Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı|Türkiye - Slovakya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Emre Güngör süper falan oynamadı.Tecrübesiz olduğu belli oluyor.Euro 2008'de iyi bir yedek olabilir.G.Zan-Servet ikilisi ile başarılı olacağız bence.Rüştü Terim'in kafasını iyice karıştırmıştır.Zira Volkan'ın formasını kapabilir.Kazım'ın 1-2 hareket dışında oyuna olumlu bir katkısı olmadı.Aksine takımı yavaşlattı,oyunu soğuttu.Beklendiği gibi çıkarılacaktır kadrodan.Semih ise elinden geleni yaptı bence.O da iyi bir yedek olabilir.Sonradan alınabilir oyuna.İ.Kaş'tan ise sağ bek falan olmaz.Sabri orda iyi oynadı 2. yarı.Hakan Balta güzel bi gol attıFena oynamadık genel olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

umıt verdık acıkcası..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Kazım: Ben beğendim tekniği iyiydi.Gol pozisyonunda Sabriye attığı pas mükemmeldi.
    Rüştü: Çok iyiydi.İlk tercih Rüştü olmalı bence.
    Emre G. : Milli takıma ilk defa girmesi nedeniyle heyecan yaptı.Oyuna sokmada Galatasaray'da başarılıydı.Heyecanını atlattıkça daha iyi olacaktır.
    Sabri: Hızı ve savaşçılığıyla oyuna renk getirdi.
    Emre Belözoğlu: Mükemmeldi.Ben çok beğendim Emreyi.
    Semih: Etkisizdi.Milli takım golcüsü havası vermedi.
    Hakan Balta: Her zamanki gibi dengeli oynadı.Çok iyi bir sol bek.
    Tuncay: Hiç beğenmedim.Kendi kalemize doğru çalım attı durdu.Topu çok oyaladı.
    Gökdeniz: Oyuna tempo getirdi.İyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Güngör ve topu oyuna iyi sokamamak birbirine o kadar uzak yorumlar ki. Topu yanındakine önündekine atmak kolaydır. Emre hem bunu yapabiliyor hem de uzun topları çok isabetli atıyor. Milli maçı kesik kesik izledim. Belkide her attığı top dağa taşa gitmiştir ancak genelleme yapmak çok anlamsız. Yoksa gol kaçıran bir oyuncuya asla atamaz derdik. Rüştü gol yemedi ve gol yemeyen bir kalecimiz var derdik. Emre'de belki ilk kez oynamanın heyecanından hatalar yapmış olabilir ama hiç mi ligde izlemediniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Kazım:: Bence Sağ açıkta etkiliydi onu beğenmeyen arkadaşlarada saygım var çünkü yetenekli ama yeteneklerinin farkında değil gibi vede mental özellikleri zayııf hızlı düşünmesi lazım
    Semih:Ümit Karandan fazlası eksiğinden çok bunu ispatladı da zaten o yüzden semihi tartışmak istemiyorum. İlk 11 veya yedek kadroda mutlaka bulunması gereken biri
    bu isimlerin dışında şiddetle mevlütün patlama yapacağını savunuyorum.Ayrıca Mehmet Topalın sakatlık felan olmaması durumunda oynatılmaması gerektiğinide ekleyim çünkü çiift önlibero oynayamadığımızı gördük.Mehmete o yüzden ilk 11 de yer veremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Ayrıca Mehmet Topalın sakatlık felan olmaması durumunda oynatılmaması gerektiğinide ekleyim çünkü çiift önlibero oynayamadığımızı gördük.Mehmete o yüzden ilk 11 de yer veremiyorum.
    Bencede çift ön libero oynayamıyoruz. Ama ilk 11 de oynamayacak olan bana göre Topal değil Aurelio olacak. Tabi en doğru kararı Sinyor verir.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bencede çift ön libero oynayamıyoruz. Ama ilk 11 de oynamayacak olan bana göre Topal değil Aurelio olacak. Tabi en doğru kararı Sinyor verir.
    Fatih Terim kadroda yeri garanti olan tek isim Aurelio diye açıklama yaptı...bencede doğru ama eksik bi açıklama kadroda yeri garanti olan birkaç oyuncu daha var ama bakalım göreceğiz

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri