Fenerbahçe
Gençlerbirliği
Beraberlik
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Altta da ingilizce ve portekizce yazılmış sanırsam
Herşeye rağmen sizi çok seviyoruz çocuklarBu taraftar daima sizin yanınızda.
![]()
Edu koluyla güzel bir gol atmış.
Ayrıca bir posizyonda Erkan'galiba Gençlerbirliğinden topu koluyla kesiyor o da penaltı olmalıydı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Edunun attigi gole elle atti diyorlar? dogrumu?
Maçı izleyemediğim için yorum yapamayacağım. Ancak Fenerbahçe'nin matematiksel şansı sürsede oluşan ortamda Galatasaray şampiyon olmuş ve bunu herkes kabullenmiş görünüyor.
Tabi başlığa baktığımda Fenerbahçe'li arkadaşların takımlarını desteklemeside güzel bir durum.
Bence elle.Yani el değil de kol ile.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyonlar Ligine katılmak teselli oldu artık atılacak adımlar seneye etki edecek Bu sene Süper Kupa+Avrupada başarı ile geldi geçti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pozisyon tartışılır elde olabilir omuzda Edu omuz diyor kişisel yoruma kalmış.Bu arada penaltımız verilmedi![]()
![]()
Last edited by Fernando Gago : 04.Mayıs.2008 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hep destek tam destek sloganıyla devam ediyoruz seneye sampiyonlar ligindeyiz ve seribasıyız.Nisan-Mayıs ayı bizim için cok kötü geçti ama ayaktayız bu takımı nasıl iyi gününde delice desteklediysek bu günlerde de desteğimizi eksiltmememiz gerekiyor.Unutmayalım bu takım bu sene bize bir rüya yasattı....Yasadığım en güzel rüyaydı...
Yalnız ilgiçtir bariz penaltımız verilmedi hiç kimse konuşmuyor
şş fenerliler![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Konuşsak ne yazcak Eren
Maçlardan sonra pozisyon tartısmayı cok sevmiyorum. Ama Deivid'in ortada bariz el vardı o pozisyonda.
Ayrıca Semih'in golden önce Kazım'ın eline çarpan top var bide
Futbolmu oynandı Veleybolmu oynandı anlamadım. İki takımda el ile oynadı![]()
Fenerbahçe'nin bu maçtan kazandığı tek şey Devler Ligini garantilemesi oldu tebrikler Fenerbahçe.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Neyse maçtaydım gs maçı falan umrumda değildi zaten gitme amacım çocuklara teşekkür etmekti. Hiç yaşamadığım heyecanları ve güzellikleri yaşattılar en önemliside tekrar yaşatacaklarına dair umut verdiler bu sezon bitmiştir artık şimdi Milli takımla yaşayacağız o heyecanları
Her zaman böyle oluyor zaten![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Edu'nun elle attığı golü, Kolin Kazım'ın elle düzeltip attırdığı golü görmeyerekten…
Elle golü duyunca gsliler dolmuş topiğe![]()
![]()
Neyse bu maçla Şampiyonar Ligini garantiLedik. Artık seneye son haftalara bırakmamak lazım bu işleri..
ortami kizistiracak ilk mesajda cezayi vericem haberiniz olsun...yok fenerin penaltisi verilmemis yok edu elle atmis yok kazim eliyle duzeltmis.. bunlari burda kavgaya donusturmenin hic manasi yok..
Genclerbirligi maci alabilirdi aslinda,özetlerde baktigim kadariyla iyi mücadele etmisler ama iste defans hatalari yüzünden kaybetmisler.
Bir pozisyon var,Mehmet Cakir ile Ugur Boral arasinda,eger Ugur o hamleyi yapmasaydi kesinlikle cok sey degisirdi,Mehmet golle sonuclandirabilirdi ya da Ugur kirmizi görebilirdi,cok yerinde bir müdahele ile takimi ipten aldi orada.
Yahu sanki biz avantajlıyız gibi yorumlar yapılıyor.Şampiyonluk sansımız yok neyi tartısıyorsunuz illa ki birileri ortamı kızıstıracak.İlla ki ortam gerilecek...
Dün ve Bugün tüm medyada Ali Bilgin'in gönderileceği konuşuluyor. Yönetim inş. böyle bir şey yapmaz Ali Bilgin bu sene hiçbir maçta asıl mevkisinde oynayamadı.Zico onu ya solda ya Alex'in yerinde oynattı Ali Bilgin orada ne zaman oynamış ki ? Zico onu Antalspor-Fenerbahçe maçında sağ kanatta oynarken beğendi aldı şuan oynattığı yere bakın
Deivid'i oynatrmak için sağda Ali Bilgin'i denemedi. Neyse...
Edu eliyle attı bana göre, bir penaltımız verilmedi. Hatalar oldu ama art niyetli olmayınca zaten olay çıkmıyor. Bunları da geçelim...
Zico Maldonodo ile başlayarak çok büyük yanlış yaptı. Neyse ki erken farketti ve değiştirdi. Sene sonu derhal yollanmalı.
Avrupadan elendikten sonra bu takım ligi de bıraktı. Vurdumduymaz bir hava içersine girdiler. Belki avrupada yaşanan başarı onları doygunluğa ulaştırdı ve lige tekrar konsantre olamadılar. Dün oynanan hatta oynayamadıkları oyunu görünce kızasım geliyor onlara ama 1 ay öncesini hatırlıyorum ve yüzümde bir tebessüm oluyor.
Bu takım, bu oyuncular, bu Zico değil miydi Fenerbahçe'ye avrupada en başarılı dönemini yaşatan. Dönüp geçmişe bakalım, çeyrek finale çıkalım ligi 2. bitirsek de önemli değil mesajlarını görebiliriz. Volkan Babacan'dan İlhan Parlak'a kadar tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz. Sezonu kupasız kapatmıyoruz ayrıca, Süper Kupa'yı aldık ya.
Maçtan önce pankartta ne yazıyordu;
Her Zaman, Her Yerde
Hep Destek Tam Destek
Yaşattığınız herşey için teşekkür ederiz.
Bu 2.lik daha iyi olabilir. Takımda aksayan yönler görülür, Zico özeleştiri yapar ve seneye daha rahat hazırlanabiliriz.
Dün Sivas-Galatasaray maçı daha heyecanlı olmasına rağmen ben yine de daha çok Fenerbahçe'nin sıkıcı maçını izledim. İşte tarif edilemez bağlılık bu takımıma. Yenilince, şampiyonluğu kaybedince kopacak bir bağ değil bu. En sert eleştirileri de yaparım oyunculara hocaya yönetime yeri geldiğinde ama kalbimdeki sevgi hiç azalmaz.
Son olarak yine bu sezon yaşattıkları için teşekkür ederim hepsine.
"YÜCE ATATÜRK"
maçta el serbesti galiba edu nun attığı gol ve kazımı attırdığı goldede bariz el vardı..Fakat fb el pozisyonundada penaltı verilebilirdi..