alexxxxxxx de souzaaaaaaa...... walla semih can simidi gibi işini yapıo çıkıo.....semih 10dk da 2 gol...kezman 93 dk 2 gol.....bari çift forwet başlada başta bitir şu işi ama yine de I LOVE YOU ZİCO.....![]()
Konyaspor
Fenerbahçe
Berabere
alexxxxxxx de souzaaaaaaa...... walla semih can simidi gibi işini yapıo çıkıo.....semih 10dk da 2 gol...kezman 93 dk 2 gol.....bari çift forwet başlada başta bitir şu işi ama yine de I LOVE YOU ZİCO.....![]()
Önce ben söyledim sonra Rıdvan da aynı şeyleri söyleyince şaşırdım. Rıdvan burada okumuş sonra programa çıktı söyledi galiba.![]()
Alex asist yapmadı bugün ama 2. ve 3. golün kilit pasını vermişti, atağa şekil veren oyuncuydu. Rıdvan'ın da dediği gibi bakalım bu galibiyet bize ilerisi için Zico adına çok şey kazandıracak mı?
"YÜCE ATATÜRK"
Genis Özetde gördümki masallah Konya'nin kalecisi( galiba oguzhan'di) Semihin ve Kezmanin 2.gölünde hataliydi, daha iyi bir kaleci o sutlari kolayca cikartabilirdi.
Macin adami yine Alex'di. macin icindede güzel hareketler yapti.
Tipik Semih goLLeri ve Kezmanın son haftaLarda ki süper formu iLe Fenerbahçe yoLuna devam ediyor.
ÖzeLLikLe çok eLeştiriLen Deivid ve Kezmanın takımın ikinci yarı da ki yükünü çeken ikiLi oLması da bizim artık oyuncuLara biraz daha farkLı bakmamızı biraz sabırLı oLmamızı gösterir herhaLde.
Yarış kızıştı bakaLım Kim kazanıcak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Golü yedikten sonra toparlandık,ve güzel oyunumuzla kazanmasını bildik.
Takım olarak çok formdayız.Alex yine çok iyiydi.Semih yine klasını konuşturdu.Girdi 2 gol attı çıktıSakatlığı ciddi değildir umarım.Bir iki gol de Kezman'dan geldi.Herhalde Zico'nun yaşadığı en tatlı sıkıntıdır Semih'i mi Kezman'ı mı oynatacağına karar vermesi.
Alex gibi dünyada dört sezonda ligde yüzden fazla asist ve gene yüzden fazla gol atan oyuncu olabilir; ama kendisine asist yapan oyuncu sanırım Alex'tir. Keşke o pozisyon gol olsaydı da Alex tarihe geçseydi. O pozisyon gol olsaydı Alex hem asist hem de gol yazılırdı.
Aynen Batuhan az önce tekrar tekrar izledim adam resmen hemde tamamen bilerek kendine asist yapıyor, hani bazıları gibi top orama burama çarpıp önümde kalsında değil.! iki oyuncuyu resmen domine edip asist..
İnanılmaz.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
BJK, GS hariç isteyipte fark atamayacağı takım yok bence Fenerbahçe'nin...
Zico bu maçı gördükten sonra artık Tsl'de zorluk derecesi düşük maçlarda artık 2 forvet ile çıkmanın zamanının geldiğini anlamıştır.Takım tam olarak onun sistemine alıştı artık.Çift forvetli düzene geçmesi onun sistemine zarar vermez aksine Fenerbahçe'ye yarar sağlar.
Kezman içinde bir şeyler söylemek istiyorum.Sezon başında forumda en çok eleştiren kişilerden birisiydim belkide.Onun artık eski Kezman olmadığını ve Fenerbahçe'nin onu göndermesi gerektiğini düşünüyordum.Bazı Fenerbahçe'li arkadaşlarda katılıyordu ama genelde Kezman'ın kariyerinden örnekler verip Kezman'ın gerçek kimliğine ulaşması halinde takıma katkı göstereceğini söylüyorardı.Sakatlandıktan sonra Kezman toparlandı ve o eski günlerindeki gibi golleriyle takıma katkı sağlıyor..Tebrikler Kezman..
So what?
Saike