la ne ilginç bi lig okan-r.carlos kafa golü atıyor ya
GS 2.yarı atar bir tane kazanır...
Galatasaray
Denizlispor
Berabere
la ne ilginç bi lig okan-r.carlos kafa golü atıyor ya
GS 2.yarı atar bir tane kazanır...
Okan hayatinda ilk defa kafa golü atmiyor ki. (:
Gencliginde de böyle golleri atardi![]()
Gs kazanır gibi duruyor. Daha iyiler.
Fakat kafama takılan birşey var. Yusuf'a çıkan sarı kart neden Arda ve Ümit'e hiç çıkmadı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Taraftarlarımızın biraz daha sahneye çıkmaları lazım onların desteğine 2.yarı daha çok ihtiyacımız var.Hakan da takımı daha iyi motive etmeli.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
feldkamp olsa okan zor oynardı sanırsam...![]()
Okan Kafa goLLerine aLışık Euro 2000 de de itaLya ya sanırım attığı bi kafa goLü vardı![]()
İkinci yarı başLadı pek tempo var denemez maçta...
Kratochvil'in topuğu çıkmış ilk defa duydum bunu geçmiş olsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah Hakan ah böyle maçlarda bali kaçırma Ahmet Akcan sok Nonda'yı.
Last edited by yunusgs : 23.Mart.2008 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu arada bir zorunlu değişiklik daha Denizli'den .
Böyle oynamaya devam edersek şampiyonluk hayal.
GS kıpırdanmaya başLadı baya..DenizLi diren biraz daha..!! SakatLıkLar kötü oLdu denizLi için..
Bir gol daha gelsin artık ya. Bastırın aslanlar.
Tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacağız. Ama hiç umudum yok.
Last edited by IcedEarth : 23.Mart.2008 at 21:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arda cıktı rahatLamadım desem yaLan oLurAma Nonda girdi karamboLLerde noLur biLinmez..
Arkadaş bu Hamidou da bizle oynadığı her maçta süper oynuyor ya![]()
Aykut,Emre,Servet,Volkan,Sabri,Barış,M.Topal,Okan, Arda, H.Şükür,Ü.Karan
Şu kadro şampiyonluğa oynayabilecek bir kadromu .. Galatasaray bu maçı kazansa bile şampiyonluk çok zor çok..
83' Skor 1-1
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool! Servet attı. 11 Aslan'ın en mücadelecisi attı golünü. Galatasaray sadece Denizli'yi değil, şanssızlığını da yeniyor.
Gol be Gol 2-1 oldu.Aslanım Servet.Maç biter böyle.
İte kaka attı yine ya Allah'ım ya şansa bak...![]()
Anladığım kadarıyla şansa bir gol olmuş![]()
Koçum servet koçum be ! Macı izlemeyi kapattım umudu kestim sporx e bi baktım gol olmuşHelal olsun servet zaten santrafor oynuyordu
![]()
Servet işte adamım. Adam karizmasıyla böyle maç kazandırır takıma.![]()
I'm back...
Denizlispor kalecisi o hatayı yapmasaydı bu maç berabere biterdi
Yazık oldu![]()
İşte be tebrikler Aslanlarımıza şanslı da olsak golleri beklenmedik isimler de atsa maçı aldık artık Feldkamp'ın başımızda olmasını ve rahat galibiyetler almayı istiyoruz.
Galatasaray ikinci yarı resmen tek kale oynadı.Maç Galatasaray'ın hakkıydı.Servet'i özel olarak tebrik ediyorum.Çok güzel bir mücadele örneği gösterdi.Galatasaray'ın başarılarının devam etmesi dileğiyle.
Saçma bir gol. Gs çok atak yaptı ama tamamı içi boş şişirme ataklarıydı. Denizli ise yenilmeye oynadı desem yeridir.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
son söz servetindir.
Şans yine Galtasaray'ın yanında
KaLeciLik Nankör mesLek Hamiodu o kadar iyi oynadı direndi goLde oLmucak işLer yaptı yaktı takımı...
Maçın hakkı berabrLikti Gs yükLendi ama düzgün oLgun geLiştirdiği atakLar yoktu hep şişire şişire oynadı..Servet biLe Santrafora geçti kaç forvete döndü Forvet sayısı arttırmakLa maç kazanıLmaz asLnda ama işte bu maçta Şans gs nin yanındaydı..
Gs iLk yarı goLü yiyine kadarda yedikten sonrada çok kötüydü ikinci yarıda çok kötü başLadı denizLi daha etkiLi görünüyodu başLarda ama 60 dan sonra şişrmeLer başLadı denizLi iyice kapandı denizLi'Nin 2 oyuncusu sakatLanarak çıkmak zorunda kaLdı buda zaten kısıtLı kadroLarı oLan takımın pLanı çok etkiLedi bence..
Sonuc olarak 3 puanı Gs aLdı tebrik etmek lazım bu maç berabere bitse çok güzel oLacaktı asLnda ya neyse
nasıl şansdır anlamadım, denizlinin bir tane pozizyonu yokk tek oyuyoruz ve şans oluyor
2. yarı tek kale oynuyorduk ve gol geldi. Tebrikler Cimbom um. Tebrikler Servet ! Çok pozisyon kacırdık ve en sonunda gol geldi.
Servet in yanında Arda da cok mücadele etti, koştu , bastı . 3 puanı aldık, mutluyuz !
.
.
.
Last edited by Sekopej : 23.Mart.2008 at 22:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)