Sabri'nin adamdan kurtulmak için ne kadar sert ittiği yüzünde ki ifadeden de belli oluyor; ama bu tip kararlar resimlerde pek belli olmaz. Bana göre penaltı, hele dünkü o pozisyondan sonra bu kesinlikle penaltıdır.
Gençlerbirliği
Galatasaray
Berabere
Sabri'nin adamdan kurtulmak için ne kadar sert ittiği yüzünde ki ifadeden de belli oluyor; ama bu tip kararlar resimlerde pek belli olmaz. Bana göre penaltı, hele dünkü o pozisyondan sonra bu kesinlikle penaltıdır.
Lincoln çok iyi bugün ama anlamadığım birşey var k i GS'li oyuncular nerden buluyorlar bu kadar rahat pozisyon harcama lüksünü? Arda'nın kaçırdığı gol.. Nonda keza.. biraz daha dikkatli olmaları lazım.
Bu arada lincoln kendini her zamanki gibi çok fazla yere bırakıyor.
Direkten dönen top şansızlık. Ama taktik bir ortaydı bu![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Off off şansa bak ya direkten döndü !
Galatasaray'ımız bu tempoyu korursa son dk'de olsa gol atıcaktır...İnanıyoruz
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
birde direkten dönen topumuz var. bir şanssızlıktır gidiyor...
Barış girdi. Gs birazdan Hakan'ı da alıp uzun top'a başlayacak demektir bu. Eğer hakan girmezse barış bu sahada ne yapar pek bilmiyorum.
sabri çıkıyor barış giriyor.
Dünyalari kaciriyoruz resmen.
Galatasaray o kadar gol kaçırdı ki, o kadar akın akın geldi ki, Kalli'nin gitmesi yaramışa benziyor. G.Saray'lı oyuncular diğer maçlara göre daha iyi oynuyorlar. Ama bir kural vardır atamıyana atarlar diye, bakalım Gençlerbirliği bundan yararlanabilecek mi?
Hakan Şükür girmesin....Servet Forvete çıkıp gol arasın Okan ın yerine hakan balta girsin stopere yakın oynasın servet gol arasın![]()
Saha zemini çok kötü, topun hızını etkiliyor, Türkiye'nin başkentinde ve bu stadda oynayan üç Süper Lig takımı var iken böyle bir stad yakışmışyor. Bu stadlarla kim ilgleniyorsa derhal çimleri değiştirmesi gerek.
Gençler taraftarı 2,5 ytl bizimkiler 25 ytl ye izliyormuş.
Böyle stadta böyle fiyatlar.Gercekten cok yazik ...
Ama yine de taraftarlarimiz doldurmus stadi,macin basindan beri susmak bilmediler.
Federasyon tarafından belirlenen bir kural var, kendi taraftarına o tribünden sataacağın bilet fiyatı ile rakip taraftara satacağın bilet fiyatı aynı olmak zorunda.
Gençlerbirliği yönetimi bunu nasıl sağlamış anlamıyorum. Zaten 2.5 YTL bile yaptığı bilet fiyatları tribünler boş. Bu arada G.Saray taraftarı bu parayı verip gitmeseydi Gençlerbirliği bu fiyatı yaptığına pişman olurdu tek G.Saray taraftarı değil bütün büyük takımların taraftarları gitmemeli ki Anadolu Takımları pahalı bilet satmasını engellenmeli. Düşün birde bu şampiyonluk maçı olsa o bilet fiyatı 100 YTL bile olabilirdi.
Tempo arttı.Goller kaçıyor.Birde atsak rahatlıyacagız
Dakikalar ilerliyor haydi cimbom'um bir gol.Haftalardır oynamayan H.Şaş oyunda !!!
Eğer ümit itirazlara aynen devam ederse kırmızı bile görebilir.
Son 12 dakika ya giriyoruz galiba yanıldım gol mol atamıyacagız yazık .
Baran yine 25 ytl iyi bizde yanlış hatırlamıyorsam 60 ytl'idi ve bizde full doldurmuştuk.
Nonda çıkıyor.H.Şükür oyunda olmadı bu gol aradıgımız dakikalarda olmadı bu deişiklik Kalli'ye de bahane bulamıyoz...
Baran GB düşme potasında, ondan stada seyirci çekmek için böyle fiyatlara düşürülüyor. Ama rakip takım taraftarına bu fiyata bilet satmaları normal.
(/s)
Aman tanrım sahaya bak.
Gs atacak birazdan öyle duruyor oyuna göre. ama feci kontralar da geliyor.
İsaac'in karşı karşıya kaldığı pozisyonda ofsayt yok. Kendi yarı alanında bildiğim kadarıyla ofsayt olmuyor.
Son 8 dek uzatmalarıda sayarsak son 10 dk Haydi Aslanım at bir gol.Zor gibi gözüküyor.Son saniyede bir gol olursa tur atarım![]()
Gol falan beklemiyorum artık . seneyi düşünmeye başladım bile . sene başında bu kadar iyi bir takım varken şimdiki oyuna bak yazık ya büyü falan mı yapıldı diye bile düşünüyorum artk. umarım seneye daha iyi takım oluruz...fbninde şampiyonluğu hayırlı olsun.bu dakikaya kadar inandım ama bende inancımı yitirdim artık.
Lincoln iyi yer tuttu.
Ve golü attı. Saha berbat. berbat ötesi.