Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 59.26%
  • Bursaspor

7 25.93%
  • Berabere

4 14.81%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 136 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Beşiktaş - Bursaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Galatasaray'ın önüne geçebileceğinizi düşünmek biraz hayalcilik olur bence. Önce Sivas var arada ki, ikili averaj olayında da biz öndeyiz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Galatasaray'ın önüne geçebileceğinizi düşünmek biraz hayalcilik olur bence. Önce Sivas var arada ki, ikili averaj olayında da biz öndeyiz..
    Fenerbahçe maçından başlayarak kalan tüm maçlarınızı kaybederseniz belk sizi geçeriz Tarık abi. Zaten biliyoruz zor olduğunu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    İbrahim Toraman
    Gordon
    İbrahim Kaş
    İbrahim Üzülmez
    Cisse
    Tello
    Serdar Özkan
    Delgado
    Holosko
    Nobre

BURSASPOR
    Vega
    Ömer Aysan
    İsmail Güldüren
    Egemen
    Ömer Erdoğan
    Bekir
    Ümit
    Veli
    İsmail
    Romashenko
    Herve Tum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sezon bitiyor fazla bir iddiamız yok.Artık çek şu İbrahim Üzülmez'i yedeğe Tello'yu bekte,Aydın'ı sol açıkta görelim hocam.En azından bir fikrimiz olur.Serdar Kurtuluş desen kaç haftadır iyileşmesine rağmen oynatılmıyor.Bobo'nunda son haftalarda suskun olan Nobre'nin yerine tercih edilmesini beklerdim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Nisan.2008 at 19:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo nun büyük öLçüde MarsiLya iLe anLaştığı söyLeniyor ve ErtuğruL hocanın bundan sonra kaLan haftaLarda gerekmedikçe Bobo ya şans vermesi bekLenmiyor. Formsuz Nobre iLe maça başLamasıda bu söyLemLeri oLdukça güçLendiriyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ßoßo'nun ceza galiba bitiyor bu maçtan sonra kalan haftalarda ihtiyac var tıpkı Ankara maçında olduğu gibi kullanılmalı...

İçimden bir ses Nobre gol atıcak gibi geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    sadece averaj muhabbetine söledim ama normalde 2li averajda sizi puan eşitlinde geçmemiz lazımdı ama nedense buda yasaklanmış saat yönünün tersine bizde futßol....
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 26.Nisan.2008 at 19:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftarımız Adana'dada kendisini hissettiriyor.Beşiktaş'ıma başarılar..
    So what?
    Saike

Serdar Özkan'ın attığı golle 1-0 öndeyiz..

Kale arkasında Bursaspor taraftarları çıkmış.Polis müdahale etmiş,yaralananlar,düşenler varmış.Çevik kuvvet takviyesi çağrılmış.

Maraton tribününde de Bursasporlular varmış..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2-0 oldu..Holosko...

Bjk için rahat bir maç galiba..

Holosko attı iki oldu !

İyi de bir mesaj oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünler gereksiz yere karıştı yine BJK'nin 2.golü güzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bulent yıldırımdan oldum olası nefret etmısımdır bugunde sagolsun ustune katıyor nefretımın.. boyle mac yonetılırmı kardesım her pozısyon faul her pozısyonda mac duruyor mactan once psg macını ızlıyordum ve harıka bır avantaj ornegıyle psg gol atmıstı dedım bızım hakemler keske buralardan bıraz mac ızlese dıye ıcıme dogdu demekkı!! holosko yıne dokturuyor ıkıncı yarıda umarım farkı acarız..

Nesil
    2006

Adana'da ki sahının çimi ne güzel, Ankara'ya Sivas'a örnek olması gerekiyor. İkinci Lig'de olan bir kulübün stadını çimi ne kadar iyi... Adanaspor & Adana Demirspor Süper Lige...

Beşiktaş bu dakikadan sonra maçı vermeyecektir. Bursa seyircisi keşke bu maça alınsaydı maçın bir Bursa için kayda değer bir anlamı yoktu...
    Last edited by Universal : 26.Nisan.2008 at 21:26

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

macın bır tansıyonu yok muydu?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    macın bır tansıyonu yok muydu?
    Bunları yazerken başka birşey düşündüm o yüzden cümle öyle çıktı. Şimdi değiştirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bobo nun büyük öLçüde MarsiLya iLe anLaştığı söyLeniyor ve ErtuğruL hocanın bundan sonra kaLan haftaLarda gerekmedikçe Bobo ya şans vermesi bekLenmiyor. Formsuz Nobre iLe maça başLamasıda bu söyLemLeri oLdukça güçLendiriyor.
    Sana inadına Bobo oyuna girdi golünü de attı Abicim

3-0 net oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bobo güzel bir gole imzasını attı Beşiktaş bundan sonra maç kaybetmez bence Tebrikler ...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tebrikler Beşiktaş'ım rahat bi oyun oldu sanırsam , izleyemedim o yüzden detaylı birşey yazamayacağım , Bursalı taraftarların girmesi de hiç hoş değildi bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş Uefa için savaşmaya devam ediyor.Kalan maçlarını da kazanırsa ve Sivasspor haftaya ya da son hafta puan kaybederse Uefaya gidebilir Beşiktaş.Tebrikler Beşiktaş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç bitti.3-0 kazandık.Fazla kasmadık.Ama Sivas'ın kazanması kötü oldu.Taraftarımız muhteşemdi.Bobo'nun golü atmasına sevindim.Haftaya Holosko cezalı olduğu için muhtemelen Bobo oynayacak umarım oradada gollerine devam eder.Sivas puan kaybetseydi daha güzel olacaktı ama olmadı..Tebrikler Beşiktaş'ım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maçın büyük bölümünü izleyemedim ama rahat bir galibiyet almışız3.lüğü sonuna kadar kovalarız artıkTebrikler Beşiktaş'ım.Bu arada Bursalılar gereksiz yere olay çıkarmaya devam ediyor!...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Beşiktaş'ım.Sanki şampiyonluğa oynuyorlarmış gibi taraftar desteği esirgemedi.Çok da zorlamadık.Güzel bir galibiyet oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler Bjk...Uefa'yı kovalamaya devam ediyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her zaman böyle oynayalım da 5.olalım ligde bakalım önemli değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Her zaman böyle oynayalım da 5.olalım ligde bakalım önemli değil.
    Evet , böyle oynarsak zaten gelir şampiyonluk.. bu arada ne kadar çirkin olaylar vardı öyle ya ! Yakışmadı ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Bursaspor'u Bu Sene 2 maçtada Yendiğimiz İçin Mutluyum..İçim Rahat...Boş yere ortalığı gerenler Düşünsün...
    Bu arada BoBo'nun Golle Dönmeside İyi Oldu

3golde birßirinden güzeldi... Sezonun en iyi maçlarından birini çıkardık...

Beşiktaş adına yakışır bir 90çıkardık tebrikler KaraKartal....

Tebrikler Beşiktaş. İyi oynadıkları maçı kazandılar.Bobo cezasının ardından golle döndü sahalara

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok rahat bir galibiyet aldık.Pozsiyon bile vermedik nerdeyse.İlk gol yine Holosko'nun kendi kişisel becerisiyle hazırladığı gollerden bir tanesiydi.İkinci golde çok güzel paslaşmalar sonucunda Holosko bitiriciliğini konuşturdu ve uzak köşeyle buluşturdu topu.Son golde ise maçın Holosko'dan sonraki kahmaranı olan S.Özkan'ın asistiyle Bobo'nun gücü ve son vuruş becerisi konuştu...

Maçın yıldızı tartışmasız Holosko'ydu.Ardından S.Özkan geldi.F.Bahçe maçıyla beraber çıkışa geçti ve mükemmel oynuyor.Sağa gidiyor,sola gidiyor,geriye geliyor,adam eksiltiyor,pozisyonlara giriyor ve arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor,gol atıyor,asist yapıyor.Bu S.Özkan'ın süper ligdeki ilk senesi,gelecek sene çok çok daha iyi olacaktır.Maçın en iyi üçüncü ismide İ.Kaş'tı.Bu adamı nasıl elimizden kaçırdık,hala yanıyorum.Rakibe top göstermiyor.Top kimin ayağına geldiyse ensesinde.Bütün ikili mücadelelerde ayakta kalan ve topu kazanan kişi oluyor.Avrupa'lı bizim gibi boş topçu almaz...

Ayrıca S.Özkan son haftalarda yükselen grafiğiyle birlikte hakkında basında meydana çıkan çirkin haberlerede basını böyle susturarak yanıt verdi...

Tribün süperdi.Sanki şampiyonluğa oynarcasına bir heyecan,atmosfer ve sevgi seli.İnönü'yü aratmadık.A.Demirspor'lu arkadaşlara teşekkür ediyoruz desteklerinden dolayı.Büyük amigo,küçük Rafet'inde gözlerinden öpüyorum.Alen Abiye rakip çıktı...

"Çok delikanlı" Bursa seyircisine bir çift sözüm var;ya geliceksin İstanbul tayfasının bulunduğu Maraton tribününe girecek tavrını koyacaksın,yada bu işe hiç bulaşmayacaksın.Sen git Kuzey Kale arkasının köşesine(deplasman seyircisinin bulunduğu tribünün hemen yanı)Ailelerin ve çocukların bulunduğu tribünde 5-10 koltuk kır.Ardından emniyete ve yöneticilere sığın.Hatta ve hatta utanmadan,sıkılmadan "delikanlılık" kisvesi altında 10 yaşındaki çocuklara saldır.Dışarıya çıkarıldıktan sonra,bizde Maraton tribününden dışarıya çıktık.İşte bütün "delikanlılığınız" orda meydana çıktı.Mükemmel bir sağlık koşusu gerçekleştirdik...
    Last edited by anilton : 27.Nisan.2008 at 14:45

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adana'daki stadın zeminleri baya güzeldi.Süper Lig'teki bazı kulüplerin stadlarının zeminlerini görünce Adana'dan kesinlikle bir takımın süper ligde olması kanaatına vardım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şemsi'ye katılıyorum.Aynen bende beğendim stadın çimlerini.Stadın kale arkalarının ve Maraton tribününün biraz daha geliştirilmesiyle çok güzel bir stad daha kazanabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok güzel br galibiyet aldık ama bursalılar yıne maca golge dusurmeyı bıldıler bu sozum yanlıs anlasılmasın bursalılar derken ordakı 35 kendını bilmezi kastediyorum tum uyarılara ragmen stada bır sekılde gırıp olay cıkaranların akıllarınan suphe ederım.. tebrıkler besıktasım ınsallah uefadayız sneye..

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri