Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

13 50.00%
  • Beşiktaş

8 30.77%
  • Berabere

5 19.23%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 179 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | İstanbul BŞB - Beşiktaş

Helal olsun valla Ibbye.Mükemmel oynuyorlar.Maci kazanacaklar insAllah.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Helal Olsun İBB'ye maçı bir kaza olmazsa kazandılar artık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tebrikler İBB 3 puanı aldılar.Şampiyonluk daha da kızışacak bundan sonra.
    Last edited by yunusgs : 22.Mart.2008 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mac bitti.
    IBB 2-1 Bjk

Bence Besiktas cok büyük avantaj kaybetti.Haftaya Fb macinda puan kaybedecekler büyük ihtimal,sonra Sivas maclari var.Ligi 4.sirada bile bitirebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yanlış bir karar sonucu 10 kişi kaldık.

2.yarıyı izlemedim.

Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya işte biz geçen hafta bazı şeyleri savunurken boşuna konuşmuyorduk heralde. Bu kadar havaya girmeyin , kendinizi dev aynasında görmeyin diyorduk ama nafile.. Deplasman bile değildi bu maç .. Neyse umarım bu skor Beşiktaş'lı arkadaşları Ligde kalan son 7 maç için girdikleri hayal dünyasından çıkartıp gerçeklerle yüzleştirir.

+ Abdullah Avcı çok iyi bir teknik adam . Keşke şu İbrahim Akın'ı biz alsaydık. Beşiktaş kendi silahıyla vuruldu. Yazık oldu.

Çok güzel oldu çok! Haftayada BJK-FB ikilisinden biri puan kaybedicek yada ikiside . Yarın kazanırsak çok büyük avantaj etmiş olucağız . Neco ve İbo'ya teşekkürlerimi sunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maç sonunda Beşiktaş şampiyonluk şansını yüzde %85 kaybetti.İ.B.B'yi tebrik ediyorum.Haftaya BoBo'suz ne yapıcak Beşiktaş merak ediyorum..O maçta da puan kaybederlerse şampiyonluk şansları biter kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel oldu aslında Beşiktaş'ın en önemli rakibi(belkide) kazanmışken kesin kazanması gerekiyordu kaybettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İstanbul Büyükşehir Belediyespor sonuna kadar hak ettigi bir maçı kazanmış oldu..son toplarda biraz daha dikkat etseler skor daha farklı olabilirdi..tebrikler İBB..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık fikstür avantajı da bizde bu puan kaybıyla şampiyonluk yolundaki şansımız arttı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sonuç Galatasaray ve Fenerbahçe için çok güzel oldu. Haftaya BJK'yi yenersek büyük ölçüde şampiyonluk iddiaları kalmayacak.

Maçın sadece ikinci yarısını izledim ve ona göre yorum yapıyorum. İzlediğim 45 dakika boyunca İBB gerçekten çok iyi müdahale etti. İleri uçtaki elemanları biraz daha becerikli olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi. Hele İbrahim Akın'ın ceza sahasından ayaklarının birbirine dolaşıp kaçırdığı pozisyon da Hem Fenerbahçeli hemde bir izleyici olarak çok sinirlenmiştim

I.B.B haketmisti gercekten.Necati ve Akin cok kacirdilar ama galibiyet gollerini de atan isimler onlar oldular

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Korktugum başıma geldi.

Tebrikler Belediye.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir kol itmek için o kadar gerilmez, gerilse bile yumruk halinde adam itilmez muratcım. Karar bence doğru.
    BJK hiç haketmedi maçı. 10 kişi kalıp zaten oyundan iyice düştüler. İBB hakettiği bir galibiyet aldı ki çok net pozisyonları var.
    Tribünler ise her zamanki gibi karışık bjk'de. yine kötü görüntüler vardı tribünlerde. Ayrıca stad dolu olmasına rağmen destek pek iyi değildi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada yanlış anlaşılmasın stad doluydu derken ben ön tribünden bahsetmiştim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler İBB haketti ve kazandı ! Bizim için de iyi oldu. İnşAllah yarın kazanıp emaneti geri alacagız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Belediye

Hala hakeme sığınanlar var ne diyeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçı kaybetmenin yanında haftaya oynayacağımız derbi içinde Bobo'yu kaybettik.Birden rüzgar tersine esmeye başladı. Olası bir Fenerbahçe maçında yaşanacak puan kaybı sonrasında ligi 4. bitirebiliriz gibi geliyor. Artık bu maçı kaybettik. Ancak haftaya Fenerbahçe karşısında bu oyunu oynarsak mağlubiyet kaçınılmaz olur. Bir an önce takımın kendine gelmesi lazım.

Nesil
    2006

Ertuğrul Sağlam, kırmızı kart olduğunu belirtti.

Sivas kazanır, G.Saray'da puan alırsa, Beşiktaş lider girdiği haftayı dördüncü olarak tamamlayacak ve bir anda tepetaklak olacak.

Nesil
    2006

Belediye geçen hafta lig sonuncusu Kasımpaşa'ya yenilirken, bu hafta lideri yenmeyi başardı. İstikrarsız bir ligimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bişey daha ekliyeyim Bobo yumruk falan atmadı.4 maç gibi cezalar bekleyenler boşuna ümitlenmesin.Kendisine sarılan rakibini sert bir şekilde itti.Ekrem çok iyi kurdu olayı.Zorla attırdı Bobo'yu yani kırmızı doğru karar ama ceza 1 maç bilemedin 2 maç olur, olmalı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem biraz sinirlerine hakim ol.Benim başıma geldi sana gelmesin

Belediye haketti şampiyonluk için çok büyük şans.

o yumruk k.k dı doğru kararda... Ordaki İ.B.B li kucaklamıştı BoBo'yu yani tahrik hat safada BoBo adım atamıyodu böyle bir hareket dünyada yok...

İ.B.B iyi bir takım 50 dk de 10 kişi oynamak kolay değil BoBo atılmasaydı kazanırdık...

Sağlık olsun bu Cisse,İ.Toroman gibi 2as oyuncumuzda yoktu anca bu kadar oluyor...
    Last edited by EreN : 23.Mart.2008 at 00:56

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Necati kaçırdı,kaçırdı attı..Bu arada belediye Ekrem'i durdurmayı basardı

Ertugrul saglam çok hatalar yaptı..Bobo'yu oynatıcam diye Nobre-Holosko uyumunu bozdu..

Beşiktasda As oyuncudan ziyade, savunma agırlıklı oyuncu yoktu..Ne bilim bir ragıp olsaydı iyi olurdu..

Gelecek hafta bana göre ligin kader maçı oynanacak..Umarım hakem hatası olmaz..Şimdi bütün gözler Galatasaray maçına cevrildi..

Bobo haklı veya haksız olabilir..Hakem'e yaptıgı davranısdan dolayı cezası artar diyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Emrah abi=> Ertuğrul Sağlam sırf Bobo'yu oynatmak için bozmadı Nobre-Holosko ikilisini.Takımda ön libero oynayabilcek üç kişi de kadroda olmayınca Serdar'ı ön liberoya çekti.Dolayısıyla Holosko sağa Bobo ileri uca geçti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    o yumruk k.k dı doğru kararda... Ordaki İ.B.B li malukat kucaklamıştı BoBo'yu yani tahrik hat safada BoBo adım atamıyodu böyle bir hareket dünyada yok...

Katılmıyorum Can. Her macta korner, duran top vs lerde her oyuncu birbirine sarılıyor, bunlar artık futbolun heryerinde var.

Nesil
    2006

Bazı arkadaşlar yanlış karar diyor, Ertuğrul Sağlam doğru karar diyor. Anlamadım gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Ertuğrul hoca devre arasında hakme tepki gösterdiğim için özür dilerim, kırmızı gibi gördüm pozisyonu dedi.

Bence de doğru kararı verdi hakem. Cezası direk kırmızı gördüğü için 2 maç, sonrasında hakeme yaptığı hareketi hakem raporuna yazarsa cezası artabilir, yazmazsa tahkimle ceza 1'e iner.

Ama bence atılması bir bakıma iyi oldu, Holosko sağ kanata atılmamalı, forvette daha etkili. Sağ kanatta da iyi oynuyor ama forvette daha iyi performans sergilediği bir gerçek.

Puan kaybını bekliyordum, haftaya kaybedersek bile fark 1 puan olacak. Şampiyonluk şansımız aynı şekilde devam edecek, bu açıdan bugünkü sonuç çok iyi oldu. Şimdi yarın Galatasaray'ın 3 farkla kazanmamasını bekleyeceğiz haftayı lider tamamlamak için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Serkan üç maçın altında ki cezalar tahkime gidemiyor. Yani Bobo'ya iki maç ceza verirlirse indirime gidemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Barış'ın cezasını tahkim kaldrıdı sanırım 1 maç olmasına rağmen. Senin dediğin kural doğru olabilir ama ben hiç duymadım bu güne kadar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri