Daha öncede Lizarazu vardı athleticte sirieix 2. yabancımızbu arada başarılar hamdi bey
transfer konusunda sıkıntı çekmiyceğinden eminim abi
nasılsa pek transfer etcek adam yok=)
Daha öncede Lizarazu vardı athleticte sirieix 2. yabancımızbu arada başarılar hamdi bey
transfer konusunda sıkıntı çekmiyceğinden eminim abi
nasılsa pek transfer etcek adam yok=)
Diskolara barlara takılmazsa gelişir abisi.Burası Sociedad'ın altyapısına benzemez havaya girme alırım formanı dedim bkalım ne kadar dinleyecek
Bakalım abisi şu anda daha hazırlık zamanı diye daha çok gece alemi bilgimi geliştiriyorum
Hayrocum varsa bizde Atleticoyuz abisi.Birleşmiş Milletler gibi gelirler Basklılardan tekmeyi yer dönerler
Benim Ram 2 gigabyte abisi.Bilgisayarı kasmıyor ayrı programlarda çalışabiliyor aynı zamanda.
Abisi daha ilk 11 belli değil.Şu an karışık oynatıyorum özellikle koyacağım son 3 maçta ama oynadığı oyunla Exposito formayı daha çok istediğini gösterdi,forma aslanın ağzında Iraola daha çok çalışmalı
Çok teşekkür ederim abisi.Bakalım sadece hazırlık maçlarının mı yıldızı olacağız?Yok kasmıyor.
Ben dokunmayacağım Mustafacım zaten ben hazırlıyorum takımı sen alırsın.Listene baktıktan sonra tek diyebileceğim keşke Benfica yerine bu takımı alaymışın.Bu Aduriz ne yapıyor ediyor golünü atıyor
Iraola şu an hazır değil abisi.Adama taktığım tamamen iftiraAyrıca Susaeta böyle oynarsa Yeste gelince dur bakalım arkadaş nereye diyebilirim
Sağolasın abisi çok doğru söylüyorsun ama bir yandanda iyi oluyor böyle tek dilden anlaşıyorlar iletişim problemi yok aralarında.Milli takım gibi![]()
Bu arada karmaşık kadrolarla Twenke Cska Sofia (mahsus seçtim intikam almak için ama sürekli adam değiştirince fark atamadım hırsımı sonra alırım) ve Aek ile hazırlık maçı serisine devam ettik.Maçlar sırasıyla 3-1 2-1 5-3 sona erdi.Özellikle Aek maçında Rivaldo ayağına ne geldiyse gol yaptı bende iş bitmemiş dedi ama bizde ona sen 3 atarsan biz 5 atarız diyerek yanıt verdik
İşte hazırlık maçları:
Bu sefer tersten gittim.Ter antremanını büyük takımlarla yaptım.Lig öncesi son 4 hazırlık maçını ise küçük takımlarla yapıp herkesi oynatıp ideal 11'imi bıraya ekleyeceğim
güzel maçlar çıkartmışsın tebrikler![]()
Teşekkürler abisi.
Bizim için küme düşeceksiniz yorumunda bulundular 200'de 1 ile bakalım ne olacak.Rakamlar hiç iç açıcı değil.
Bu arada İspanyol kasabalarındaki hazırlık maçı turumuz sona erdi.İlk hafta maçı Zaragoza deplasmanı.Hedefimiz sadece beraberlik
Süper bir hazırlık dönemi geçirmişsin. Ama bende söylemesi ilk maçta puan kaybedeceksinİyi geçen kamplardan sonra nedense genellikle öyle oluyor
![]()
Zaragoza maçına çıktık.Maçtan önce pek bir umudumuz yoktu açıkçası.Bir de Etxeberria maçın başında penaltı kaçırınca beraberlik gitti dedik ama takım o pozisyondan sonra canlandı ve ilk haftaya 3-0'lık sürpriz bir galibiyetle başlıyoruz.Lige tutunabilmek için bu tür galibiyetlere ihtiyacımız var
İdeal 11'imiz belli oldu.Yeste gelince formayı direkt verip vermeye karar vereceğim.Daha iyileşmesine 2 hafta var.
zaragoza maçı süper olmuş güzel başlamışsın bence kümede kalmayı bırak bu sene UEFA yı zorlarsın![]()
![]()
Basarılı olacagına eminim abi insallah en azından uefa ya gidersin
TariboWest
Almeria,Getafe,Murcia,Mallorca ve Betis maçlarından kazasız döndük.İlk 6 hafta fikstürün kolay gelmesini iyi kullandık.Özellikle getfe maçı harikaydı.Maçın başında 2-0 öne geçtiler.2-1 yaptım.Derken penaltı oldu bizim oyuncu kırmızı gördü,benim uyuz olduğum Iraola var ya o.Kalecim penaltıyı kurtardı 10 kişilik takım coştu ve maç 4-2 bitti.Ona özel SS koyuyorum o yüzden
Ben bu Bilbao'yu sevdim,burdan ayrılmaya niyetim yok Julio'da çok misafirperver.Benim evde yoksa kendi evinden bana çiçek yolluyor
Kaan abicim, hemen en fiyakaLısından bir yer ayarLa yanında geLiyorum. Ben senin sırrını anLadım, sana SinyoritaLar orda iyi bakıyor ondan böyLe performans gösteriyorsun sen![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tamam Hayrocum gel malikanemde misafir edeyim seni artık ne tür çiçek istersen Julio'dan ödünç alırız![]()
süper gidiyorsun..
Kaan abi o nasıl bir başlangıç öyle Madrid,Barça senden korkmuşlardır![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla![]()
Teşekkür ederim abisi.Ama önüme tahmin ettiğim dikenli teller çıkmaya başladı.Bir yandan federasyon bir yandan sakatlıklar
Yunuscum şu anda bütün büyük takımlar yendiği için fark bile açamadım.Bakalım onlarla oynayınca ne olacak?
Sağolasın Keremcim.Şu anda kime güvensem bir bakıyorum hastanedeValencia maçından sonra Espanyol maçına 2 hücum beksiz çıktım.Espanyol maçında Llorente'de sakatlandı.Benim Viguera'ya iş düştü.Şimdi Villareal ile Iraola Del Horno ve Llorente'den yoksun çıkacağız.Neyseki Yeste Valencia maçından beri aramızda.Yalnız şöyle bir durum var Yeste daha çok kendine oynuyor takıma az pozisyon buldurtup çabuk sonuca yönelttiriyor ,Susaeta ise takımı tamamen rakip yarısahaya taşıyor ve daha çok pozisyona sokuyor tabi Yeste'nin kritik pozisyona sokma sayısı daha fazla.Ne yapacağımı bende şaşırdım.
Dizilerden sonra bu 3 maçıda eklerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Villareal maçından sonra Viguera manşetlere çıktı.Llorente'yi aratmadı ve bizde doğru seçimde bulunduğumuzu anlamış olduk.Ama daha süresi var,şımarmasın diye asıl forvetimiz iyileşir iyileşmez yeninden yanımda oturacak
Yeste özellikle son maçta yaptığı 4 asistle spekülasyonlara son verdi fakat yerine giren Susaeta'da 1 gol atarak ben hala burdayım dedi.Hücum beklerim sonraki maça kadar iyileşecekler bakalım savunma beklerim onları aratmadı seçim zor olacak
Last edited by Melekovic : 01.Haziran.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Number 1 gene koymuşun ağırlığını neden açıklamıyosun millete Ronaldinho yu kaçırıp Yestenin forması ile sahaya çıkardığını![]()
Şuna biz Gerrard diyelim Serkancım.Yeste kılığına girmiş Ronaldinho orta sahanın ortasında batırır![]()
Kaan abi şapkamı çıkarttım sana. Diyecek birşey buLamıyorum. Şu anda işLerimi toparLıyorum kısmetse yarın iLk uçakLa yanındayım. TuvaLetLeri temizLeyecek adama ihtiyacın vardır herhaLde. Ya da asistanın mı yaparsın naparsın biLmem![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Oleyy oleyy oleyy oleyy Şampiyon Bilbao![]()
Tabi Madrid ,Barca'yla oynamamışsın hava atıyon burda![]()
Nolcak canım o ikisine yenilir 3. olur fenamı![]()
Puan Durumunu Görebilirmiyiz![]()
ya abi bırak bu ayakları diyecem ama yastan dolayı dıyemıyorum lıgde kalmak ıcınmıs! ligde kalmayı amaclayıp boyle sonuclar alıyorsan avrupa veya sampıyonluk ıcın oynasan ne yaparsın acabatebrıkler..
Valla abisi.Kadro açıldı.Exposito'nun ayağı kırıldı 7 ay yok.Daha basına açıklamadım.Seni Exposito kılığında takıma sokarım
Sakatlıklar başımızı ağrıtıyor abisi ama son 5 haftaya sadece 1 beraberlikle girmek güzel fakat 18. ve 19. hafta Real ve Barca'nın olması ürkütücü.Birazdanda Sevilla var.Sanırım 2 mağlubiyet 1 beraberlik en iyi ihtimal olur
Doğru diyosun Mustafacım.Intertoto'ya katılmak hedefimiz.3.luk zaten müthiş olur abisi
Ekliyorum abisi.Sevilla maçına kadar olan puan durumu.Yoruldum dizi oyun derken biraz dinleneyim
Sanırsam ligde kaldım diyebilirim.Ama şampiyonluk hayal abisi
İşte SS'ler ve puan durumu:
Cadiz Kral Kupası ilk maç:
ve Puan Durumu:
Biraz daha dizi izleyip geliyim
Müthiş gidiyorsun gerçekten , tebrikler
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Güzel Gidiyorsun Abi Gerçi Msn'dne Silmişsin Engellemişsin Yapmışsın Bişiler Bana Ama
Barça , Real Maçlarına Kadar Kazanırsan Zaten 2 Sine'De Yenileceksin Büyük ihtimalama Liderlik elden Gitmemiş Olacak
![]()
oh ohh ben bu ligde kalma yalanını yutmuyorum abicimmvalla helal olsun ne diyelim
![]()
oo kaan abi müthişsin başarılar..
Teşekkür ederim abisi.Hakan Şükür'ü değilde Metin Oktay'ı örnek aldığın için sanada tebrikler.Umarım heykelini rahat bırakırlar rahmetlinin.
Abisi iyiki yazmışsın şunu açıklama gereği hissediyorum.Ben msn'den ne birisini silerim ne de engellerim.Ama şu bir gerçekki o msnden taşındım eski msnime geçtim.Şu an kullandığımı herkes benim bulunduğum turnuva sayfasından bulabilir ama eğer göremezse de [email protected] olarak ekleyebilir. Taşınma sebebim ise msndeki kişi sayısının iki yüzü bayağı bir geçmiş olması ve malesef artık bazılarının çalışıyorum meşgulüm dememe rağmen sürekli rahatsız etmesi ee ne cevap vermiyorsun cevap versene demesi ya da abuk sabuk anlamadığım tavır sergilemeleri.
Yoksa benim kimseyi silip engellediğim yok,sizlere msnim hakkında notlar bıraktım ama bazılarınıza gitmiş bazılarınıza gitmemiş.Alican kardeşime gerçi anlattım konuyu o anlayışla karşıladı sonrada kaydetti beni.Sadece diyebileceğim bir işte çalışırken eğer cevap veremiyorsam bu cevap vermek istemediğim kaale almadığım için değil o sırada çok işim olduğu için.Başkalarınında abuk sabuk laflar sarfetmeden önce karşısındakini düşünmesi gerekiyor.
Geçenlerde hamachiden bir ahlaksız bir utanmaz abuk sabuk ithamlarda bulundu çekti gitti.O kişiye tek söyleyebileceğim biraz sorunun olabilir kafanda ben seni ne sildim ne de engelledim fakat istersen kendini fazla zorlama olur mu bende gerçek yüzünü yaptığın hokus pokusları göstermek zorunda kalmayayım.Önce yaşını başını bil konuşurken dikkatli ol.
Anılcım sen kayıt edebilirsin dilediğin gibi söylediklerimin senle ve diğer kardeşlerimle bir alakası yok,o kişi ve kişiler kendilerini biliyor.
Teşekkür ederim Anılcım.Ben sadece garantilediğim olaydan bahsetmiştim
Sağolasın Mertcim.Bugün biraz kariyer yaptım biraz dizi biraz film izledim abisi.Msnim açık kalmış.Müsait bir vakitte konuşuruz abisi.Pazar günü fazla tembellik yaptım,ne yapalım her gün çiçeklerle uğraşmak insanı yoruyor![]()