Ssleri eklerken bağlantım koptu bi daha da eklemeye üşendim sonucları ekleyim bu seferlik.
Bu arada sağ bek Ferrari sezonu kapattı.Çok kötü bir haber bu bizim için
![]()
Ssleri eklerken bağlantım koptu bi daha da eklemeye üşendim sonucları ekleyim bu seferlik.
Bu arada sağ bek Ferrari sezonu kapattı.Çok kötü bir haber bu bizim için
![]()
Manisa macı kötü olmuş.
Manisa hariç çok güzel gidiyorsun abi Ferrari'nin sezonu kapatması çok kötü olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Güzel bir sezon geçirmişsin abi bir kaç takviyeyle Seney Kupalar Oynarsın![]()
Tebrik ederim Burak abi süper bir sezon geçirmişsin güzel transferler bekliyoruz senden.
2008-2009 Sezonu Baslıyor Hedef Zirve
Tabi ki bu amacımız için cok iyi transferler yapmak geriyordu bunun için yoğun cabalar sonucunda;
Zaten Mehmet Yıldız,Önder,Yattara,Hasagiçi yakından tanıyoruz.Benim sizlere göstermek istediklerim adı sanı duyulmamıs ama özellikleri göz önüne alınınca harika oyuncular oldukları ortaya cıkıyor.
Jorgerera:Colo Colodan transfer ettiğimiz genc yıldız geleceğin yıldızlarından...
C.Magneu:Arjantinli süper defans oyuncusuna cok güveniyoruz.Hedefimiz onu Arjantin Milli Takımından görmek.
R.Jesus:Uzun süren forvet arayısları sonund Cskanın Brezilyalı forvetini kadromuza kattık.Kendisi süper bir santrafor yerden,havadan cok etkili...
Lupatelli:Fiorentina'dan aldığımız kaleciye güveniyoruz.Tecrübesiyle kalemizi koruyacak.
Mahan:Fildişili sol beke güveniyoruz.Taraftarlar gelmesini pek hos karsılamadı ama Toledo'dan daha iyi bir performans göstereceğine inancım tam.
Giden Oyuncular:
Hepsine tesekkurlerımı sunarım.Özellikle İvankov ve Lisztese.Bu arada İvankov Manisa'da,Lisztes ise Pilot takımımız Erciyes'te futbol hayatlarına devam edecekler.
Süper Kupa Macı:
Geçen sezon yenemediğimz tek takım Fenerbahce'yi Süper Kupa finalinde geçmek istiyoruz.
Bu arada Kaptanımız Mehmet Topuzla 5 yıllık bir anlasma imzaladıkl.Hayırlı olsun kendisi bizlere cok sey katıyor.
Devam edecek![]()
Bu sezon sampiyon olursun artık![]()
Güzel Transferler abi Lig için Yeterlileryeni Sezonda Bol Şans
Transferlerin çok güzel abi hadi artık yenersin FB'yi alırsın süper kupayı.
Transferler çok güzel bu sene şampiyon olursun ama Fenerbahce'ye maç satmazsan abisi![]()
Transferler süper harbiden Gökhan Mehmet de kadroda duruyor bu sene çok daha iyi geçer senin için Avrupa da var![]()
Tberik ederim dostum ligi iyi bir yerdebitirmişin yeni tarnsferlerinde çok iyi
Tebrikler..Bu sene Şampiyon GÖrelim Seni...!
Başarılar dilerim.. Biraz geç oldu ama defansın sağına keşke free olan Hatem Trabelsiyi alsaydın... ama güzel transferler yapmışsın.. tekrardan başarılar kardeş...![]()
Ee olmamız lazımPesimiSTyLaBu sezon sampiyon olursun artık
Sağol Anıl bakcaz işte yeterli mi diyeShevAnilGüzel Transferler abi Lig için Yeterlileryeni Sezonda Bol Şans
Hedeflerimizden biri Süper Kupa.Yunus transferler uzun calısmaların sonucuyunusgsTransferlerin çok güzel abi hadi artık yenersin FB'yi alırsın süper kupayı.
Abi satmam söz bu sefer devircem onlarıchewbacca128Transferler çok güzel bu sene şampiyon olursun ama Fenerbahce'ye maç satmazsan abisi![]()
Tesekkuler Denız evet Avrupa'da var bu sene en azından gruplarda oynamak istiyoruzFernando GagoTransferler süper harbiden Gökhan Mehmet de kadroda duruyor bu sene çok daha iyi geçer senin için Avrupa da var![]()
Gokhan sözlesme teklifini kabul etmiyor ama haziran 2009a kadar bizimle.
Eyvallah sağolasın sehrinize layık olmaya calısıyoruz.Sergio_AgueroTberik ederim dostum ligi iyi bir yerdebitirmişin yeni tarnsferlerinde çok iyi
Görürüz insallah saol AykutKarizma_AykutTebrikler..Bu sene Şampiyon GÖrelim Seni...!
Eyvallah sağolasın yok pek birşey kacırmadın asıl macera simdi baslıyor asıl.Valla Ferrari bana daha uygun geldi hücuma daha sık katılan,hızlı,iyi orta acan bir sağ bek arıyordum ve de ligdeki en iyi bek benceTHEFMBaşarılar dilerim.. Biraz geç oldu ama defansın sağına keşke free olan Hatem Trabelsiyi alsaydın... ama güzel transferler yapmışsın.. tekrardan başarılar kardeş...![]()
![]()
Devamını bekliyoruz abi.
muhteşem transferler olmuş gökhan ve mehmet i kadroda tutman süper olmuş bu sene ligi alır götürürsün inş. maçları bekliyoruz
Maçları BekliyoRuz..!
Ah ah haberim olsaydı ben sana daha iyi oyuncular bulurdumscoutuna hiç haber etmiorsun
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Güzel transferler Avrupa'da grupları geçersin ligde en az Cl sıralaması bekliyorum.Başarılar Burak abi.
Super Kupa Finali
Fenerbahce'ye sanssız bir sekılde yenilip kupayı rakibimize bırakıyoruz
Sezon Öncesi Maclar
TSL 1.HAFTA
Sezonun ilk macında rakibimizi yenerek iyi bir baslangıc yapıyoruz 2008-2009 sezonuna.M.Yıldızın son dakıkada 50 metreden attığı gol cok ilgincti
TSL 2.HAFTA
Konya'yı Cska'dan transferimiz Ricardo Jesus'un etkili oyunu ve attığı 2 golle geçiyoruz.
TSL 3.HAFTA
İlk yarısını 2-0 geride kapattığımız macı Cangele 2,Gokhan'ın 1 golüyle geçip 3te 3 lebaslıyoruz.
TSL 4.HAFTA
Güçlü rakibimizi ilk yarda bulduğumuz gollerle geçip 4 te 4 yapıyoruz.
TSL 5.HAFTA
İlk yarısı 0-0 eşitlikle biten mücadelede 2.yarıya 3 forvetle basladk ve aradığımız golü 82 de Cangele ile bulup yolumuza devam ediyoru.5TE 5
TSL 6.HAFTA
Hafta içi oynayacağımız Uefa ön elemesi için kadroda rotasyona gidiyoruz ama çılgın golcümüz Jesusun 2 golüyle Antepi geçerek 6da 6 yapıyoruz.
Puan Durumu
Uefa Kupası Ön Eleme Eşleşmesi
Aek'yı eleyerek gruplara kalmayı hedefliyoruz.Bu arada Gs inter-totodan sampiyon olarak cıkarak Uefaya katılmıstır![]()
ligde güzel gidiyorsun avrupa'da da aynı şekilde gidersin inş
süper başlamışsınAEK'da kim be ezer geçersin
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
6 da 6 iyi baslamışsın.
Hazırlık Maçları Kötü Geçsede Lige İyi Başlamışsın![]()
İnsallah Ferdi bende Avrupa'da basarı istiyorum.Sir FRDligde güzel gidiyorsun avrupa'da da aynı şekilde gidersin inş
EMre valla Clye katılmak en büyük hayalim.fernandezGüzel transferler Avrupa'da grupları geçersin ligde en az Cl sıralaması bekliyorum.Başarılar Burak abi
Yahu bundan daha iyisi nerde varNerzhullAh ah haberim olsaydı ben sana daha iyi oyuncular bulurdumscoutuna hiç haber etmiorsun
![]()
Scoutcum ayıp ediyorsun
AL SANA mac gözün doysunKarizma_AykutMaçları BekliyoRuz..!
Tsekkuler Scoutum haric herkes beğendi transferleri ligi almak ve Avrupada basarı hedefimiz.Exellence1905muhteşem transferler olmuş gökhan ve mehmet i kadroda tutman süper olmuş bu sene ligi alır götürürsün inş. maçları bekliyoruz
Geldi devamı bakalım neler düşünüyorsunyunusgsDevamını bekliyoruz abi.Yunuscum
Mükemmel başlamışsın Burak abi tebrik ederim.AEK'yı geçersin.
Fırtına gibi başlamıssın lige Burak. UEFA'da da nispeten kolay bir rakip gelmiş turu geçersin![]()
Müthiş Başlamışsın..Tebrikler..![]()