2012deyim.. dahada bırakmayı düşünmüyorum![]()
Herkese İnat Geliyoruz..
Göztepe..
Galatasaray İle 2011 Sezonuna Kadar Gelebildim Son 2011 De Uefa Kupasını Alıp İstifa Ettim Teklif Gelmeyince Sıkıldım Kapattım. Bütün Sene Ligi Aldım 2011 E Kadar.. 2 De Türkiye Kupası 2 De Türkiye Süper Kupası..
Bende en fazla 2017'deydim. Dur aklıma gelmişken devam edeyim o oyuna
Biz deplasmanlara ışınlanarak gidiyoruz. Her kulübün binasının önünde ışın odaları var. Tüm herkes odaya giriyorlar ve gideceğimiz takımın ışın odasına 1 saniyede gidiyoruz. Geçen bi futbolcum geç geldi odaya ceza kestim. Her zaman böyle yapıyo![]()
ben 2013 teyim normalde hemen sıkılıp kapatırdım ama bu sefer kapatmadım ankaragücünü türkiyenin en zengin klübü yaptım ama şampiyon olamadım genelde 2. oluyorum fenerbahçe şampiyon oluyor hep diğer büyükler çöktü
en son 2011 e kadar geldim. fm 2005 te 2042 yapmıstım ama artık oynayamıorm sıkılıorm hemen
3 ay sonra West Ham ile 2015 giricem.
Bende 2011'de Trabzondayım şuan
2014 Yılındayım kariyerime brezilya 2. lig takımlarından ipatinga ile başladım ilk sezonumda 1. lige yükseldim. sezonun yarısında istifa ettim.Kamerun milli takımının başına geçtim 1 afrika 1 de Dünya kupası kazandım istifa edip Trabzon spora geçtim Trabzonda yarım sezonumda Chelsea geldi.Şu anda Chelsea da 3. sezonum.
Benim kariyerimde böyle işte hızlı bir yükseliş yaşadım![]()
2014 Yılındayım kariyerime brezilya 2. lig takımlarından ipatinga ile başladım ilk sezonumda 1. lige yükseldim. sezonun yarısında istifa ettim.Kamerun milli takımının başına geçtim 1 afrika 1 de Dünya kupası kazandım istifa edip Trabzon spora geçtim Trabzonda yarım sezonumda Chelsea geldi.Şu anda Chelsea da 3. sezonum.
Benim kariyerimde böyle işte hızlı bir yükseliş yaşadım![]()
2017 deyim ama artık bütün tanıdık futbolcular emekli olmaya başlıyınca sıkıldım
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
2010 yılındayım. PSV ile oynuyorum...
Henüz 3. sezonda olmama rağmen oyun sürem 3 gün.
Çok mu yavaş oynuyorum?![]()
3 gün derken, aylardır oynuyorum, oyundaki bağımlılık derecesinin falan yazdığı yerde oyun sürem 3 gün.
Bağımlılık derecem 'iç çamaşırlarını yıkarken ters çevir.'
![]()
ben Arsenal ile 2014 yılındayım. Şunu söylim 2008 yılındaki oyunculardan daha iyi oyuncular çıkıyor.![]()
Southport ile 2010 yılındayım
Beyler 2018'e girecem ama dediğiniz gibi abartılı futbolcular çıkıyor. En kötü takımlarda bile profili hep masmavi hiç gri renkte değil. en az 14-15'ten başlıyor genç futbolcuların profilleri. Abartılı oyuncular.
ben şu anda arsenal'le 2010-2011 sezonunda olmam lazım. oyunu evde oynamadığım için çok yavaş ilerliyom. ama zevkini çıkarta çıkarta ilerliyom![]()
ben 2017-18 sezonundayım
Feneri Almıştım ama bıraktım SAN MARİNOYA GİTTİM onla avrupa şampiyonasında gruplardan çıktım son 16 da elendim
ss yi koycam yakında
2014 yılındayım
resminiz gösükmüyor tekrar koyarsanız seviniriz.
Last edited by El Barto : 15.Temmuz.2008 at 13:20
2022 yılındayım adıymansporla başladım galatasaraya şl yi kazandırdım türkiyeyi dünya şampiyonu yaptım daha sonra lyonun başına geçtim 2 yıldır ordayım !
Oyunda iyi bir sistem kurulunca başarıı kaçınılmaz oluyor.
evet özellikle regen oyuncuların çıkması için bile oyunda ilerlemek gerekiyor daha iyi oyuncuları daha ucuz fiyata alıp dünyanın parasına satabiliyorsunuz
Evet daha finans anlamındada inanılmaz gelişiyosun..
2013 senesindeyim..rekorum 2015..
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
ben 2019 a geldim ankaragücünü dünyanın en zengin klübü yaptım bir uefa ve bir şampiyonlar ligi finali oynadım ama kupayı alamadım
Bu güne kadar bu oyunda 7 sezondan fazla oynamadım ama bu kez kararlıyım bir aksilik olmazsa 10. yılı devirmek istiyorum. Gerçi şu anda 2009'dayım ama.. Belki sıkılmadan daha ileri gidebilirim.
Kısmat olursa bende 2020 ye gelecem hayırsı bakalım![]()
2010'daydım save bozuLdu:s
oyununda iLerLeyen arkadaşLara bir sorum oLacak "wonderkid" oLan TÜRK oyuncu oLdumu ?