Hydi Fenerim..Tarşh Yazmya Çok Az Kaldı...
Eler
Elenir
Hydi Fenerim..Tarşh Yazmya Çok Az Kaldı...
Chelsea Totali kullanıyo![]()
Başarılar.......
Chelsea attı. 1-0
Param giderse biterim
Burda 1/13 veriyorlardi, bende oynadim. 10 euro verdim![]()
Insallah Fenerbahce kazanir..
İlk yarı kötü oynamadık ama buradan turla dönmek istiyorsak 2.yarı daha fazla şey yapmamız lazım.
Genele baktımığızda o kadarda kötü oynamıyoruz fakat çok pas hatası yapıyoruz buda chelsea'nin insanüstü presine karşı normal gibi. Biraz akıllı olsak 2 tane net pozisyon kaçırdık lugano ve deivid ile. Akıllı kullanamadık o pozisyonlar gol olabilirdi.
Fark bekleyenler avuçlarını yalayacak gibi duruyor belki beraberlik bile yakalayabiliriz.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Oyunu çok iyi tuttuk saçma sapan bir golden mağlup duruma düşsekte son 45 dk için hayli umutluyum Lugano harika ötesi oynuyor böyle devam
Chelsea'nin ateşli taraftarına hayran kaldım. Çok güzel alkışlıyorlar,çok güzel oturuyorlar.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet katılıyorum oyunu tutuyoruz ayrıca adamlar kanattan gelmek istiyor fakat kanata top oynatmıyoruz. Oynayınca kaybediyorlar. Yediğimiz gol çok hatalı. Yemesek emin olu ilk yarı 0-0 belkide demoralize olmayan takımımız gol bile atar 1-0 biterdi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
eleriz biz bunları![]()
Gökhan kötü oynuyor ya bildiğimiz Gökhan olsa bu kadar kolay gelemezler
Çok kötü değiliz..Biraz baskı kursak Hilario'ya Çok gol atarız..![]()
Zemin ıslak olduğundan dolayı Gökhan bildiğimiz Gökhan değil fakat yine de iyi oynuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-0 oldu Gol Lampard.
Eleniyoruz ama buralara gelmek de bir iştir. Teşekkürler Fenerbahçe ...
Son 2 dakika kaldı.Fenerbahçe son saniye golü bulamazsa Çeyrek Finalde kupaya veda edicek.
Chelsea son yılların en kötü futbolunu oynadı. Ben kesin Fener eler dedim fakat Essien-Lampard tüm umutları söndürdü.
Fenerbahçe'ye Türk taraftarlara yaşattığı bu duygular için teşekkür eder ilerleyen yıllarda birçok Türk takımını Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde görmek dileğiyle.
Teşekkürler 11 Cesur Yürek. Bu Gururu Bize Yaşattığın İçin Teşekkürler.
Ezilmeden, Güzel Futbol ile Elendiğin İçin Teşekkürler.
Olsun çocuklar.Harika oynadık 2.yarı bizi gururlandırdınız.Artık önemli olan seneye buralara gelmek.Başarının tesadüf olmadığını göstermek.
Seneye buradan ileriye gitmemiz için bi forvet,bi sağ ve bir sol açık kesinlikle almamız lazım.
Fener gerçekten çok iyi oynadı en azında Chelsea'ye doğru düzgün pozisyon vermedi bir golle umutlar yıkıldı..Elenmemize rağmen Tebrikler Fenerbahçe..
Böyle yenilmek içime sinmiyor......!
Tebrikler Fenerbahçe.Avrupa'ya direnen bir takımımız oldu.Devamı gelir..
chelseadan macın yıldızı essien.fenerden ise gökhan gönül.buraya kadar gelmeleride başarıdır.özellikle hilerio o topları nasil cıkardı şaşırdım..
Bir Galatasaray'lı olarak, bu kadar kötü bir chelsea'yi elimizden kaçırdığımız için üzgünümYarı Finale kalarak bir ilki başarabilir ve Türk Futbolunun kalitesini bir kez daha tüm dünyaya gösterebilirdik. Ama olmadı sağlık olsun. Buraya kadar gelmekte çok büyük bir başarı tebrikler Fenerbahçe...
Tebrikler Fenerbahçe..Bu heyecanı yaşamayı özlemiştik..
Ama bir şey sormak istiyorum.Bu maldonado ne işe yarıyor?adam çıktı fener defansında hiçbir şey değişmedi.sürekli yan top atan gereksiz bir transfer olmuş ben fener gibi kaliteli yabancıları olan bir takıma yakıstıramıyorum.acaba ben mi yanlış düşünüyorum?bence inamotodan farksız.
İstanbul'daki sonuçtan sonra umutlanmadım değil ama böyle olacağı belliydi... Helal olsun Fenerbahçem, alınlarından öpmek lazım hepsini...