Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Galatasaray'da şok istifa! (Kalli İstifa etti)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Van Gaal mi? Abooo. Çok iyi bir değişiklik oldu. Oğuz'un dediği gibi Kalli bu sezonki en iyi değişikliğini yaptı. Van Gaal gelirse seneye Galatasaray takımı çok iyi yerlere gelir.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin mucize ile alakası yok. Arada ki 2 puanın kapanmasının binbir türlü yolu varken neden böyle düşündüğünüzü anlamadım ?
    Şöyle ki nasıl şampiyonluğu kaybetmesinin binbir türlü yolu olduguna inanıyorsan sen bende bir yolu olmadıgına inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Abi FB 0 - 1 KS ilk yarı sona erdi Bide Bizle Maçınız var..
    Kallinin gitmesi Süper Oldu ama giderken Çok İyi KIyaklarda SAğladı, Klübü Gençleştirdi Genç Oyunculara Tecrübe Kazandırdı buda Ondan Sonraki TD İçin ayrıca Bir KOlaylık ve Avantajdır..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anılcım şöyle bir durum var şimdi ben Fenerbahçeli değilim.

Ben zaten bence diyorum bakın yani olan birşey yok sadece bir tahmin tutar yada tutmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Geçiçi Süre için bakalım kim gelecek...Kesinlikle Bülent Ünder gelmeli..Takımı çok iyi tanıyor.Terim'e 2000 yılında azmı yardım etmedi..

Acaba Sezon Sonu kim gelecek
    Fatih altaylı:Sezon sonu Van Gaal gelecek diyor..
    Osman Tanburacı:Zacceroni gelecek diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van Gaal gelirse Galatasaray büyük iş yapmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ZACCHERONI YALANLADI AMA...

Galatasaray’da Feldkamp’ın istifasından sonra gündeme bomba gibi düşen İtalyan Hoca Zaccheroni, sabahtan bu yana kafaları karıştırmaya devam ediyor .

Zaccheroni, öğle saatlerinde Lig TV’nin Roma muhabiri Dündar Keşaplı ile telefonda konuşmuş ve Galatasaray’a geliş haberini yalanlamıştı. Zaccheroni benzer bir açıklamayı da daha sonra AA’ya yaptı ve böyle bir tekliften haberi olmadığını söyledi.

Oysa Zaccheroni’nin dün, hem İtalya’da hem Türkiye’de işi olan ve iki ülkenin futbol dünyasının da yakından tanıdığı bir Türk işadamını arayarak “Galatasaray’dan teklif aldım. Ne diyorsun, Türkiye’de işler nasıl, Galatasaray’ın durumu nasıl?” diye sorduğu ve bilgi topladığı ortaya çıktı.

Maraton, her dakika yeni bir gelişmenin yaşandığı olayları adeta canlı yayınla sizlere duyurmaya devam edecek.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Last edited by Emurafu : 05.Nisan.2008 at 23:41

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Van Gaal gelirse galatasaray 1-2 sene içinde 2000 yılını tekrardan yaşar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit Aktan:Gs'nin hocası belli dedi..Suan avrupada takım calıstırıyor..Genç biri dedi..Gs'nin 3 maçını tvden izleyecek dedi..İsim vermedi ama:

Haydi maça programında söyledi

Son Dakika

Soru : Bu sezon bitmeden yeni teknik direktör takımın başına gelecek mi? Ayrıca düşündüğünüz ve görüştüğünüz isimler var mı?

Adnan Polat : Gazetelerde birçok teknik adamın ismi geçiyor. Medyaya 100 isim söylerseniz 3-4 tanesinin tutmamasına imkan yok. Michael Laudrup bunlardan biriydi; bu konuda Bayram Tutumlu’yla da görüştüm ama ben medyaya bu konuda açıklamalar yapacağını hiç beklemiyordum. Açık konuşmak gerekirse kendisinin Türkiye’ye geleceği konusunda çok fazla ümitli değilim; zaten kendisi Getafe’de şu anda son derece başarılı ve büyük kulüpler de ona talip. Bu tip yeni çıkış yapan genç antrenörlerin tercih ettiği ülkeler İtalya, İspanya, İngiltere oluyor. Bizim düşüncemiz Gençlerbirliği maçının hemen ardından bir teknik adamı Galatasaray’ın başına getirmek. Gelecek olan teknik adam 5 lig ve 2 kupa maçı için değil; muhtemelen bu sezon ve aynı zamanda önümüzdeki sezon sonuna kadar görevi yürütecek bir teknik adam olacaktır; bunu da önümüzdeki hafta netleştireceğimizi tahmin ediyorum. Benim düşündüğüm hoca profili hem eğitimci, hem de yarışmacı bir hoca çünkü Galatasaray çok genç bir takım. Bu profile uyan hoca sayısı çok da fazla değil; bu isim yerli de olabilir yabancı da.

Kaynak:Gstv
    Genç olarak; Avcı,Laudrup'ta da(Polat baya bir övmüş onu buda ilginç Alman Lothar veya Götz olmasında:
    Last edited by Emurafu : 06.Nisan.2008 at 19:45

Default Cim Bom'da Avcı sesleri !..

Galatasaray büyük bir ihtimalle Abdullah Avcı'ya emanet ediliyor !.. Sarı kırmızılı yöneticilerin, "6 hafta takımın başında ol. Sonra yabancı bir hocanın altında çalış" önerisini kabul etmeyen Abdullah Avcı'ya 2. bir teklif götürdüğü ve 2.5 yılık sözleşme önerdiği belirtildi. Avcı'nın da teklifi kabul ettiği belirtildi.
    Lig TV Galatasaray Muhabiri Bahri Havadır, Maraton'un canlı yayınına katılarak "Adnan Polat ve Haldun Üstünel'e söz verdim, ama şunu söyleyebilirim; Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Türk olacak. Önce 6 aylık sözleşme önerildi ve sezon sonu bir yabancı hocanın altında çalışması istendi. Sonra da gelecek sezonda da takımın başında olması önerildi" dedi.

Havadır'ın ısrarla isim vermemesi üzerine sözü alan Şansal Büyüka "Senin isim vermemene saygı duyuyorum ama bizim de istihbaratlarımız var. O isim Abdullah Avcı" diye konuştu. Büyüka sözleşmenin 2.5 yıllık olacağını da sözlerine ekledi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok büyük ihtimalle Abdullah Avcı yeni sezonda takımın başında..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

FELDKAMP'IN İPİ NASIL ÇEKİLDİ?

Turkcell Süper Lig'in bitmesine 6 hafta kala istifa ederek, sarı kırmızılı takımdan ayrılan Karl Heinz Feldkamp'ın gidişi hakkında ilginç iddialar ortaya atılıyor.

Daha önce sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını açıklamasına rağmen, şok bir kararla istifasını veren Kalli'nin gidişine; Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Okan Buruk'u Gençlerbirliği maçı kadrosuna almayışının neden olduğu iddia edildi.

Lig Tv'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programının sunucusu Oğuz Tongsir'in iddiasına göre; Kalli, Gençlerbirliği maçı öncesinde Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Okan Buruk'u 18 kişilik kadroya almadı.

Bu gelişme üzerine Arda, Mehmet Topal ve Barış, Feldkamp'ın odasına çıkarak, abilerinin neden kadroda yer almadığını sordular. Kalli ise genç oyunculara, işine karışmamalarını sert bir dille belirterek, odadan atıyor. Genç oyuncular bu olayı Adnan Sezgin'e söylüyorlar. Adnan Sezgin ise, Adnan Polat'a konuyu aktarıyor.

Feldkamp'ı arayan Başkan Polat, oyuncuların bir bütünlük içinde olduğunu ve neden bu 3 futbolcuyu kadroya almadığını soruyor. Kalli ise Polat'a da sert çıkarak, "Siz bana telefon etme hakkını nereden buluyorsunuz" diyor. Bu olay üzerine de Adnan Polat, Alman hocanın istifasını istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

''Sizsiz de yaşayabilirim..''

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, THY'nin tarifeli uçağıyla Türkiye'den ayrıldı. Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlanan Kalli, tek üzüldüğü şeyin Ahmet Akcan'ın da ayrılması olduğunu belirtirken, herkesi çok özleyeceğini söyledi. İşte Kalli'nin veda sözleri..
    Eşi Helma Feldkamp ile birlikte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Feldkamp, burada Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlandı. Helma Feldkamp'ın bu sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Feldkamp, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu ayrılığın her iki taraf için de aslında sürpriz olduğunu belirterek, iki tarafın da konuşarak ve anlaşarak bu ayrılığı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile kendisi arasında gayet güzel bir ortam olduğunu ve bir sıkıntının olmadığını dile getiren Feldkamp, herhangi bir hukuki sorunun da yaşanmadığını ve görüşmelerinin devam edeceğini belirtti.

Feldkamp, şunları kaydetti:
    ''Ancak aramızda uyuşamadığımız bazı düşünceler vardı. Uyuşamayacağımızı anladık, o yüzden bu ayrılık oldu. Çok içtenlikle ve inanarak söylemek istediğim bir şey var. Çok çalıştık, şu ana kadar çok güzel şeyler yaptık. İnşallah bunun sonunda Galatasaray'ı şampiyon olarak görmek istiyorum. En içten dileklerimden birisi de bu. Beni üzen bir şey de var; beni üzen tek şey, dediğim gibi Ahmet hocanın da ayrılması, benim hiç anlayamadığım bir konu. Bugüne kadar bir başarı elde edilmişse bunda en büyük pay sahibi odur. Ama bu sorumluluğu Ahmet hocanın ayrılmasını düşünenlerin alması gerekiyor. Hepinizi çok özleyeceğim ama sizsiz de yaşayabilirim.''

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Feldkamp, ''Takımdan aniden ayrılmanıza neden olan fikir ayrılıkları nelerdir'' sorusu üzerine, ''Düşüncelerimiz farklıydı, bütün olay bu. Ben Galatasaray'a her zaman hizmet için hazır olacağım. Mukavelem olmasına gerek kalmadan her zaman Galatasaray için çalışırım'' dedi.

Feldkamp, Galatasaray'ın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile oynayacağı son lig maçında Türkiye'ye gelip gelmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine de ''Hayır'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin ''Ligin bitimine 5 hafta kalmıştı. Feldkamp, danışman olarak devam edecekti. 5 hafta daha fikir ayrılıklarına dayanılamaz mıydı'' şeklindeki sorusu üzerine Feldkamp, ''Hayır'' dedi.

Feldkamp ve eşi, daha sonra kendisini uğurlamaya gelen Ahmet Akcan ile birlikte pasaport kontrolünden uçağına gitti.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri