şimdi tekrar görünce belirtmek istedim.

Mesela Hakan Şükür'ün gol attığı Fenerbahçe maçlarını kaybetmiyoruz. O gol atınca belkide bu psikoloji sayesinde kazanıyoruz.

Bakıyosun Beşiktaş'ın Rize'ye şansı tutmuyor. Hatta kupa maçında yorumumda vardı. Bu takım herkesten 5 yiyor ama Beşiktaş'a karşı şansı var kazanırsa bu anlamda kazanır dedim. Rize Bjk'yi eledi.

Fenerliler her Galatasaray maçına izlemeyelim nede olsa kazanıyoruz diyorlar.

Kısaca bu tarz şeylerin gerçektende bir uğuru var ve en zor dönemde bile takımların imdadına yetişiyor.

Son olarak kötü niyetle birşey yazmadım zaten lafı başka anlamlarda anlayıp sorun çıkarmayacağını bildiğim içinde eleştireyim dedim. Bu açıdan da teşekkürler.

Galatasaray rahat kazandı bugün. Belki çok pozisyon bulmadı ama isteyen taraftı. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Kayseri'nin atağı sonucu topun ilk kez Aykut'a gelmesi dk. 67'de gerçekleşti. Daha sonra 70'te İglesias'ın yere sektirerek vurduğu kafa topu var. Maç 2-0 olmasaydı Galatasaray rölantiye alıp bu pozisyonları verirmiydi orasıda tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aykut maçtan sonra verdiği röportajda; Mehmet Topal mükemmel oynadı, sakatlanmasına rağmen maçtan çıkmadı aslan gibiydi dedi.Ben bu maçta övgüyü hakedecek birşey yapmadım konuşulması gereken kişi Mehmet Topaldır dedi

Muhabir de şaşırdı

Maç skoru farklı olsa oyun baska olurdu..2-0 yapınca takım yaslandı beklemeye basladı..Son 10 dakika'ya kadar Aykuta top gelmedi..Mehmet sakatlandı takımda oyundan düsdü..Kayseri 2 pozisyon buldu.Aykutta cıkardı.bu kadar basit.Maç geneline baktıgımızda kayseri bosa pas yaptı..Hakan ünsalında dedigi gibi show maçında sandılar kendilerini

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yine konuşmasının devamında Ümit Karan'ı övdü. Bu kadar zamandır beraber oynuyoruz. Böyle koştuğunu görmedim dedi. Tabi Servet'ide boş geçmedi.

Kısaca gösterdiği performansın yanında mütevazi tavrıda Aykut'u gözümüzde daha da büyüttü.

Ayrıca hala ısrar ediyorum. Lig tv spikerlerine karşıyım. İkinci yarı boyunca Mehmet Topal'a sürekli Lincoln dedi. Öztürk Pekin çok hata yapıyor. Birisi uyarma ihtiyacı hissetmiyor mu acaba. Frikik oluyor korneri atıyo diyo vs. Komik yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Burak abi o cümleyi sana karşı sarfetmediydim.Maçtan önce yaptığım yorumlar eminimki bir çok Gs'linin hoşuna gitmemiştir.Bu yüzden içlerinde kalmasın dedim.

Gökay abi tamam takımına sonuna kadar güvensin ama rakibi küçümseyerek değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün stattaydım çok eğlendik Galatasarayın yüzüncü yıl tezahuratının sadece OooOoO lu kısmını söyleyip bi biz bi yeni açık süper şov yaptık

Maça gelince çok güzel oynadık nonda güzel oynuyordu ama neden çıkardı anlamadım . Top kapmalarımız çok güzeldi. Servet ve aykut maçın yıldızıydı Lincoln kendini göstermek için birşeyler yapmak istedi ama yapamadı belkide sade oynasa daha güzel oynar.

Mehmet Topal maç da sakatlanmış aykutla maç esnasında konuşmuşlar ve Mehmet Topal sizi yanlız bırakmıyacağım diyip devam etmiş oynamaya İşte takım ruhu böyle olmalı !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

klasik bir kayseri maçıydı yorulmadan gol atıyoruz biz bu adamlara ASY de. maç öncesi çok rahattım oyuncular bjk maçından daha fazla ciddiye aldılar kayseriyi ve kazanacaklarından emindiler ve bu özgüven maçı aldırdı. fener maçına kadar fikstürümüz kolay puan kaybı yapmadan gideceğimize inanıyorum ve hem kupa hem ligi alıcaz inşallah. bjk çabuk gaza geldi ve havalandı kendi kendilerini yakacaklar 2 hafta lider kaldılar diye hemen şampiyon ilan ettiler kendilerini 1 hafta içinde liderlikten 4. olabilirler. bunu unutmamaları lazım..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri