Tebrikler Galatasaray...
Sivasspor
Galatasaray
Beraberlik
Tebrikler Galatasaray...
arda'nın gecesiiii..!!!!! 2-1... bu skorlara bakılırsa Galatasaray şampiyon olur..
Arda senin Allah'ına kurban..
Şükürler Allah'ıma, adım adım ilerliyoruz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Arda Süper Futbolcu yine maçı kurtardı inşallah...bu gece tur atarız ama fenerde skoru eşitledi
İnanılmaz. Sivas güçlü bir oyun sergiliyor fakat aynı noktadan 2 tane golü hemde 1 dakika arayla yemek büyük başarı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Biz Ali Sami Yen'de atalım turumuzuFenerbahçe maçını boşverin.Biz kendi maçımıza bakalım.Bu maçı aldık mı tamamdır.
Yok ya, FB tribünleri goool diye bağırdığında Sivas önde dedim, sonra hiç ses gelmedi tribünden. Sivas umarım bu maçı çevirir. Sivas'a güveniyorum. Sivas büyük takım olup, Şampiyonlar Ligi veya Şampiyonluk istiyorsa bu maçı çevirmesi gerekir.
Bu saaten sonra cok gecccc
Fenerbahce sampiyon dedim, hemde bas bas bagirdim ama bugun oynadiklari futbol gosteriyorki hak etmiyolar
Sivas 1-0 dan sonra sanki 1-0 onlara yetiyormuşcasına yatışlara gecti. Oynayan biz , yazan biz ve golleri bulan biz. Bu arada sivasspor soyunma odasında da mehter calsın![]()
Sivas balina buluyor golleri,ama öyle böyle degil,böyle bal yok.
Neyse Ayhan asti da bizi rahatlatti,haydi 4-2 gelsiiin !
Aykut neden sari kart gördü?
2 fark oluncaya kadar rahat olmayacak
direkten döndü bu arada..
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. YORUM YAPACAKSANIZ TEKNİK BİLGİLERE DAYANDIRMAK ZORUNDASINIZ. Teknik bilginiz yoksa da yazmayın forumda gereksiz yere mesajınız yer kaplamasın. Forum temiz olsun misler gibi koksun. Bu kurala Avrupa maçlarında dikkat etmeyen arkadaşlarımızın canı çok yanar.
O halde maçı anlatmaktan, skor ve debil dübül mesaj yazmaktan vazgeçer misiniz?
(/s)
Ayhanın golü süperdi gerçekten...Mehmet Yıldızın golü ne kadar ilginçti..
Düşen oyuncular kaçan toplar gerçekten çok ilginçti..![]()
Gerçekten inanılmaz bir maç oluyor..
Sivasspor en azından Şampiyonlar Ligi için büyük bir gayret gösteriyor ve 3-3 yapıyor durumu.
Galatasara 2 farklı öne geçemezse hiçbir zaman rahatlayamaz bu kadar önemi büyük olan maçta.
sölemiştim 2 fark olana kadar rahatlanmaz diye. ama beraberlik de gs'ye yarıyor. çok panik yapıyor gs. hiç gerek yok bunlara halbuki. en başında yaptığım tüm yorumlar çıktı işte. daha gol olur mu orasını kestiremiyorum ama![]()
Artik Lincoln yada Carrusca yada H.Sükür oyuna girsin![]()
İlginç bir anektod :
Ligin en az gol yiyen iki takımı bu maçta üçer tane yedi![]()
en azından hakan şükür'ü tek santrafor oynatıp lincoln'ü de alıp orta sahada top çevirip ileri çıkışlar ve bindirmeler yapabilir. ve hava toplarında hakan şükür'den de yararlanabilir. hakan şükür'ü oyuna alıp arkasına da arda ve lincoln'ü koysa büyük olasılıkla golü bulur galatasaray diye düşünüyorum.
arda turan ve 4-3.. işte galatasaray bu. mecbur gol lazım. daha goller olacaktır maçta.. mübarek hentbol maçı oldu.![]()
Arda hat-trick yaptı ve bana göre Galatasaray artık maçı kopardı. Bu arada, PES'e giriyorum gol yiyoruz, PES'ten çıkıyorum gol atıyoruz yahu![]()
yahu bari 4-4 olmasın aykutta durdu durdu durdu bu maçta patladı ardada aynı şekilde
Arda Turan hayatinin macini oynuyor resmen.
Sivas evinde 3büyüklerede kaybetti büyük iş başardılar yinede...
GS de şampiyon oldu denebilir artık...
dediğim yine çıktı. hakan'ı oyuna aldıktan sonra galatasaray toparlandı ve top tutmaya başladı. farkındaysanız 2 golü de bulduk zaten.ben teknik direktörlük kursuna yazılmaya gidiyorum
![]()
![]()
![]()
Kral sahnede!!
Ayhanın güzel pasıyla topla buluşan Hakan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara yolladı..
Kral Hakan Süküüüüüüür !
iste bu ya,sampiyonlukta kalecisinden(gerci bu macta kötü olsa da) yedek forvetine kadar büyük katkisi var herkesin.Takim ruhu,dayanisma buna denir ! Galatasaray ruhu budur iste !