harika gidiyorsun valla hep böyle bir kariyer hayal ettim ama olmuyor ne yaptıysambaşarılar
teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8. Hafta
muhteşem bir skor toto tamuz gol orucunu bozdu bu maçta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
2de 2 gidiyoruz porto'da öyle porto maçında lider belli olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 2. Maç
owen şov
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. Maç
3 de 3 gidiyoruz mutluyuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9. Hafta
zor bir deplasman olacağını düşünüyorduk ama hiç öyle olmadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç
porto averajla liderliğe devam etti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupası C Grubu 1. Maç
selçuk inan için diyecek söz bulamıyorum
Last edited by cengavs : 03.Mayıs.2008 at 16:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by cengavs : 03.Mayıs.2008 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
harika gidiyosun arkadaşım senin taktiği bende denedim ben feneri seçiyorum aynı diziliş ama heralde eksik bişeyler var
volkan
carlos lugano gökhan
Aurello
ugur appiah gökdeniz
alex
kezman toto tamuz
üçlü savunmada kenardekile dışlara kaçıyor seninki gibi kanatlar ileri çıkıyor komutlar birebir ama ligde fena değilim avrupada yokum 3 maçta 1 beraberlik aldım versiyonum 8..2 antreman taktiğim tugs eğer eksik bişeyler varsa yazabilirmisin tam oturmadı taktiğim
Tebrikler kardeş süper gidiyorsun ŞL'de ileriki maçlarda toplarlanırsan sorun yok gibi![]()
super gıdıyorsun kardesım boyle devam eder ınsallah transferler super serhat dahıl![]()
Milli Takım Hazırlık Maçları:
1) İngiltere vs İtalya
ortada bir maç oldu scott sinclair ilk milli maçında 1 gol 1 asist ile oynadı ayrıca favorisi oldumzaten yedek kadroyla çıktık
2) İngiltere vs Hollanda
kaybettik nasılsa hazırlık maçı
ve lige dönüyoruz:
13. Hafta
kasımpaşa'yı dağıttık gerçekten rossi başlarda iyi oynamayınca pişman olmuştum ama son maçlarda harika oynuyor 3 gol 1 asist ile oynadı onu kutluyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim
.
.
.
Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maç
ajax'ı golü attığına pişman ettirdik vucinic 3 asist 1 golle oynadı son golü stekelenburg 3-2yken çıkıştı orta sahadan attıbu skorlar guruptan çıkmayı garantiledik biz ve porto
.
.
.
Maçlar birikti biraz yoğunum şu aralar toplu olarak koyacağım ama akşam veya yarın
Last edited by cengavs : 06.Mayıs.2008 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
14. Hafta
galip ayrıldık mutluyuz
.
.
.
Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. Maç
kulüpler şampiyonası olduğu için erken oynadık beraberlik aldık skordan memnunuz
15. Hafta
ligde ard arda galibiyetlerle gidiyoruz
Dünya Kulüpler Şampiyonası Yarı Final:
tam bir gol duellosu maç oynuyordu ben nette geziyordum bir girdim ilk yarı 5-4 bitmiş şok oldum resmen yawson dakikada 90+1 de aaritalo attı ve kazandık ayrıca maç günü doğum günümdü oyuncularım finali bana armağan etti
.
.
.
Final:
BeşikTaş vs Boca Juniors
kupayı almak istiyoruz ve alacağız unutmayalım ki imkansız diye bir şey yoktur!!!
Last edited by cengavs : 09.Mayıs.2008 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
6-5 o ne yaabence cok gol yıyorsun kardes bıraz daha dıkkat etmenı onerırım
valla süper tebrik ederim basrılar devamını diliyorum![]()
TariboWest
süpersin kardeş başarılarının devamını dilerim...
teşekkür ederim
teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünya Kulüpler Şampiyonası Final:
geriye düştük ama kazanmasını bildik
Türkiye Kupası C Grubu 2. Maç:
deplasmanda olmamıza rağmen rahat bir maç çıkardık ve kupada 2 de 2 yaptık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi 2. Turda rakibimiz Olimpik Marsilya oldu
Last edited by cengavs : 12.Mayıs.2008 at 21:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar maçlar en yakın zamanda gelecek
güzel maçlar çıkartmışsın tebrikler
muhtesem bi performans gecen sneeki ŞL sampiyonlugu harika helal olsun![]()
TariboWest
büyük başarı ŞL'yi almak müthiş gidiyorsun başarılar..
teşekkür ederim
teşekkür ederim
.
.
.
Arkadaşlar herkesten özür dilerim ligin başlarında sakarya maçını unutmuşum da onu şimdi veriyorum:
10. Hafta
rakibimiz biraz yaklaştı ama kazanmasını bildik
17. Hafta
zor bir maçtı beraberlik aldık skordan memnunuz
.
.
.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE Şok Şok Şok yönetimden daha fazla maaş bütçesi isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Cengiz Karaarslan bu isteği reddedilince yönetime ultimatom verdi. Beşiktaş yönetim kurulu ve taraftarlar bu isteğin kabul edilmesinden yanaydı fakat Demirören reddetti ve Beşiktaş'ta rüya gibi geçen Cengiz Karaaslan dönemi sona erdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Yeni Takımım:
Aston Villa:
Amblemimiz:
Stadımız Villa Park:
stadımızın kapasitesi 42584 kişiliktir.
Last edited by cengavs : 18.Mayıs.2008 at 22:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
21. Hafta
geldiğim ilk maçı kaybettim ama takım taktiğe alışamadı daha toparlanacağımıza inanıyorum
Ligdeki Durumumuz:
uefa için hala şansımız olduğunu düşürnüyorum bir mucize şampiyonlar ligi ama bunun için çok çalışmamız gerekiyor hedefimiz ligi elimizden geldince üst sıralarda bitirmek ve uefa kupasını kaldırmak.
kardeş keşke beşiktaştan ayrılmasaydın daha ilk sezonunda olduğun için isteğinin reddedilmesi doğal bjk ile süper gidiyordun
neeyse aston villada başarılar![]()
ya açık konuşmak gerekirse beşiktaş'tan ayrılmak için bahane arıyordum avrupa istiyordum çünkü başarı dileklerin için teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
22. Hafta
zayıf rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet aldık mutluyuz
23. Hafta
maç boyunca çok iyi oynadık fakat kaybettik üzgünüz transfer haberleri birazdan geliyor
Last edited by cengavs : 19.Mayıs.2008 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aston villada da başarılıolacağına eminim başarılar...
Last edited by cengavs : 19.Mayıs.2008 at 17:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aston Villa'da başarılar dilerim.
teşekkür ederim inşallah başarılı olacağım
.
.
.
Varan 2:
Vagner Love
oyuncu kulübümüze hannover kulübünden 14.25 mn dolara transfer edilmiştir hayırlı olsun
.
.
.
24. Hafta
vagner love başladı bile skordan çok memnunum bu arada kariyerimdeki 100. maçımdı ve oyuncularım bu maçı bana armağan etti.100 maçım basında geniş yer buldu.
Last edited by cengavs : 19.Mayıs.2008 at 22:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1 Bomba Daha
Naniiiiii
oyuncu manchester'ın reserve takımına atılmıştı istedik ve geldi çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.
Transferler:
Orta saha ve forvet arayışları içindeydik ve gereken bölgelere en iyi oyuncuları transfer ettiğimizi düşünüyorum ve başarının bu kadroyla geleceğine gönülden inanıyorum.
Taktiğimiz:
İngiltere'de de 3-1-3-1-2 oynuyorum bakalım burda da başarılı olacak mıyız?Sakat olan maloney,mellberg,cani takımdaki yerlerini alacaklar.Komutları soracak olursanız onlar beşiktaş'taki komutlarımın aynısı.