Bu galibiyet bize kötü geçen bir sezonu unutturur .. Her ne kadar oyuncularımızın kapasiteleri belliysede bunun bilincinde mücadele ederler umarım.
Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
Bu galibiyet bize kötü geçen bir sezonu unutturur .. Her ne kadar oyuncularımızın kapasiteleri belliysede bunun bilincinde mücadele ederler umarım.
Her ne kadarda kazanamayacagımızı düşünsemde iddaada yine dayanamadım Trabzonspor'a 1/0 verdim umarım kazanırız.![]()
Yattara'nın maçı olacak bu yüzden bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Fenerbahçe'de Semih gol krallığını perçinleştirmek için hırslı oynayacaktır maçı 5-2 kazanırız.
Güveniyoruz Traßzonspora
Umarım kazanırlar...
2 takımda bu maçı kazanmak isteyecektir,asılacaktır,sonuna kadar mücadele edecektir.Trabzon'da amaç kötü geçen sezonu iyi bir şekilde tamamlamak,Fenerbahçe'de ise olası Oftaş galibiyetine karşı mutlak kazanmak.
Normal şartlarda Fenerbahçe Trabzon'dan daha iyi bir kadroya sahip ama savunma alanındaki eksiklikleri Trabzon'un şansını artırıyor.Aynı şekilde eksik olmamasına rağmen Ts savunmasınında kötü olması bu maçın gollü geçebileceğine dair bir işaret.Bu maç Yattara-Umut,Alex-Semih kapışmasına dönebilir.
Birde maç oynanırken diğer maçta Gs nin önde olduğu haberi Fenerbahçelileri etkileyebilir.Bu da trabzonun işine gelir.
Kim kazanır tahminde bulunmak zor ama Fenerbahçe'yi yinede galibiyete yakın taraf olarak görüyorum..
So what?
Saike
Maçın başlamasına 1 saatten az bir süre kaldı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maç kesin gollü geçecek.. Fenerbahçe kesinlikle kazanmak için çıkacak ve Trabzonspor'un defansının durumu malum..
Fıratcan Fenerbahçe ikincliği garantiledi. O yüzden Fenerbahçe her türlü ikinci veya şampiyon çünkü üçlü averajda hem Sivas'tan hemde Beşiktaş'dan üstün hatırlatırım bu iki takımıda bu sezon oynadığı bütün maçlarda da yendi. Fenerbahçe bu gün 50-0'da yenilse ikinci.
Kezman "motoru bozmuş" hakötü bir şey bağırsak enfeksiyonu. her neyse fenerbahçe'nin hanesine bir avantaj olarak yansıyacak.
fenerbahçe bırakmaz maçı. mucizenin bir kısmını kendilerinin gerçekleştirmesi gerektiği için kazanacaklardır maçı.
Uğur Boral sakat sakat oynuyor Yattara'ya gün doğdu ...
ben gollü beraberlik bekliyorum
TRABZONSPOR
Onur
Musa
Çağdaş
Hüseyin
Mustafa Keçeli
Ferhat
Ayman
Yattara
Serkan Balcı
Ergin Keleş
Umut Bulut
YEDEKLER
Tolga Zengin
Hasan Üçüncü
Kadir Keleş
Adnan
Barış
Cem
Jabi
FENERBAHÇE
Serdar
Gökhan Gönül
Yasin
Edu
Uğur Boral
Deivid
Aurelio
Selçuk
Colin Kazım
Alex
Semih
YEDEKLER
Volkan Babacan
Kemal
Can
İlhan Parlak
Ali Bilgin
Gürhan
Maldonado
So what?
Saike
Maça müthiş başladık.3 net gol pozisyonumuz var.HAYDİ TRABZONUM!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
bence de haydı trabzonn![]()
TS Ergin ile boş kale kacırmış .
Ergin dolu kale boş kale dinlemiyor.Umut'un gol kaçırma rekorunu kırmaya pek hevesli..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzon neler kaçırıyor ya :s
Yattara attı. 1-0 TS
yattaraaaa![]()
Trabzon attıYattara...
Yattara be ! Helal olsun sana![]()
GOOOOOOOOOOLLLL!!! Yattaraaaaaaaa!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Helal Olsun Yattara'ya.. Trabzonspor iyi oynuyor gerçektende, Fenerbahçe'yi zor dakikalar bekliyor
yattara attı oley be
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şu macı alalım super olacak
Last edited by Trabzonspor : 10.Mayıs.2008 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Trabzon maçın başından beri üstün olan taraftı ve golü attılar.Galatasaray'da golü buldu.Fenerbahçeli oyuncular dahada demoralize olabilirler..
So what?
Saike
Ya Ergin sen nasıl futbolcusun ya!Adam içipte çıkmış maça.5'e gidecek maç 1-0..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GOOOOOOLL!! UMUUUT BULUUUTT!! 2-0 oldu.Muhteşemsiniz..
Last edited by Cyzio : 10.Mayıs.2008 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[SIGPIC][/SIGPIC]
Umut Bulut attı 2-0 oldu. Fenerbahçe dağıldı diyebiliriz..
Trabzon 2-0 yaptı.İnşallah böyle devam eder.Artık şampiyonluk şansları kalmadı bari bize yararları dokunsun..
So what?
Saike
Trabzon'a bile yeniliyoruz, yazıklar olsun!..