Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha öncede Lizarazu vardı athleticte sirieix 2. yabancımız bu arada başarılar hamdi beytransfer konusunda sıkıntı çekmiyceğinden eminim abi nasılsa pek transfer etcek adam yok=)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Borja güzel transfer o zaman abi sen 2 sene içinde onu daha fazla geliştirirsin
    Diskolara barlara takılmazsa gelişir abisi.Burası Sociedad'ın altyapısına benzemez havaya girme alırım formanı dedim bkalım ne kadar dinleyecek

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kaan abi geliştirme konusunda uzmandır, herşeyi geliştirir o
    Bakalım abisi şu anda daha hazırlık zamanı diye daha çok gece alemi bilgimi geliştiriyorum

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kaan abicim takım hazırLık maçLarında zıpkın gibi maşaLLah önemLi oLan Lig de de Zıpkın gibi oLabiLmek. Barca var, ReaL var, AtLetico var. Var oğLu var
    Hayrocum varsa bizde Atleticoyuz abisi.Birleşmiş Milletler gibi gelirler Basklılardan tekmeyi yer dönerler
    Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Kariyerin hayırlı olsun insallah basarılı olursun ama fazla lig nasıl kasmıyor abi sende ben 6 tane acsam bile kasıyor senin ram kac acaba
    Benim Ram 2 gigabyte abisi.Bilgisayarı kasmıyor ayrı programlarda çalışabiliyor aynı zamanda.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bu arada Iraola yedek mi? Sen Bask'a ihanet ediyorsun abi Pardon Bolu dicektim
    Abisi daha ilk 11 belli değil.Şu an karışık oynatıyorum özellikle koyacağım son 3 maçta ama oynadığı oyunla Exposito formayı daha çok istediğini gösterdi,forma aslanın ağzında Iraola daha çok çalışmalı

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    o nasıl bir database abi ya nasıl br rem var o pcde kasmıomu?.guzel karıyer oluyor basarılar dılerım
    Çok teşekkür ederim abisi.Bakalım sadece hazırlık maçlarının mı yıldızı olacağız?Yok kasmıyor.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Athletic'in ilk yabancısı hayırlı olsun abi

Athletic bencede sitenin turnuvasında kullanılabilir. Bu turnuvada Z planımdı. Genellikle iyi takımları istedim hiç biri olmazsa Athletic ile şov yapiim dedim
    Dikkat ettim turnuvalarda hiç kullanılmamış bir takım
    Ben dokunmayacağım Mustafacım zaten ben hazırlıyorum takımı sen alırsın. Listene baktıktan sonra tek diyebileceğim keşke Benfica yerine bu takımı alaymışın.Bu Aduriz ne yapıyor ediyor golünü atıyor

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Mr.Godfather Hamdi Kaan abi İraola kondsyon problemimi çekiyo yoksa senin taktikte yeri yokmu

BeeTLeJuiCe yabancı değil o Bask kökenli fransız. Kırma o Kırma
    Iraola şu an hazır değil abisi.Adama taktığım tamamen iftira Ayrıca Susaeta böyle oynarsa Yeste gelince dur bakalım arkadaş nereye diyebilirim

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Daha öncede Lizarazu vardı athleticte sirieix 2. yabancımız bu arada başarılar hamdi beytransfer konusunda sıkıntı çekmiyceğinden eminim abi nasılsa pek transfer etcek adam yok=)
    Sağolasın abisi çok doğru söylüyorsun ama bir yandanda iyi oluyor böyle tek dilden anlaşıyorlar iletişim problemi yok aralarında.Milli takım gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Bu arada karmaşık kadrolarla Twenke Cska Sofia (mahsus seçtim intikam almak için ama sürekli adam değiştirince fark atamadım hırsımı sonra alırım ) ve Aek ile hazırlık maçı serisine devam ettik.Maçlar sırasıyla 3-1 2-1 5-3 sona erdi.Özellikle Aek maçında Rivaldo ayağına ne geldiyse gol yaptı bende iş bitmemiş dedi ama bizde ona sen 3 atarsan biz 5 atarız diyerek yanıt verdik

İşte hazırlık maçları:

Bu sefer tersten gittim.Ter antremanını büyük takımlarla yaptım.Lig öncesi son 4 hazırlık maçını ise küçük takımlarla yapıp herkesi oynatıp ideal 11'imi bıraya ekleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

güzel maçlar çıkartmışsın tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Teşekkürler abisi.

Bizim için küme düşeceksiniz yorumunda bulundular 200'de 1 ile bakalım ne olacak.Rakamlar hiç iç açıcı değil.

Bu arada İspanyol kasabalarındaki hazırlık maçı turumuz sona erdi.İlk hafta maçı Zaragoza deplasmanı.Hedefimiz sadece beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper bir hazırlık dönemi geçirmişsin. Ama bende söylemesi ilk maçta puan kaybedeceksin İyi geçen kamplardan sonra nedense genellikle öyle oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Zaragoza maçına çıktık.Maçtan önce pek bir umudumuz yoktu açıkçası.Bir de Etxeberria maçın başında penaltı kaçırınca beraberlik gitti dedik ama takım o pozisyondan sonra canlandı ve ilk haftaya 3-0'lık sürpriz bir galibiyetle başlıyoruz.Lige tutunabilmek için bu tür galibiyetlere ihtiyacımız var

İdeal 11'imiz belli oldu.Yeste gelince formayı direkt verip vermeye karar vereceğim.Daha iyileşmesine 2 hafta var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

zaragoza maçı süper olmuş güzel başlamışsın bence kümede kalmayı bırak bu sene UEFA yı zorlarsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılı olacagına eminim abi insallah en azından uefa ya gidersin
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Almeria,Getafe,Murcia,Mallorca ve Betis maçlarından kazasız döndük.İlk 6 hafta fikstürün kolay gelmesini iyi kullandık.Özellikle getfe maçı harikaydı.Maçın başında 2-0 öne geçtiler.2-1 yaptım.Derken penaltı oldu bizim oyuncu kırmızı gördü,benim uyuz olduğum Iraola var ya o .Kalecim penaltıyı kurtardı 10 kişilik takım coştu ve maç 4-2 bitti.Ona özel SS koyuyorum o yüzden Ben bu Bilbao'yu sevdim,burdan ayrılmaya niyetim yok Julio'da çok misafirperver.Benim evde yoksa kendi evinden bana çiçek yolluyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaan abicim, hemen en fiyakaLısından bir yer ayarLa yanında geLiyorum. Ben senin sırrını anLadım, sana SinyoritaLar orda iyi bakıyor ondan böyLe performans gösteriyorsun sen
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam Hayrocum gel malikanemde misafir edeyim seni artık ne tür çiçek istersen Julio'dan ödünç alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

süper gidiyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaan abi o nasıl bir başlangıç öyle Madrid,Barça senden korkmuşlardır
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    süper gidiyorsun..
    Teşekkür ederim abisi.Ama önüme tahmin ettiğim dikenli teller çıkmaya başladı.Bir yandan federasyon bir yandan sakatlıklar

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kaan abi o nasıl bir başlangıç öyle Madrid,Barça senden korkmuşlardır
    Yunuscum şu anda bütün büyük takımlar yendiği için fark bile açamadım.Bakalım onlarla oynayınca ne olacak?

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla
    Sağolasın Keremcim.Şu anda kime güvensem bir bakıyorum hastanede Valencia maçından sonra Espanyol maçına 2 hücum beksiz çıktım.Espanyol maçında Llorente'de sakatlandı.Benim Viguera'ya iş düştü.Şimdi Villareal ile Iraola Del Horno ve Llorente'den yoksun çıkacağız.Neyseki Yeste Valencia maçından beri aramızda.Yalnız şöyle bir durum var Yeste daha çok kendine oynuyor takıma az pozisyon buldurtup çabuk sonuca yönelttiriyor ,Susaeta ise takımı tamamen rakip yarısahaya taşıyor ve daha çok pozisyona sokuyor tabi Yeste'nin kritik pozisyona sokma sayısı daha fazla.Ne yapacağımı bende şaşırdım. Dizilerden sonra bu 3 maçıda eklerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Villareal maçından sonra Viguera manşetlere çıktı.Llorente'yi aratmadı ve bizde doğru seçimde bulunduğumuzu anlamış olduk.Ama daha süresi var,şımarmasın diye asıl forvetimiz iyileşir iyileşmez yeninden yanımda oturacak

Yeste özellikle son maçta yaptığı 4 asistle spekülasyonlara son verdi fakat yerine giren Susaeta'da 1 gol atarak ben hala burdayım dedi. Hücum beklerim sonraki maça kadar iyileşecekler bakalım savunma beklerim onları aratmadı seçim zor olacak

Last edited by Melekovic : 01.Haziran.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Number 1 gene koymuşun ağırlığını neden açıklamıyosun millete Ronaldinho yu kaçırıp Yestenin forması ile sahaya çıkardığını

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuna biz Gerrard diyelim Serkancım.Yeste kılığına girmiş Ronaldinho orta sahanın ortasında batırır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaan abi şapkamı çıkarttım sana. Diyecek birşey buLamıyorum. Şu anda işLerimi toparLıyorum kısmetse yarın iLk uçakLa yanındayım. TuvaLetLeri temizLeyecek adama ihtiyacın vardır herhaLde. Ya da asistanın mı yaparsın naparsın biLmem
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Oleyy oleyy oleyy oleyy Şampiyon Bilbao

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Tabi Madrid ,Barca'yla oynamamışsın hava atıyon burda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nolcak canım o ikisine yenilir 3. olur fenamı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Puan Durumunu Görebilirmiyiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya abi bırak bu ayakları diyecem ama yastan dolayı dıyemıyorum lıgde kalmak ıcınmıs! ligde kalmayı amaclayıp boyle sonuclar alıyorsan avrupa veya sampıyonluk ıcın oynasan ne yaparsın acaba tebrıkler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kaan abi şapkamı çıkarttım sana. Diyecek birşey buLamıyorum. Şu anda işLerimi toparLıyorum kısmetse yarın iLk uçakLa yanındayım. TuvaLetLeri temizLeyecek adama ihtiyacın vardır herhaLde. Ya da asistanın mı yaparsın naparsın biLmem
    Valla abisi.Kadro açıldı.Exposito'nun ayağı kırıldı 7 ay yok.Daha basına açıklamadım.Seni Exposito kılığında takıma sokarım

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Oleyy oleyy oleyy oleyy Şampiyon Bilbao
    Sakatlıklar başımızı ağrıtıyor abisi ama son 5 haftaya sadece 1 beraberlikle girmek güzel fakat 18. ve 19. hafta Real ve Barca'nın olması ürkütücü.Birazdanda Sevilla var.Sanırım 2 mağlubiyet 1 beraberlik en iyi ihtimal olur

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Nolcak canım o ikisine yenilir 3. olur fenamı
    Doğru diyosun Mustafacım.Intertoto'ya katılmak hedefimiz.3.luk zaten müthiş olur abisi

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Puan Durumunu Görebilirmiyiz
    Ekliyorum abisi.Sevilla maçına kadar olan puan durumu.Yoruldum dizi oyun derken biraz dinleneyim

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ya abi bırak bu ayakları diyecem ama yastan dolayı dıyemıyorum lıgde kalmak ıcınmıs! ligde kalmayı amaclayıp boyle sonuclar alıyorsan avrupa veya sampıyonluk ıcın oynasan ne yaparsın acaba tebrıkler..
    Sanırsam ligde kaldım diyebilirim.Ama şampiyonluk hayal abisi

İşte SS'ler ve puan durumu:

Cadiz Kral Kupası ilk maç:

ve Puan Durumu:

Biraz daha dizi izleyip geliyim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Müthiş gidiyorsun gerçekten , tebrikler
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Güzel Gidiyorsun Abi Gerçi Msn'dne Silmişsin Engellemişsin Yapmışsın Bişiler Bana Ama
    Barça , Real Maçlarına Kadar Kazanırsan Zaten 2 Sine'De Yenileceksin Büyük ihtimal ama Liderlik elden Gitmemiş Olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oh ohh ben bu ligde kalma yalanını yutmuyorum abicimm valla helal olsun ne diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

oo kaan abi müthişsin başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Müthiş gidiyorsun gerçekten , tebrikler
    Teşekkür ederim abisi.Hakan Şükür'ü değilde Metin Oktay'ı örnek aldığın için sanada tebrikler.Umarım heykelini rahat bırakırlar rahmetlinin.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Güzel Gidiyorsun Abi Gerçi Msn'dne Silmişsin Engellemişsin Yapmışsın Bişiler Bana Ama
    Barça , Real Maçlarına Kadar Kazanırsan Zaten 2 Sine'De Yenileceksin Büyük ihtimal ama Liderlik elden Gitmemiş Olacak
    Abisi iyiki yazmışsın şunu açıklama gereği hissediyorum.Ben msn'den ne birisini silerim ne de engellerim.Ama şu bir gerçekki o msnden taşındım eski msnime geçtim.Şu an kullandığımı herkes benim bulunduğum turnuva sayfasından bulabilir ama eğer göremezse de [email protected] olarak ekleyebilir. Taşınma sebebim ise msndeki kişi sayısının iki yüzü bayağı bir geçmiş olması ve malesef artık bazılarının çalışıyorum meşgulüm dememe rağmen sürekli rahatsız etmesi ee ne cevap vermiyorsun cevap versene demesi ya da abuk sabuk anlamadığım tavır sergilemeleri.
    Yoksa benim kimseyi silip engellediğim yok,sizlere msnim hakkında notlar bıraktım ama bazılarınıza gitmiş bazılarınıza gitmemiş.Alican kardeşime gerçi anlattım konuyu o anlayışla karşıladı sonrada kaydetti beni.Sadece diyebileceğim bir işte çalışırken eğer cevap veremiyorsam bu cevap vermek istemediğim kaale almadığım için değil o sırada çok işim olduğu için.Başkalarınında abuk sabuk laflar sarfetmeden önce karşısındakini düşünmesi gerekiyor.

Geçenlerde hamachiden bir ahlaksız bir utanmaz abuk sabuk ithamlarda bulundu çekti gitti.O kişiye tek söyleyebileceğim biraz sorunun olabilir kafanda ben seni ne sildim ne de engelledim fakat istersen kendini fazla zorlama olur mu bende gerçek yüzünü yaptığın hokus pokusları göstermek zorunda kalmayayım.Önce yaşını başını bil konuşurken dikkatli ol.

Anılcım sen kayıt edebilirsin dilediğin gibi söylediklerimin senle ve diğer kardeşlerimle bir alakası yok,o kişi ve kişiler kendilerini biliyor.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    oh ohh ben bu ligde kalma yalanını yutmuyorum abicimm valla helal olsun ne diyelim
    Teşekkür ederim Anılcım.Ben sadece garantilediğim olaydan bahsetmiştim

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    oo kaan abi müthişsin başarılar..
    Sağolasın Mertcim.Bugün biraz kariyer yaptım biraz dizi biraz film izledim abisi.Msnim açık kalmış.Müsait bir vakitte konuşuruz abisi.Pazar günü fazla tembellik yaptım,ne yapalım her gün çiçeklerle uğraşmak insanı yoruyor

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri