Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kocaelispor Transfer Haberleri

Özgür Bayer Kocaelispor'da

Kocaelispor'un, Gaziantepspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki defans oyuncusu Özgür Bayer bugün Kocaelispor Tesislerinde Yöneticiler Sami Durmuşoğlu ve Yaşar Can'ın katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına yeşil siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Özgür Bayer , "Geçen sene bir sakatlık geçirdim ve sahalardan uzak kaldım, bu süre içerisinde bazı şeyler kafamda çok değişti. Bu nedenle herkes bu sene çok farklı bir özgür izleyecek. Engin Hocama ve Yöneticilerimize bu transferin gerçekleşmesinde yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Sakatlığım sebebi ile özel bir program dahilinde çalışmalarımı yaz ayı içerisinde de sürdürüyordum. Sakatlığımdan eser kalmadı, en geç 1 hafta 10 gün içerisinde çok sağlam bir Özgür olarak takımıma fayda sağlayacağım" dedi.

Genel Sekreter Yaşar Can, imza töreninde yaptığı konuşmada; "Bu sezon ilk 8i zorlayacak bir Kocaelispor için güçlenmemiz lazımdı. Bu doğrultuda transferlerimizi yapıyoruz. Hocamızın Kartepe kampı içerisinde eksik gördüğü noktalara kalan transferlerimizi yapacağız. Özgür hocamızın izlediği ve istediği bir oyuncuydu, kendisini takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. 1-2 nokta transfer ile transferi bitirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda transfer komitemizin çalışmaları sürmekte" dedi.

Haber: http://www.kocaelispor.org.tr
    Tarih: 19.07.2008

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hayırlı olsun. Umarım Körfez bu sene ligde iyi mücadele eder ve ligi iyi bir pozisyonda bitirir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Kocaelispor yıldızların peşinde
    Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar ve dünyaca ünlü golcü Patrick Kluivert'ın peşinde.

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'un, Hollandalı golcü Patrick Kluivert ve Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar'ı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Edgar ve Kluivert'in transferini görüşmek üzere menajerler Alper Gökdemir ve Anıl Tortu ile bir araya geldi.

Toplantıda Edgar ile anlaşma aşamasına gelindiği ve futbolcunun 28 Temmuz Pazartesi günü Kocaeli'ye gelerek kulüp yöneticileriyle görüşeceği, daha önce Ankaragücü'nden yıllık 1.5 milyon Euro talep ettiği için anlaşma sağlanamayan Kluivert'in istediği transfer ücretinin fazla olduğu, ancak bu futbolcunun menajerleriyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Kulüp başkanvekili Muharrem Genç, görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirerek, iki futbolcuyla da her an anlaşma sağlanabileceğini ifade etti. Genç, iki ismin kadrolarına dahil olması halinde transferi bitireceklerini sözlerine ekledi.

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    Kocaelispor yıldızların peşinde
    Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar ve dünyaca ünlü golcü Patrick Kluivert'ın peşinde.

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'un, Hollandalı golcü Patrick Kluivert ve Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar'ı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Edgar ve Kluivert'in transferini görüşmek üzere menajerler Alper Gökdemir ve Anıl Tortu ile bir araya geldi.

Toplantıda Edgar ile anlaşma aşamasına gelindiği ve futbolcunun 28 Temmuz Pazartesi günü Kocaeli'ye gelerek kulüp yöneticileriyle görüşeceği, daha önce Ankaragücü'nden yıllık 1.5 milyon Euro talep ettiği için anlaşma sağlanamayan Kluivert'in istediği transfer ücretinin fazla olduğu, ancak bu futbolcunun menajerleriyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Kulüp başkanvekili Muharrem Genç, görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirerek, iki futbolcuyla da her an anlaşma sağlanabileceğini ifade etti. Genç, iki ismin kadrolarına dahil olması halinde transferi bitireceklerini sözlerine ekledi.

David Edgar? Edgar Davids olması lazım

Hayır David Edgar doğrudur. Newcastle da FM'de de kadroda oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eğer bu iki yıldızı getirirse çok büyük iş yapmış olur

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hayır David Edgar doğrudur. Newcastle da FM'de de kadroda oluyor

olay david edgar olmasında.. burda yerel gazetelerde Edgar Davids dendi de..

http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news....:_Edgar_Davids

sporx karıştırmış olmalı oyuncuları.. David Edgar'ı getiremez Kocaelispor.

Hayır David Edgar gelecek. O site karıtırmış olmalı. Başka kaynaklarda da görmüştüm bu haberi.
    Demin de araştırdım her yerde bu isim yazıyor, bilemiyorum artık

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Hayır David Edgar gelecek. O site karıtırmış olmalı. Başka kaynaklarda da görmüştüm bu haberi.
    Demin de araştırdım her yerde bu isim yazıyor, bilemiyorum artık
    ben karıştırmış olabilir dedim sadece bi kesinlik yok.. kocaelide bi yerel gazetenin sitesi gazetede de haber vardı.. ilk orda gördüm bakıcaz artık hangisi gelicek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Davids dedikleri gözlüklü olan . Kocaelispor 2 sini getirirse devrim yapar. Ligimiz iyice markalaşır.Yabancı Transfer sitesinde baktım Avrupa'da 5 büyük ligden sonra en değerli lig bizimkisiymiş. Oyuncu değerleri bakımından 6. sıradayız Avrupa'da..

ismi geçen oyuncu edgar davids,başkan serhan gürkan geçen gün trt ye bağlanıp prensipte anlaştık dedi ama çarşamba günü belli olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://www.kocaelispor.org/

Beyler Davids hakkında bilgi vermiş Kocaelispor resmi sitesi hayırdır

Hmm Davids miş demek. Her yerde Edgar yazdı. Ben de umutlanmıştım ya .)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Resmi sitede de Edgar Davids'i tanıtmışlar zaten

Hmm Davids miş demek. Her yerde Edgar yazdı. Ben de umutlanmıştım ya .)

edgara niye umutlandın umut veren davids
    thefm http://www.kocaelispor.org.tr resmi site bu,o taraftar sitesi
    gerçi benimde umudum az ama çarşamba netleşicek kesin olarak

Edgar geleceği iyi görünen bir sisim. Ayrıca genç. Böyle bir oyuncu getirebilirlerse belki diye umutlanmıştım
    Davids de iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Edgar Davids'i getirebilirse harikar bir transfer olur gerçekten.İnşallah bu transferi gerçekleştirebilirler.Can-ı gönülden isterim bu transferi.Ligimize büyük renk katar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Davids %99 Körfezli"

Kocaelispor, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor !.. Yıllardır adı pek çok büyük kulübümüz ile anılan Hollandalı yıldız Edgar Davids'in "%99 ihtimalle Kocaelispor'a transfer olacağı" resmi makamlarca doğrulandı.

BAŞKAN AÇIKLADI
    Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Hollandalı Edgar Davids ile prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye geleceğini ve %99 ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Gürkan, Hollandalı tecrübeli ortasaha oyuncusu Davids ile anlaştıklarını açıkladı. Davids'in %99 Kocaelispor formasını giyeceğini söyleyen Gürkan, bir diğer Hollandalı oyuncu Kluivert ile Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Üzülmez'in ise gündemlerinde olmadığını söyledi.

(Radyospor.com)

"Davids %99 Körfezli"

Kocaelispor, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor !.. Yıllardır adı pek çok büyük kulübümüz ile anılan Hollandalı yıldız Edgar Davids'in "%99 ihtimalle Kocaelispor'a transfer olacağı" resmi makamlarca doğrulandı.

BAŞKAN AÇIKLADI
    Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Hollandalı Edgar Davids ile prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye geleceğini ve %99 ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Gürkan, Hollandalı tecrübeli ortasaha oyuncusu Davids ile anlaştıklarını açıkladı. Davids'in %99 Kocaelispor formasını giyeceğini söyleyen Gürkan, bir diğer Hollandalı oyuncu Kluivert ile Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Üzülmez'in ise gündemlerinde olmadığını söyledi.

kaynak : http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42013

Davids gelirse ligimizin marka değeri açısından çok büyük ilerleme katedeceğini düşünüyorum.Ayrıca Türkiye Liglerine gelecek en kariyerli oyunculardan biri olan Davids'in Kocaelispor forması giymesi Kocaeli yönetiminin planlarının ne kadar büyük olduğunun göstergesidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnanamıyorum ya Helal Olsun Kocaelispor'a Maçlarını dört gözle bekleyeceğim artık
    Last edited by Fernando Gago : 28.Temmuz.2008 at 22:17

Edgar Davids.. Kluivert de gelecek miydi? Haberleri çıkmıştı sanırım. İnşallah o da gelir de FM'de dünya çapında alınan bir kulüp olur Kocaeli (:

Del Piero_10 Misafir

Vay be demek Davids geliyor.Juventus'ta iken en çok sevdiğim adamlardan biriydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kocaeli baskanı Trt2' ye baglandı..Kluivert gündemde degil dedi.Forvet mevkisinde zaten birçoık adamımız var dedi..Oraya genç birini alacaz dedi..Davids bitmek üzere hatta her an istanbula gelebilir dedi..

başkanımız serhan gürkan bu akşam kocaeli tv ye bağlanıp davidsin perşembe günü geliceğini söyledi,çok büyük bi organizasyonla istanbulda havaalanında karşılıyıcaz kendisini inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Davids süper transfer yahu...

O forma içinde gözlüklü Davids'i görmek müthiş birşey olacak galiba...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Helal olsun be Körfez inşallah ilk 6'yı zorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Valla süpersin Körfez.Hayranlıkla izleyeceğim bu sene.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006

Davids'e %99 deniliyor ama; %101 gibi kesinliği bulunamtadır. Geçtğimiz haftalarda yetkili ağızlardan bu transferi duyduğumda şok geçirmiştim. Kocaelispor, Dünya'da ismini duyurmuş ve taktığı gözlükerle marka olmuş bir ismi ülkemize getirecek ve bize futbol zevki vereceği için. Tebrikler Kocaelispor.

Davids, performansı nasıl olur bilmiyorum ama; Türk Futbol'una ve Kocaelispor'a marka değeri katacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

perşembe günü istanbul'a gelicek demişlerdi. bakalım gelecekmi.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri