Vay be Holosko'ya bak bee![]()
Sivasspor
Beşiktaş
Berabere
Vay be Holosko'ya bak bee![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş erken coştu..![]()
Holosko 2-0
Maçtan önce yaptığım yorumda bu maçı rahat kazanacakmışız gibi bir his var içimde demiştim.Şu an ki durum yanlış düşünmediğimi gösteriyor.İnşallah farka gider maç ve kalan maçlar için moralli duruma geliriz..
So what?
Saike
Cvetkov atar şimdi 4 tane![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yanlış bilgi verdim kusura bakmayın..![]()
oeee ßeşiktaş'ım oleyy...
Beşiktaş büyük takımdır, devdir siyah-beyaz çubuklu forma karşısında asla bir anadolu takımı favaroi olamaz...
Fıratcan fazla uçma istersen .. Ayrıca Bjk çubuklu formayla oynamıyor şuan
Favorim Beşiktaş'tı ve 2-0 öndeler. Çok rahat bir maç olacak artık. Sivas'ın bizden çaldığı 3 puan elbette biryerden çıkacaktı bigün.. Tebrikler Beşiktaş..
uçmuyom hiçbir andaolu takımı olamaz... Biliyom ben işin action kısmına söledim çubuklu formayı...
Sivas FB maçındaki gibi oldu kaldıramadılar...
puan tablosuna bakarsan ya da aradaki maçlara daha iyi gider...
Fıratcan daha bu sene eşitlediniz galibiyet sayılarını. Tabi bizi kastediyorsan
![]()
2-0'ı bulmuşuz erken hadi bakalım. Ancak bu maç böyle bitmez.
TS 4.büyüktür Anadolu takımı değildir bana göre bence sizde görmeyin benim yazdım mesajlarada cevap vermeyin(bu içerikdeki tabi) yarası olan gocunur lafını üzerinize çekmeyin işe coğrafi bakarsak FB ilk şampiyondur Anadoludan... Kastım TS değildi... Kastım 1.sayfada yazılan Sivas Mutlak favori mesajları...
Shamur son maç öncesi eşitti ya sanki biz öne geçtik ama yanlışmı hatırladım yoksa...![]()
Hayır canım biz 1 maç öndeydik 27-26 idi . 27-27 oldu eşitlendi şimdi![]()
2.yarı başladı.Sivas'ta Uğur ve Sergio oyunda.
3.golü bulursak rahatlarız yoksa yine stresli bir maç bizi bekler..
Ah be Aydın atsan çok iyi olacaktı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.yarıya etkili başladık.Umarım bu kaçan golleri aramayız..
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Nisan.2008 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
2.yarı Holosko Show var...İki tane Tello İle Bir Tanede cisse İle Net Pozisyonumuz var..Bu Pozisyonların Mimarı Holosko![]()
Açıkçası maçın erken başlayacağını unutmuşum beşiktaş 3-0 veya 3-1 alır diye yazmaya girmiştim ki skoru gördüm![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Cisse sarı kart gördü ve haftaya oftaş maçında cezalı duruma düştü.
Sivas çok boşluk bırakıyor ama biz değerlendiremiyoruz.1 gol atsak maçı garantiye alacağız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah be tello yapma tello.Bir maçıda stres altında olmadan bitirelim istiyoruz.Çok mu şey istiyoruz?
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Nisan.2008 at 17:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
Sivas tüm kritik maçları keybediyr böyle olursa şampiyonluk hayal
Off 10 kişi kaldık.Bari gol yemesek.Bu skor 2li averaj için önemli..
So what?
Saike
Beşiktaş 10 kişi kaldı.İbrahim Kaş kırmızı kart gördü.
Yok bir maçı bile rahat kazanamayacağız anlaşıldı İ.Kaş kırmızı kart gördü
İbrahim sert bir hareket sonrası haklı olarak sarı kart gördü, öncedende kartı varmış görmedim nasıl bir kart ama kırmızı kart gördü..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tello çıktı Serdar Kurtuluş oyuna girdi.
Bu arada 5 dakika uzatma var.Fazla gibi sanki.![]()
So what?
Saike
8.kez k.k yedik...
inş. bir kza olmaz kalan dklerde...
Mehmet Yıldız attı üst oldu![]()
Yedik ya.Ne güzel 2 li averajta üstünlüğü ele geçirmiştik..
So what?
Saike
oley be kazandık...
Tebrikler KaRTaL...
Beşiktaş Aydın ve Holoskoyla cok etkili oynadı istediğini aldı mac öncesindeki inter-toto falan tartısmaları kesildi.
Sivas yine büyük bir macta varlık gösteremedi rüya gibi bir sezon geçirdiler ama o rüyanın sonunu görmek imkansızlastı.Seneye de Mehmet Yıldızı satarlarsa orta seviyede bir takım haline geri dönerler.
Kanka daha Sivas-GS maçı var biz sıramızı savdık fikstür kolay puan eşitliği olmaz kanımca ama 90+5 neden uzadı anlamak zor...
Neyse kazandık mutlyuz...